BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 4 miesiąc temu #994944 przez MoNiQa89
Witam :) a ja mam wizyte juz jutro jestem ciekawa co powie :)
patruska91 twoj brzusio tez jest ladniutki
Ja mialam mozliwosc trzymania na rekach dwutygodniowa dziewczynke ale to bylo miesiac temu no naprawde trzeba sie znowu przyzwyczaic odczytywac sygnaly co chce dzidzius zmieniac pozycje jak cos nie pasuje hehe mialam ja na chwile i jak robila minke do placzu to dalam ja szybciutko mamusi i to ona musiala kombinowac zeby ja uspokoic a tak u nas to sie zacznie hehe :laugh: Troszke sie boje jesli te dziecko bedzie tak jak moj Danielek to do 4 miesiaca mial non stop kolki noce nie przespane oj ciezko bylo a z Natanem mialam sielanke hehe :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #994945 przez Patrizia
Mamma mia noo Gratulacje Córeczki super :) już mamy dwie :) jeśli chodzi o suwaczek to musisz sobie znaleść na necie i stworzyc własny ózniej tam bedzie do skpiowania kod na forum jak skopiujesz to wchodzisz w swój profil i w miejscu podpis wklejasz link suwaczka :D

Patuśka nic sie nie przejmuj ja tez na statniej wizycie miałam już 10kg na plusie damy rade wszystko zrzucimy :P

MoNiQa z rostepów to mam na udach ale to jeszcze z czasów przemiany w kobiete :D sa bardzo cienkie wiec mi nie przeszkadzaja na brzuchu mam tylk jednego po poprzedniej ciąży ale on ma może z 1cm więc go nie widać chyba nie mam tendencjii do tego dziadostwa moja mamuska tez ich nie ma wiec licze że i mnie ominą :unsure:

I wszystkie brzuszki są śliczne :) :) lubię oglądać te Wasze kule :P
Ja wczoraj byłam na festynie impreza przednia tu tańczą na ławkach jak sie kncert zaczyna takie bawarskie klimaty ja jednak siedziałam na dup....e wolała nie ryzykować ale karuzele przyjechały wiec fajnie szybko czas minoł teraz zabieram sie za rosołek :)

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #994947 przez Patuśka
patruska91 Super brzuszek taka kuleczka ;)

Patrizia też tak myślę :D no mnie też zaczynają atakować rozstępy.. no ale czas się do nich przyzwyczaić..

Ja wstałam i pierwsze co poleciałam do sklepu po świeże bułki i paprykę jakoś mnie naszła ochota na kanapki z papryką :P U nas dziś super ! jest może ze 20 stopni jak dla mnie cudownie ! :) No i wczoraj mój zaproponował kolejne imię już nie jest pewny Dawida teraz podoba mu się Natan . Ja chyba z nim oszaleje :P

9 lata 4 miesiąc temu #994953 przez Patrizia
Patuśka u nas to imie cały czas sie zmienia już bym chciała miec wybrane ale nie mozemy dojsc do porozumienia niestety a Natan bardzo ładnie ale moje dwie kleżanki maja juz Natanów wiec nawet nie brałam go pod uwage :) ale mi sie podoba

Rosołek wstawiony zrobiłam sobie kawke bo mialam ochote i wcinam super kwaśne żelki :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #994957 przez Patuśka
Oj ja też już bym chciała mieć wybrane bo zawsze jak z kimś rozmawiam to zadaje pierwsze pytanie " jakie imię" tak to już bym odpowiedziała a tak jak zaczne wymieniać to konca nie widac :P Ja muszę się wziąć za sprzątanie :P ale jakoś mi się nie chce najadłam się i nie chce mi sie ruszać :P
I oczywiście smacznego :P

9 lata 4 miesiąc temu #994961 przez MoNiQa89
Hehe ja mam syna o imieniu Natan bardzo piekne :laugh:
Wolam na niego Natuś hehe

9 lata 4 miesiąc temu #994969 przez agadzie84
A u nas dalej batalie o imię - chociaż inaczej, jesteśmy zgodni co do Dominika, z tym że ja chcę samo Dominik, a mąż koniecznie Juan Dominik.
Dominik, moje jedno z ulubionych imion męskich ;)
Rany te końcówki pakowania są najgorsze;/ masa rzeczy z którymi nie wiadomo co zrobić, bo wyrzucić szkoda ale gdzie je poupychać?Bajzel taki że się wszystkiego odechciewa. Nie znoszę. I do tego gorąco.
Jeszcze kilka dni i do Polski. Ochłodzić się. Już czekam.

