- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwkaa rozkręca sie maluszek ale mój też tak ma że jak mój położy ręke to cisza zdarzy mu sie pare razy kopnąć tatusia ale raczej spokojny
a tak z innej beczki to gdzie sie podziewa Patruska91???
za godzinke przychodzi koleżanka na farbowanie myślałam że siądziemy na balkonie przy kawce ale wieszalam teraz pranie i już cała mokra niestety posiedzimy w mieszkaniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Otrzymane podziękowania: 2
a patruska91 pewnie gdzies się opala i nie ma czasu na siedzenie przed kompem
mi właśnie zaczęło się słońce na balkonie i tez pranie rozwiesiłam to pół godziny i bedzie suche!
Dziewczynki czy na badanie (prywatne) mam sobie kupić swoją glukoze czy oni daja????? Bo nie pamiętam
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobre by to bylo z tym uspokajaniem
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie dziś niby 34 stopnie a jakoś tak nie odczuwam aż takiej pogody może dlatego że nie wychodzę na dwór ale daje sie dziś wytrzymać Siedzę sobie piję ziimnyy jogurt wyspałam się bo oczywiście położyłam się na chwilke
- patruska91
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mama Zosi
My z mężem i córcią plażujemy wczoraj byliśmy na wycieczce w Sopocie , trochę to męczące było . Jeszcze tylko dwa dni i wracamy do domu wtedy będę tu częściej zaglądać
Czasami to się czuje jak foka na tej plaży jak leże na słońcu to mały tak się rozpycha jakby wyjść chciał i się wygrzać na słońcu
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja dopiero wróciłam do domu jak wyszłam o 13 tak mi zeszło 4 godz babcia zabrała dzieci do kina a ja koczowałam przed drzwiami z bratową bo jej synuś taki cycek że bałyśmy się ze wyjdzie w trakcie i musiałyśmy siedzieć a on wyszedła zadowolony że był na dwóch bajkach bo sie w polowie zdrzemną i miał dwie bajki no cyrki z tymi dziecmi
Byłam w Rossmanie i kupiłam sobie ChelaMagB6 bierzecie go może??? Bo w tym magnezie jes wieksza dawka niż w MagneB6 co ja biore i z obliczen mi wynika 3 tabl na dobe a nie 6 jak ja biore ale na ulotce pisze jedna i nie wiem co zrobic?
Są promocje w rossmanie dla dzieci troche na kupiłam i dostałam chusteczki nawilżane gratis
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Patrizia masz rację, na NFZ stratą czasu... Teraz to wiem;) tylko niepotrzebne nerwy.
Patuska91 fajna.pogoda Wam się trafiła:) ją do Wladka być może w sobotę pojade.
Apropo glukozy...też na NFZ ide ale tu już raczej łaski nie będą mi robić chyba.. Mam na wskazaniu napisane że.pół cytryny mam przynieść.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
iwkaa ja nie biorę więc nie pomogę
agadzie84 No to fajnie, bedziesz spokojniejsza ja glukoze robiłam tez na NFZ i było bez problemu zresztą ja moją ciążę prowadze też państwowo co prawda jeżdzę sobie na USG jeszcze prywatnie ale ten mój lekarz nie jest zły . Chociaż nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi ;/
Kurde byłam u mamy tak się zasiedziałam patrze na zegarek a tu już 22 szybko do domu sie zebrałam Mierzyłam ciśnienie i raz jest dobre a raz złe .. jutro z rana ide po tabletki do apteki zobaczymy czy One unormują . Narazie jeszcze nie będę panikować
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwkaa cieciaki są na prawdę przebojowe a jeśli chodzi o magnez to nie wiem jak z tym helamag B6 ja biorę Magnetrans jak masz możliwość to lepiej przedzwonić do gina i się zapytać czy możesz zastąpić te co miałaś wcześniej tym helamag?? przede mna dopiero zakupy ale to poczekam na mamuśkę jak przyjadą faceci sobie pojadą do tych lunaparków a my pochodzimy po sklepach
agadzie84 czyli wizyta dzień przede mną super obyś w końcu wyszła zadowolona z wizyty
Patuśka lepiej łykać te tabletki już nam dużo nie zostało skoro masz wahania to tak chyba najbezpieczniej ważne że nie miałaś podwyższonego cały czas tabletki na pewno pomogą
Ja standardowo ide sie jeszcze położyć później siostrę muszę zawieść do Ingola bo stamtąd wyjeżdża do PL, u mnie słonko już daje czadu dzisiaj a być 38 stopni boszeeee
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie teraz jest cieplo ale jak to z rana wiadomo chłodniej .. super aż chce sie żyć szkoda że za 2 godz będzie już skwar Ide biore się z rana za sprzątanie później apteka no i pojade z rana na te zakupy dla siebie bo w południe to nie dam rady na tym słońcu .
Chce zamówić dla małego pościel jeszcze jedną do łóżeczka ale na tym allegro tyle jest tych wzorów i wyboru że ciągle że tak powiem głupieje i zmieniam zdanie chyba poproszę siostre powiem jej które a ona kliknie
Jakaś ostatnio ciągle chodzę zdenerwowana jedno słowo nie tak jak mi pasuje i odrazu płacze .. ;/ oglądam film smieje się a zaraz płacze moja mama to sie wczoraj ze mnie już smiała że hormony to we mnie buzują .. Jak ktoś się źle do mnie odezwie to już w ogóle .. Ojj..dobrze że to już końcówka Bo w końcu ze mną nie wytrzymają
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrizia ja robiłam zakupy w Rossmanie dla córci i siebie dla maluszka nic nie kupowałam tylko po oglądałm co jest i wyprawkę tam zrobie z kosmetyków bo wszystko to co potrzeba jest a chusteczki które dostałam na pewno Maja wykorzysta dlaniej papier toaletowy nie istnieje tylko chusteczki mokre taką ma pupkę jak księżniczka
Dzisiaj w nocy przezyłam szok! wstałam na siku i po drodze zajrzałam do Mai zaglądam na łóżko a jej nie ma! JA przerażona bo okno otwarte (4 piętro pociemku) ale nagle słysze sapanie.... a jej zimno było i zawinęła się w pościel i spała w nogach z głową przykrytą a całe łóżko puste! Myślałam że serce mi wyskoczy....
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwkaa ja bym sie chyba posrała ze strachu ale zazdroszcze jej że tak zimno jej było ja się teraz rozpływam, ja zakupy dla malucha też w rossmanie będe robić mam takie bony zniżkowe od nich więc skorzystam dostałam od nich w ogóle taka kosmetyczkę z próbkami i pare pierdółek tam było jeszcze mini husteczki nawilżane i maszynka do golenia dla mnie no i te bony ze zniżkami nie wiem jak w PL może też jest coś takiego przy kasach mają takie formularze do wypełnienia dla przyszłych mam i dostaje się prezent tą kosmetyczkę właśnie i bony później znów przysyłają bony jak się tamte skończą
miałam się wsiąść za te szafy i znów du...a siostra dzwoniła że koło 13 będzie więc sie nie rozgrzebuje bo później muszę ja zawieść do innego miasta a jeszcze czekam nie robienie kasztelanów na obiad
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas wieczoram jak się kładłam to bylo na zewnątrz 24 stopni myślałam że umre nie mogłam zasnąć, dopiero nad ranem zrobiło się chłodniej i musiało jej dupsko zmarznąć
Kasztelany na obiad, a co to takiego???