BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 8 miesiąc temu #996674 przez Patuśka
iwkaa figure masz cudną ! Ja się strasznie roztyłam w ciąży .. No ale może kiedy wrócę do rozmiaru S :)

Patrizia ooo Kociaki faktycznie się wylegują hehe :)

Ja właśnie wróciłam z zakupów i gdybym wiedziała to bym na krok z domu nie wyszła .. nie da się chodzić po ulicach jest tak gorąco że szok.. oddychać nie ma czy a w słońcu jest chyba ze 45 stopni.. pogoda nie dla mnie .. Jutro ma byc jeszcze cieplej ;/ wiec nie wychodze nawet na minutę ..

Wstawiam te zdjęcia :) ten brązowy jest 2 częsciowy :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #996675 przez iwkaa
ale fajne te kombinezony na pewno każdy się przyda Ten niebieski super tez za takim patrze zeby mial korzuszek na kapturze bo fajnie to wygląda tylko musi mieć cały duł nie oddzielnie buty :)
ja zaraz wychodze tez na dwór po Majke do przedszkola aż mi się nie chce choć w mieszkaniu też gorąco ale na zewnatrz chyba bardziej a obiadu nie chce sie jeść w taki skwar

9 lata 8 miesiąc temu #996686 przez Patrizia
iwkaa na figure tez nie narzekam ale u mnie to raz na jakiś czas było tak że cos przytyłam ale szybko mi to schodziło takie whania miałam :) ale zle nie było :) a kociaki one uwielbiają ciepełko a jak juz słońce to mogą sie wylegiwać do wieczora :)

Patuśka kombinezony super a ta brązowa "bluza" misia to ja mam taką samą :) ale nie mam spodni do niej :(

U mnie tez skwar nigdzie się nie ruszam teraz biore za odkurzacz i ogarne troche bo mój powie że cały czas w domu i na lapku siedze :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #996700 przez Patuśka
A to na allegro można dokupić takie spodenki :) ja do niego mam jeszcze buty takie brazowe w misia i czapke :P

Ja kończe obiad a pot się ze mnie leje .. zaraz koncze i ide sie wykąpać a na 17 do babci jade na troszkę bo już ponad miesiac mnie nie było u Niej :)

9 lata 8 miesiąc temu #996717 przez agadzie84
Hej dziewczyny:) na już w domu, i uwaga, przespalam noc bez budzenia się! Bo chłodniej:) wprawdzie jakos koło 8 wstalam i dalej jestem śpiącą ale już jutro będzie ok:)
Patuska sliczne te ubranka:) ją też dostalam troche, głównie bodziaki, ale są też skarpetki, szlaftlroczek (taki mini, świetny)/a nawet buciki;)

Iwkaa kurcze no figurę masz wow, pozazdroscic!

Patrizia cudne kociaki:) moja kota nawet nie jest na mnie obrażona jakos specjalnie, aż dziwne;)

Faktycznie, jest ciepło...ale w nocy było ok, temperatura idealną jak dla mnie, 16°, a tu w dzień tak z 25...nie jest źle, mi najbardziej zalezy żeby odpocząć od upałów.

9 lata 8 miesiąc temu #996742 przez Patuśka
agadzie84 to super :) odpoczniesz troszkę . Ja później wstawię zdjęcia bucików mój kupił małemu nike i pumy ale takie malutkie są wrecz przesłodkie :P

Pojechałam do babci o 16 posiedziałam 2 godz i wróciłam nie da się wytrzymać normalnie .. straszne .. Jak dla mnie ta pogoda jest tak bardzo męcząca że szok :(

9 lata 8 miesiąc temu #996775 przez Patuśka
A co tu taka cisza ? :)

Ja dziś troszkę pochodziłam tu i tam i jestem bez sił :) wykąpałam sie zjem płatki bo jakos mnie ochota naszła i kładę się bo jutro na 9 mam lekarza więc trzeba wcześniej wstać :) a i tak pewnie wstanie wiele razy bo goraco mi strasznie .. ;/ Dobrze że ten lekarz na rano to nie będzie takiego skwaru bo pozniej nie wynurzam się z domu na krok :)
A tu zdjęcia tych bucików :P
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #996778 przez agadzie84
Jakie zarębiste te buciki!!!! Cuda!!
Nie dziwię Ci się że się męczysz w te upały, sama coś o tym wiem...jak chcesz się ochłodzić to namocz sobie niewielki ręcznik w zimnej wodzie, lekko wyciśnij, tyle żeby woda z niego nie kapała, i połóż na kark, możesz na chwilkę przy wentylatorze usiąść, ale nie za długo, żebyś nie zachorowała. Na jakiś czas powinno przynieść ulgę.
Na północy dziś koło 25 st plus wiaterek, po moich tropikach to jest po prostu cudo i zbawienie:)
Jutro na 12.20 mam lekarza:) No i skierowanko na glukozę będzie ;/

