- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- MoNiQa89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Ostatnio mnie nie było bo jakoś miałam złe dni

Ale już jest lepiej

Co do łóżeczka to ja jeszcze nie mam mam zamiar kupić we wrześniu a jakoś w październiku wystawię żeby już czekało na małego

Zapowiadają po 20 stopni a rano okazuje sie ze 30 na plusie i znowu aż mi sie nic nie chce .. No ale co zrobić .
- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę

Ja juz po odpoczywałam (mozna by tak to nazwać) bo w upaał raczej lezenie ejst tez męczące

Ja łóżeczko będę skaładać zaraz przed porodem jak nie zdążymy mąż złoży sam

A karmic też mam nadzieje że będę przynajmniej 3-4 miesiące W pierwszej ciąży też karmiłam ale krótko jakieś 2miesiące póżniej zaczęła się szkoła i musiałam zrezygnować ale wiem co to jest ból i rany na sutkach boli jak cholera aż wyć się chce

Ja po zwiększonej dawce magnezu czuje się na szczęście lepiej ale martwie się bo tyle tych leków w ytej ciązy biore żeby to sie nie odbiło na dziecku... choć wszystkie sa do stosowania w ciąży ale jednak to są leki
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Zmienilam dziś przychodnie i lekarza, znaczy się zapisała się w tej miejscowości w której bede mieszkała. .kurcze, ją myslalam że juz mam dobra opiekę, a tu okazuje się jeszcze lepszą... Od razu dostalam termin do położnej i lekarza- na wtorek. I do dentysty profilaktycznie- na czwartek. Matrona ponoć super, od razu zapisze się u niej do szkoły rodzenia

I w końcu pierwszy raz od kilku dni przespalam całą noc! Zupełnie inaczej człowiek się czuje

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agadzie84 jak to dobrze trafic z dobrego na lepszego niz odwrotnie

Kupiłam bąblowi kurteczke na zimę

- iwkaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham moją księżniczkę
Dzisiaj mamy wyjazd jedziemy do Krak do brata i moze jakies male zwiedzanko bo jak teraznie wyruszymy to nie wiem czy uda nam sie gdzies wyruszyc jeszcze we trójkę. Odezwę się po weekendzie
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rozprawiłam się z łóżeczkiem rozpakowałam z kartonów i wpakowałam do szafy materacyk jest gryka-kokos wiec oki ale bylam święcie przekonana ze to łóżeczko zamówiłam ciemne i z grawerowaną żyrafą bo bokach a tu rozpakowałam i jest takie zwykłe najzwyklejsze :/ troche się zawiodłam jak je zobaczyłam ale juz sie oswajam kupię jakąś ładną pościel i odrazu będzie lepiej wyglądać

Jak narazie to wygląda tak allegro.pl/pietrus-alek-lozeczko-z-szufl...cha-i5555286388.html
Jak tam mija dzionek?? Patuśka nie zapomniałam o Twoim brzuchu

Ja chyba zabieram sie za szafy musze cos wykąbinować żeby podkraść szafe mojemu bo on ma półeczki i szuflady a dla małęgo byłaby jak ulał taka szafa wiec zrobie to sposobem wyprasuje mu wszystko pozawieszam w innej szafie gdzie sa tylko wieszaki i jedna półka takie ładne wyszystko wyprasowane wiec tak zgarne jego szafe i urzadze małemu

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mnie dziś zabija ból głowy

Idę zaraz wezmę prysznic czekam na mojego jakieś zakupy w sklepie i jak się położę tak nie wstaję do jutra

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jutro u mnie jest festyn w mieście

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja już chyba nie mogę doczekać się października haha

- Patuśka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- agadzie84
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Patuska ale masz brzuszek ladny:)
Patrizia zarebisty ten szumis, nawet pojęcia nie mialam że coś takiego istnieje;) może się pokusze...kurteczka śliczna:)
Do lekarza takiego zwyklego ide...w zasadzie nie wiem po co ale jak mówią że iść to ide

A USG bede miala 5.08, bo mam wizytę u mojej ginki w PL, to poprosze o połówkowe żeby mi jeszcze raz zrobiła. Ok, już mialam, ale chce mieć po polsku na papierze że wszystko ok

Byłam teraz że szwagrem na plaży bo moj mąż się wykrecil, posiedzielismy dwie godzinki (strasznie szybko mi na plaży czas leci) a teraz chłopaki ida do kina na terminatora a ją się oddam babskim przyjemnościom czyli polaze po sklepach;)
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agadzie84 fajny ten misiu fajny ale pozekam z nim do nastepnej wypłaty teraz musze zamówic na allegro butelki laktator termometr i przescieradła na przewijak i na materacyk i jakies inne pierdułki wiec na misia nie starczy