- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
U mnie dzisiaj znowu upał ale chyba na kilka dni zostaniemy u mamy bo ja już mam dość miasta i bloków a tutaj cien drzewa basen no w domu to w domu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Iwkaa Może i panikuje ale to dlatego że chciałabym żeby obeszło się bez tego szpitala .. A lekarz powiedział że jeśli w tydzień się nie unormuje to niestety będę musiała się przemęczyć .. Ale stanowczo wolę siedzieć w domu
wooow ! 12 tabletek ? to ja faktycznie jestem panikarą jak ja na jedną narzekam Ale nie martw się maluszkowi na pewno nie zaszkodzi
No tak w domu najlepiej Ja myślałam żeby jutro wybrać się z siostrą i dzieciakami na basen ale z drugiej strony nie wiem czy miałam bym się kapać czy nie musze to przemyśleć
Dzis też przespałam noc co prawda wstałam o 8 ale się wyspałam, śniadanko zjadłam w sklepie już byłam zakupy zrobione Teraz posprzątam żeby zdążyć przed tym największym skwarem i będę siedziec i się lenić Później zrobię naleśniki bo jakoś na ziemniaki i mięso nie mam ochoty .
Co myślicie o tej pościeli ? wstawiam zdjęcie . Bo kurde nigdy się nie zdecyduje
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuska pościel świetna szkoda że nie dalas link jak to z allegro Ja kiedys tez oglądałam i widziałam fajną w autka albo statki oby dwie byly ladne a ta tez jest fajna jeną mam po Mai z Kubusiem Puchatkiem taki duży motyw jest super ale kupuje nową bo potrzebuje ochraniacz to pościel też się przyda choć mam chyba jeszcze 3 inne ale juz chyba są stare bo mają 5 lat!
Tak ja mam dziennie 12 tabletek jak to liczylam przedtem jak tu pisałam to sama się przeraziłam :/
rano 3x2 magnez 1nospe 1 luteine
południe 3x2magnez 1 pregnaplus 1 żelazo
wieczorem 3x2 magnez 1 nospa 1 luteina
Ja już nie mam siły łykać tych tabl czasem to mnie dławi na wymioty ale jeszcze tylko 3 miesiące tak na okrągło
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Patuśka fajna pościel też dzisiaj szukałam ale muszę patrzeć że mam drewniane łóżeczko i chce żeby to ładnie grało widziałam tyyyle że nie mogę sie zdecydować. Ja na basenie sie nie kąpie teraz to wiadomo można szybciej złapać jakąś infekcje więc wole się przed tym obronić nic mnie to nie kosztuje a jestem spokojniejsza
U nas dzień minął szybciutko u znajomych posiedzieliśmy zrobiliśmy grila a na wieczór przyjechali kupcy na naszą BUŃKĘ więc pojechała z powrotem do PL niech im służy
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku
- Otrzymane podziękowania: 0
Najpierw bylo fajnie chodzilam na basen z dziecmi mezem od rana do wieczora zabawa byla niesamowita dzieci usmiechy od ucha do ucha nawet musze sie pochwalic ze moj mlodszy syn przy pomocy tylko dmuchanych rekawkow nauczyl sie juz plywac na glebokim
Bylo super....do soboty....a mianowicie mojemu synkowi zachcialo sie siusiu na basenie wiec na spokojnie poszlam z nim do toalety niestety dodam ze tam sa tak fatalne warunki jesli chodzi o czystosc zapach.....bezpieczenstwo ze nic tylko plakac w momencie kiedy Daniel schodzil z ubikacji poslizgnal sie bo oczywiscie sprzataczki na bierzaco nie wycieraly podlogi bo to jest ponad ich normy i zachaczyl wielkim paluchem u nogi o zardzewiala futryne drzwi niestety rana jest w zgieciu i natychmiast poszlismy do ratownokow krew sie lala on plakal na cale gardlo wezwali pogotowie ze strachu nawet wymiotowal biedactwo ale na szczescie nie musial miec szycia tylko zalozyli mu juz w szpitalu tak zwane sciagacze rany niestety rane na zywca bez znieczulenia rozszerzali wyciagali kawalki rdzy och az sie poplakalam gdy on cierpial i wlozyli nozke do szyny dali specjalne unieruchomienie palucha no i do piatku musi biedny bardzo rzadko chodzic na piecie lub nawet wcale aby sie to jaknajszybciej zagoilo
No niestety jak to dziecko trudno powstrzymac go zeby nie chodzil i co rusza nozka krew sie wydostaje no nie wiem kiedy mu sie to zagoi moj maz wlasnie poszedl z nim do k ontroli i na zmiane opatrunku i zobacze co powie lekarz
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AAA i znalazłam tu w Niemczech taki wózek który miałam kupować w PL nawet nie wiedziałam że mam go tu na miejscu wiec jestem happy
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Może i tobie któraś się spodoba A co do tabletek to tak jak Patrizia napisała na pewno lepiej że bierzesz więc nie martw się
