- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku
Czytałam wczoraj , że od 27 tc wkraczamy w 3 trymestr ciąży ten najdrudniejszy dla kobiety znowu energia będzie od nas uciekala jak powietrze
Patuśka współczuję bolu zęba ale przeważnie tak jest że ból przychodzi rano a w poludnie jest ok i niestety powraca wieczorami oby u ciebie tak nie było
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 2
A jesli chodzi o zęba to póki co nie boli jak zacznie to jutro z samego rana po glukozie bede pędzić do dentysty .. ale oby nie!
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja już sama w domu goście pojechali, burdel na całego jakby armagedon przez mieszkanie przeszedł ale muszę powiedzieć że zle mi już cięzko nogi , kręgosłup boli jak stałam lub ciągle się gdzieś chodziło to była masakra :/
MoNiQa ja to jakas wrażliwa jestem ostatnio i jak przeczytałam o tym jak dostałaś maluszka do przebrania to aż mi sie płakać zachciało uświadomiłam sobie że to będzie mega wyzwanie i czy ja dam rade nie mam tu nikogo rodzina w PL siostre tylko mam przy sobie doświadczenia też zero troche mnie to przeraża. Ale masz fajnie mi jak na razie nic nie leci :/
Patuśka nie zdążyłam na promocje misiów daj znać jak tam po glukozie i masz wizyte też dzisiaj ???
agadzie84 Miłego wypoczynku w PL niech ci popada chociaż jeden dzień
a co z dziewczynami??? iwkaa Patruska91 co sie nic nie odzywacie??
Ja na 10 jade do takiej babeczki co pomaga w pisaniu tych wszystkich spraw na dziecko co gdzie i kiedy trzeba załatwić tego jest mase więc wole dać pieniążka i mieć wszystko wypełnione jak trzeba pózniej na 18 30 jade do położnej pogadać o tej miedniczce i w ogóle, mój mały już o wiele więcej sie rusza niż wczesśniej ale najwięcej rano i wieczorem i jeszcze sie nie ułożył główką w dół bo mi brzuch na boki rościąga ciągle oby sie odwrócił tak jak trzeba
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Patrizia nie dziś sama morfologia, glukoza i siuski a wizyta w srode
Powiem Ci że mój mały na ostatnim USG już był odwrócony główką do dołu a brzuch mi rozciąga na boki A odwróci się na pewno
MoNiQa89 mi też nic nie leci ;/ ciekawe kiedy zacznie .. za to nie mogę się dotknąć za cycka takie mam wrażliwe że szok ..
No nic odezwę sie po .. lecę bo nie zdążę
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Patrizia zaraz 3 trymestr u Ciebie! Patuska i Moniqua u Was też jakos nie? Bo termin macie na październik/listopad...
Mi się zaczął 6 miesiąc jakos na dniach, od 24 TC...czy Wam też tak szybko czas leci...? Mam wrażenie że dopiero co robilam test, a tu już nawet po półmetku...
Patuska kurcze nie zdążyłam na promocję a fajny ten misiek jest...
Moniqua mi też jeszcze nic nie leci z piersi, ale to jeszcze chwilą chyba:)
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dasz sobie rade !!!! NAPEWNO! Ja w tamtych chwilach tez bylam sama i kolezanka z sasiedniego lozka szpitalnego mi pomogla zupelnie obca kobieta ale nie zapomne jej nigdy tobie tez sie ktos znajdzie do pomocy Pamietam ze przy drugim dziecku gdy widzialam zagubiona dziewczyne ktora nie wiedziala co zrobic to sama wychodzilam z inicjatywa i proponowalam pomoc jej usmiech wtedy BEZCENNE
Patuśka daj znac koniecznie jak przetrwalas glukoze
Moja malutka tez ostatnio na usg byla juz odwrucona glowka w dol ale gin powiedziala mi ze jeszcze 100razy moze sie odwrocic inaczej
Jesli chodzi o mleko to pierwszym sygnalem zapowiadajacym ze cos sie dzieje to klucie w piersi choc moze byc roznie a jak ciebie juz bola to bedzie lada moment dziewczyny pewnie ze jeszcze macie czas na to by mleczko lecialo hehe moja prawa piers poczeka chyba na was bo nic nie ma hehe
agadzie84 tak ja juz jestem w 3 trymestrze ale ja mialam rozne etapy w tej ciazy byly momenty ze do chwili poznania plci czyli 21tc strasznie mi sie dluzyla ta ciaza och na maksa ale teraz do mojego 27tc nawet nie zorientowalam jak to szybko przelecialo
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
agadzie84 boziu 3 trymestr straszniee szybko mi to zleciało teraz mam jeszcze miesiąc wolnego i od września ruszam pełną para jesli chodzi o szykowanie wszystkieg dla Bąbelka teraz za tydzien jeszcze moi rodzice przyjezdzaja na 2 tyg
MoNiQa no musze dac rade bo ja z tych "zosia samosia" ale pomocą nie pogardzę oczywiście pewnie pooglądam na youtube jak to tam mniej więcej wygląda tak obsługa maluszka
aha Szwagierka przywiozła mi reklamówke ciuszków i pierdułek dla małego i zrobiła kocyk na drutach zrobie pózniej zdjecei to sie pochwale
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Pociesze Cię że minrez gorąco, niby klima na lotnisku jest ale przy takiej ilości ludzi...
A w nagrodę za glukozę zrób sobie królewskie sniadanko;)
Patrizia a ją dziś zobacze co tam.mój mały dostał od ciotki;)
Moniqua a to ładnie że pomagasz;) pewnie też bede miala tak że nie bede wiedziała jak podejść do obsługi niemowlaka...zobaczymy.