- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- patruska91
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mama Zosi

W końcu trochę ochłody bo już się przez te upały wytrzymać nie dało

Ja wizytę mam dopiero 26 już się doczekać nie mogę

Śliczne wybieracie te wózki aż żałuje że mam po córci i nowego nie mogę kupić bo co jeden to ładniejszy

U nas też imię wybrane Przemuś będzie jak się nic nie zmieni do końca :

Patrizia faktycznie duży chłopak pewnie będzie ...Moja mama wczoraj rozmawiała z dziewczyną mojego kolegi z gimnazjum u niej na oddziele leży, jest w 32 tyg i 42 kg wazy aż sie przeraziła myślała ze ona na początku ciąży jest . Brzucha to wcale nie widać podobno 1500g dzieciątko wazy .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Miałam dość intensywny weekend i się nie odzywałam za bardzo, ale dziś robię dzień nicnierobienia, tylko do babci na kawę skoczę.
Patuśka bardzo ładne imię, podoba mi się

Patrizia wooow, ale duży Twój maluch będzie!!! I super, że od razu zapobiegają ewentualnym komplikacjom, żeby ta bakteria się nie pojawiła, to mega ważne.
No a ja nie wiem ile mój bąbel waży bo się durna zapomniałam zapytać, no i za chwilę będę dzwonić do przychodni żeby się na to USG Dopplera umówić, ale prywatnie, teraz już tylko tak.
Moniqua daj znać koniecznie co Ci gin powiedział!!! A jak synek i jego paluch?
Iwkaa faktycznie Antków jest teraz bardzo dużo, Franków tak samo.
Uff w tym tygodniu czeka mnie glukoza, ale wiem że cytrynę mogę zabrać

Dziewczyny kupiłam ostatnio świetną książkę, "Bobas, instrukcja obsługi" - wiem że większość z Was ma już odchowane dzieci, ale i tak polecam:)
Wstawiam zdjęcie

Co do wózka - wiem na pewno że chcę mieć pompowane koła, i żeby przednie były zwrotne. I kolor raczej ciemny niż jasny, neutralny. W sumie chciałabym drugie małe mieć dość szybko - razem się lepiej będą chować, tak mi się wydaje, no a poza tym młoda też już nie jestem

A w lidlu byłam ale nic już nie dostałam:( a chciałam misiową bluzę - były dla dziewczynek tylko. Jutro pojadę do 2 innych.
- MoNiQa89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku
- Otrzymane podziękowania: 0
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

agadzie84 to dawaj znać na kiedy masz wizytę? może wtedy Ci powiedza ile mały waży
Dzieki Bogu ciągle u mnie pada od dwóch dni

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

Agadzie Na pewno fajna książka ja się w tamtej ciąży tyle filmików na oglądałam i w szpitalu na czytałam gazet że chyba coś tam jeszcze pamiętam ale napeno Ci się ta książka przyda! Ja tek w późniejszym okresie kupowałam ksiązki na temat wychowania i karmienia co i kiedy wprowadzać dziecku do jedzenia także takie książki to skarb

Patruska o tak fajnie że w końcu po upałach mam nadzieje że na ten rak już tyle no chyba że jednodniowe będą

Patuska czekamy na zdjęcia nowych zdobyczy Ja kiedyś otworzyłam worek z ubrankami od teściowej i musiałam szybko schować żeby się za bardzo nie rozmarzyć takie słodkie są takie ubranka

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
agadzie na pewno wszystko jest dobrze ostatnio moja znajoma rodziła dziewczynke to tez jej mówili że taka malutka drobna a okazało sie że to kawał baby 3400 i 56 cm także nie martw się

Patrizia ooo zazdroszczę pogody

iwkaa pokażę buciki no cudowne zakochałam się w nich hehe:) to te całe "emusie" ale boskie

Ja dziś znowu troszkę leżałam bo coś mnie brzuch pobolewał i ciśnienie znowu szalało więc nic nie zrobiłam jeszcze . Jakoś ostatnio mam lenia giganta i najlepiej nic bym nie robiła

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ehh najpierw trzeba znaleźć miejsce gdzie tego całego Dopplera robią, wcale nie tak łatwo o to...
Zarejestrowałam się do jednego miejsca ale 200 zł kosztuje, strasznie dużo, może cos taniej uda się znaleźć no a jak nie to tam pójdę...
Ja już też mam coraz więcej ubrań dla malego, ale w porównaniu z Wami to tyle co nic;)
Patuska w sumie o to ze mały jest mały się nie martwie, bo on nie będzie po kim miał być duży;) ją mam 150 w kapeluszu, mąż też nie należy do wysokich;) chodzi bardziej o to czy nie będzie wskazania do CC, czy wszystko tam ok, bo o ile na początku wychodził termin +/- połowa listopada to teraz jest wręcz na 30 ten taki prawdopodobny. No i ten gin u którego byłam powiedział że dobrze by było to sprawdzić ale też nie jest to badanie obowiązkowe...
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Poszukam jeszcze tego badania, może taniej znajdę, bo 200 zł to jak dla mnie w tej chwili naprawdę sporo.
A co do proszków - u mnie tylko tyroksyna i witaminy dla ciężarówek, nic poza tym nie muszę

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

No u mnie też ciśnienie miałam książkowe a od niecałych 2 mies mam problem z nim ale okaże sie

No ja biorę na cisnienie i tez witaminki wiele tego nie ma

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agadzie84 a co to dokładnie to USG doplera?? chyba mi umknęło
Ale mi sie bąbel wypycha teraz

- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A wszystko dlatego że powinien być 26 TC a wg USG jest 24...
- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Patuśka może muszą mieć więcej czasu te tabletki żeby tak całkiem wszystko wyrównać, tez tak mam z wyginaniem już tak bardzo to widać mój ma ulubioną prawą stronę zawsze po niej sie wygina