9 lata 8 miesiąc temu #996801 przez Patrizia
agadzie84 to jest różnica w temperaturze co?? a muszę Cię pocieszyć w niedziele ma padać :P :) będziesz mieć idealny urlop jeśli chodzi o pogode :) dawaj znać jak po wizycie i może jakieś zdjecie dostaniesz :whistle:

Patuśka buty czaderskie takie maluśkie że aż przesłodkie :) ja mam gdzieś w worku takie z nike od siostry dostałam napatrzeć się nie mogłam :) no i zdawaj relacje po wizycie czy wszystko oki i czy ta glukoza wyszła ok :)

U mnie pogoda oki dzisiaj ma byc 27 stopni jeszcze nie tak źle ale w piątek ma być 38 masakra mój już ucieszony bo na basen ale ja chyba podziękuję i tak się nie kąpie więc nie będę sie chyba męczyć na kocyku, w poniedziałek rodzice przyjeżdżają na 2 tyg a 13-stego na wizytę kontrola tej miedniczki jeszcze tydzień do wizyty a ja juz myślę oby było dobrze
Mój mąż poszedł do pracy ide się chyba kimnąć tak do 9-10 :)

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #996820 przez Patuśka
No buciki super mi też się podobają :) w ogóle teraz dla maluchów to wszystko jest czego zapragniemy :P
Wstałam wcześniej wykąpałam się ubrałam itd. właśnie jem śniadanko :) I zaraz do lekarza .. Oby wszystko było dobrze no i ta glukoza . Dam znać na pewno :)

Kurde u mnie dziś 35 stopni jak dla mnie to masakra więc tylko do lekarza wracając do sklepu i nie wychodzę nawet na chwilkę bo się ugotuje .. ;/
Nawet dla mojej Tośki (psa) to przegięcie z tą pogodą .. wczoraj wieczorem wyszła na dwór dopiero a jak wrocila to myslałam że jej serce stanie .. chyba z godzine nie mogła wrócić do siebie . Bo te buldogi nie mogą wychodzić na dwór w upalne dni i nie mogą siedzieć na słońcu bo ich temperatura ciała wtedy dochodzi do 40 i bardzo wolno spada ;/ dlatego staramy sie z nia wyjsc tylko wieczorem ale przy tych upalach nawet to nie pomaga ;/.

No nic później wejdę to coś więcej napiszę :) Uciekam bo zanim się doczłapie to akurat będzie 9 z moim tempem żółwia :P

9 lata 8 miesiąc temu #996841 przez iwkaa
ale buciki słodkie! :) super!
Dajcie znac dziewczyny jak bedziecie po wizycie
Jeju jak fajnie że te noce chłodne bo spac by się nie dało ale teraz dzien i znow skwar....

9 lata 8 miesiąc temu #996854 przez Patuśka
Już po wizycie .. Morfologia i pocz wyszły dobrze, glukoza też nie mam tej cukrzycy jak normala jest do 90 to ja mam 60 więc lekarz powiedział że bardzo ładna :)
Ale za to pojawia się inny problem :(. .. ciśnienie ..jak norma jest max do 140 to ja mam 155 .. dostałam tabletki jak w przeciągu 2 tyg się nie unormuje to szpital.. więc już się zmartwiłam ... :( no i tyle jak słon strasznie .. nie jem duzo a od poczatku ciagy mam + 17 kg . Usg mi nie robił dopiero za miesiąc . Posłuchałam serduszka małego . A Tak to wszystko dobrze ale sam lekarz bardzo się zaniepokoił tym ciśnieniem .. eh .. ciągle coś :(

9 lata 8 miesiąc temu #996857 przez Patrizia
Patuśka to pewnie też przez pogode ale musisz to pilnować może to tylko chwilowe z tym ciśnieniem nie ma żartów mierz sobie regularnie a z malutkim wszystko dobrze i to najważniejsze :) 17kg na plusie ciekawe ile ja będe mieć bo my tak w sumie podobnie idziemy :) ale nie ważne oby wszystko było dobrze to nawet 30kg mogę przytyć :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #996859 przez iwkaa
Patuska tak jak patrizia napisałanie martw się to tylko waga najważniejsze żeby maluch rozwijał się zdrowo!
A z ty ciśnieniem to może tylko jednorazowe przez pogode mierz sobie w domu może bedzie dobrze a jak trzeba będzie to w szpitalu nie jest źle!!! Dla mnie to był relax! :)W końcu czego nie robi się dla dziecka to żeszpital to nie odrazu zakłada się najgorsze będzie dobrze! :)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #996860 przez agadzie84
Hej dziewczyny, ją mam na 12.20 wizytę i na pewno dużo badań bede musiała zrobić... Ja nie wiem, jakos mnie ostatnio nie kierowali. Tylko siku, a i oczywiście znów im.nie wyszło bo coś tam. Nosz wkurzylam się, bo ile razy można na to samo badanie...
Także zobaczymy, poprosze o to polowkowe badanie, skierowania i takie tam.
Mam nadzieję że wszystko ok.
A.mój brzuch teraz wygląda jak na zdjęciu;)
Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia