- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku
patruska91 twoj brzusio tez jest ladniutki
Ja mialam mozliwosc trzymania na rekach dwutygodniowa dziewczynke ale to bylo miesiac temu no naprawde trzeba sie znowu przyzwyczaic odczytywac sygnaly co chce dzidzius zmieniac pozycje jak cos nie pasuje hehe mialam ja na chwile i jak robila minke do placzu to dalam ja szybciutko mamusi i to ona musiala kombinowac zeby ja uspokoic a tak u nas to sie zacznie hehe Troszke sie boje jesli te dziecko bedzie tak jak moj Danielek to do 4 miesiaca mial non stop kolki noce nie przespane oj ciezko bylo a z Natanem mialam sielanke hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Patuśka nic sie nie przejmuj ja tez na statniej wizycie miałam już 10kg na plusie damy rade wszystko zrzucimy
MoNiQa z rostepów to mam na udach ale to jeszcze z czasów przemiany w kobiete sa bardzo cienkie wiec mi nie przeszkadzaja na brzuchu mam tylk jednego po poprzedniej ciąży ale on ma może z 1cm więc go nie widać chyba nie mam tendencjii do tego dziadostwa moja mamuska tez ich nie ma wiec licze że i mnie ominą
I wszystkie brzuszki są śliczne lubię oglądać te Wasze kule
Ja wczoraj byłam na festynie impreza przednia tu tańczą na ławkach jak sie kncert zaczyna takie bawarskie klimaty ja jednak siedziałam na dup....e wolała nie ryzykować ale karuzele przyjechały wiec fajnie szybko czas minoł teraz zabieram sie za rosołek
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 2
Patrizia też tak myślę no mnie też zaczynają atakować rozstępy.. no ale czas się do nich przyzwyczaić..
Ja wstałam i pierwsze co poleciałam do sklepu po świeże bułki i paprykę jakoś mnie naszła ochota na kanapki z papryką U nas dziś super ! jest może ze 20 stopni jak dla mnie cudownie ! No i wczoraj mój zaproponował kolejne imię już nie jest pewny Dawida teraz podoba mu się Natan . Ja chyba z nim oszaleje
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rosołek wstawiony zrobiłam sobie kawke bo mialam ochote i wcinam super kwaśne żelki
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
I oczywiście smacznego
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wolam na niego Natuś hehe
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Dominik, moje jedno z ulubionych imion męskich
Rany te końcówki pakowania są najgorsze;/ masa rzeczy z którymi nie wiadomo co zrobić, bo wyrzucić szkoda ale gdzie je poupychać?Bajzel taki że się wszystkiego odechciewa. Nie znoszę. I do tego gorąco.
Jeszcze kilka dni i do Polski. Ochłodzić się. Już czekam.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
agadzie84 u nas pogoda jak dla mnie super ! przez caly tydzien od 20 do 25 stopni nie więcej więc żyć nie umierać
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agadzie84 to już końcówka najgorsza ale już końcwka zaraz bedziesz odpoczywać
teraz biore sie za odkurzanie mąż wyszedł w piłe pograć wiec mam chwile b ja on siedzi ze mna to mi sie nie chce sprzatać
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Już mam dosyć, kuchnia sama zajęła nam niemal cały dzień...całe szczęście inne pokoje już praktycznie opróżnione
Odpocznę w Polsce
Albo i nie, bo mam już liczne plany towarzyskie ;p
No nic, idę kończyć to nieszczęsne pakowanie, ale tak mi się już nie chce
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
agadzie84 to jeszcze troszkę i koniec a później odpoczynek
Ja właśnie wróciłam ze sklepu i szczzerze mówiąc zaczyna mi się ciężko chodzić przejdę kawałek i biodra dają o sobie znać ;/ No ale nic ide zrobić coś do jedzonka i pranie muszę nastawić
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny a jak u Was ze spaniem wygląda? Ja korzystam z ostatnich chwil spania na brzuchu...chociaż też nie do końca, to takie pół na pół - boczko-brzuch;) Natomiast w nocy się chyba przewracam i zazwyczaj budzę się na plecach i wtedy zaczynają mnie boleć i ciężko mi wstać Muszę sobie kupić rogala do spania, bo już powolutku zaczynam mieć problem z pozycją.
Nie udało się dziś wszystkiego spakować, na szczęście zostało już naprawdę malutko. No i posprzątać. Ale sprzątanie to już moment będzie przy pustych pomieszczeniach, nie będę musiała niczego zdejmować ani położyć.
Idę chyba do łóżka, jakaś zmęczona jestem, w sumie trochę się narobiłam dziś.
No i wciągnęła mnie książka, poczytam trochę dłużej:)
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
A ja w chwili obecnej nie moge zasnac poniewaz pali mnie taka zgaga ze szok
Ale wam zycze milej nocy
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie potrafie spac nawet do 3 w nocy nie koniecznie przez brzuszek tu jest kwestia chyba mojej psychiki nie wiem moze te hormony tak dzialaja zamykam oczy probuje na sile spac a tu nic mecze sie tak dlugo za to w dniu kiedy jestem bardzo spiaca to nie moge bo musze sie zajmowac moimi synami no mam nadzieje ze taki stan szybko minie dobranoc dziewczyny zycze milych snow
Patuśka na zgage proponuje ulozyc wyzej poduszki wypic mleko lub zjesc jakis ulubiony jogurt choc wiem z doswiadczenia ze jak nas kobiety dopadnie ta najsilniejsza zgaga to bardzo ciezko zlikwidowac
Dobry tez jest na zgage maloks dostepny w aptekach ale tylko ten mietowy nie cytrynowy