Patrizia ja tez miałam problem ale w koncu wybrałam tą teraz bede zamawiać łóżeczko znalazłam za 300 zł z szufladą, pościelą, ochraniacz i poszewki na posciel i chyba to wezmę . Bo tak to z szufladą są zazwyczaj droższe . A te w żyrafkę to wszyscy chcą wiec mi się już odechciało
MoNiQa89 ooo biedny !! jejciu .. bardzo mu współczuje Niech szybko mu się nóżka zagoi żeby znowu mógł latać i się bawić . Kurde ta czystosc na tych basenach właśnie mnie przeraża .. a z miłą chęcią bym poszła tylko boje się że coś złapie ;/
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc nie ryzykuje
My zaraz na zakupy w nocy przyjeżdżają rodzice a od przyszłego tygodnia będę nianią przez miesiąc na szczęście Filip którym będę sie opiekować ma 6 lat więc spoko tylk zamęczy mnie gadaniem i ciągłymi pytaniami a po co a dlaczego ehhh może dam rade i przeżyje ze mną ten miesiąc
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Oooo to przez najbliższy miesiąc nie będziesz się nudziła Ja to teraz się zanudzę .. Mój cały miesiąc rboi na nocki więc pół dnia spi pozniej cos zrobi i zaraz znowu do roboty. W odwiedziny do siostry nie pójdę bo jadą z moja mamuśka i dzieciakami nad morze , tata tez dziś wyjeżdża no masakra
A wracając do tych upałów to dla mnie to tragedia dosłownie .. co chwilkę wchodzę pod zimny prysznic, zimne napoje , wiatraki a czuje się okropnie .. to nie pogoda dla mnie .. dziś niby 33 stopnie ale w porównaniu do ostatnich dni i temperatury jakoś chłodniej mi się wydaje . U nas jest tak gorąco że szok , całymi dniami w domu siedzę ewentualnie wieczorami do sklepu czy coś i koniec więc nudzę się straszniee
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pościel super faktycznie to ZOO jest swietne wezmę ja pod uwagę A na basen teżbym Ci nie polecała lepiej nie kusić losu ja bylam w sobote na otwartym z mężem i Mają ale nie kąpałam się tylko kilka razy po prysznicem byłam się zamoczyć
Moniqa to ja Ci współczuje wiem że takiego dziecka nie da się na dłuższą chwilę posadzić Moja cały czas biega boso jak jesteśmy u mamy (a teraz tutajj troche po siedzimy) co chwile jakiś kamiń ona juz beczy albo drzazga też beczy no i osy na trawie ale butów mimo to nie chce ubrać dobrze bo boso zdrowo ale ten krzyk czasem mam juz dość!
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Dobra dziewczyny uciekam troche ogarnąć i się wykąpać później zajrzę
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A woda na glebikim jest niesamowita kocham plywac i teraz mi pozostalo chodzic na basen ze starszym synem a moj maz siedzi z Danielkiem w domu i go zabawia
Ja na szczescie nic nie zlapalam
iwkaa moj synek wasnie nie chodzil na bosaka zawsze ma takie gumowe klapki na basen gdy musi przejsc dluzsza droge no wlasnie do wc itd ale po domu to tak jak twoja corka caly czas na bosaka chodzi ale pozwalam mu bo jest tak cieplo ze nawet ja sie pozwalam na to hehe tylko wspolczuje mu bo ma nozke zawinieta elastycznym bandarzem i napewno jest mu bardzo bardzo bardzo cieplo lecz ciesze sie bo ani razu nie narzekal
patrizia bedziesz miala fajnie jaj bedziesz sie opiekowac starszym chlopcem dtakie dzieci juz maja tak rozwinieta wyobraznie ze przy zabawach z nim nie raz cie zaskoczy w pozytywnym znaczeniu i moze ci sie to bardzo spodobac
Patuśka tak pisalas o tych upalach no masakra teraz u mnie 5 minut temu o dziwo padal deszcz powietrze bylo no zyc i nie umierac tak pieknie ale to tylko trwalo 10min bo jak znowu wyszlo slonce to duszno ponownie i nawet nie wychodze nigdzie
Ja teraz mam czas dojsc ciekawie zorganizowany a mianowicie bede jezdzic z moim starszym synem po wyprawke szkolna teraz we wrzesniu pojdzie do 1 klasy on az podskakuje z radosci ze bedzie mial wymarzony plecak piornik itd ale jak tak patrze na te gazetki promocyjne to awet cenowo promocja nie pomoga hehe wszystko takie drogie a on sobie wybral taki plecak ze kosztuje az 120zl ale co to sie dla dziecka nie robi to bedzie jego pierwszy dzien w szkole chce aby byl niezapomniany i zeby byl szczesliwy ja tak mocno sie wzruszam jak pomysle jak on mi szybko urusl wogole stalam sie bardzo w tej ciazy uczuciowa
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja dziś w końcu wzięłam się za pranie małego rzeczy .. bo sie zbierałam i zebrac nie mogłam do końca miesiąca myśle że sobie na spokojnie popiorę i po prasuję to przy przeprowadzce tylko wyciągnę z kartonu i będzie z głowy
I dziś muszę spróbować tych naleśników co Patrizia ostatnio napisała ciekawa jestem jak smakują