9 lata 4 miesiąc temu #994970 przez Patrizia
Patuśka patrz podobne do tego co szukasz :D tylko z koszyczkami na dole :) www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2...6-r4xgIViPFyCh1lQA7h

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #994971 przez Patuśka
Patrizia Ooo faktycznie :D zaraz przejrzę tą stronę :P Kurde tak spojrzałam łóżeczko 2 tys ? :ohmy: :ohmy: Szaleństwo :P

agadzie84 u nas pogoda jak dla mnie super ! przez caly tydzien od 20 do 25 stopni nie więcej więc żyć nie umierać :D

9 lata 4 miesiąc temu #994973 przez Patrizia
Patuśka jest tam jeszcze jedno na tej stronie co do samego dołu można spuścić więc chyba lepsze bo na dłużej :) ale ceny też nie małe ponad 7oozl :/ no ale jak masz i ci nie szkoda to nie ma co ściskać grosza :P

agadzie84 to już końcówka najgorsza ale już końcwka :D zaraz bedziesz odpoczywać :P

teraz biore sie za odkurzanie mąż wyszedł w piłe pograć wiec mam chwile b ja on siedzi ze mna to mi sie nie chce sprzatać :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 4 miesiąc temu #994979 przez agadzie84
Patrizia a potem rozpakować to wszystko jeszcze...
Już mam dosyć, kuchnia sama zajęła nam niemal cały dzień...całe szczęście inne pokoje już praktycznie opróżnione
Odpocznę w Polsce ;)
Albo i nie, bo mam już liczne plany towarzyskie ;p
No nic, idę kończyć to nieszczęsne pakowanie, ale tak mi się już nie chce :p

9 lata 4 miesiąc temu #994984 przez Patuśka
Patrizia Nie no bez przesady :) wszystko wszystkim ale aż tak szaleć z tym łóżeczkiem nie będę jeśli chodzi o cenę :) jak dla mnie to 700 zł za łóżeczko to też szalona cena :p popatrze na allegro :)
agadzie84 to jeszcze troszkę i koniec :) a później odpoczynek :)

Ja właśnie wróciłam ze sklepu i szczzerze mówiąc zaczyna mi się ciężko chodzić przejdę kawałek i biodra dają o sobie znać ;/ No ale nic ide zrobić coś do jedzonka i pranie muszę nastawić :P
Podziękowania: agadzie84

9 lata 4 miesiąc temu #995007 przez agadzie84
No masz, zamiast odpowiedz wcisnęłam podziękuj ;)
Dziewczyny a jak u Was ze spaniem wygląda? Ja korzystam z ostatnich chwil spania na brzuchu...chociaż też nie do końca, to takie pół na pół - boczko-brzuch;) Natomiast w nocy się chyba przewracam i zazwyczaj budzę się na plecach i wtedy zaczynają mnie boleć i ciężko mi wstać :p Muszę sobie kupić rogala do spania, bo już powolutku zaczynam mieć problem z pozycją.

Nie udało się dziś wszystkiego spakować, na szczęście zostało już naprawdę malutko. No i posprzątać. Ale sprzątanie to już moment będzie przy pustych pomieszczeniach, nie będę musiała niczego zdejmować ani położyć.

Idę chyba do łóżka, jakaś zmęczona jestem, w sumie trochę się narobiłam dziś.
No i wciągnęła mnie książka, poczytam trochę dłużej:)

9 lata 4 miesiąc temu #995014 przez Patuśka
U mnie spanie ? Hm.. jedynie na boku chociaz z tym tez jest ciezko . Na brzuchu to nie ma mowy haha :p na plecach nie spie bo wyczytalam ze sie nie powinno lepiej na boku a najlepiej na lewym . I lekarz tez mi mowil zebym absolutnie nie spala na brzuchu i na plechac tez nie. Ja juz mam taki brzuch ze w nocy moj musi pomagac mi sie przekrecac na drugi bok bo sama juz rady nie daje :p
A ja w chwili obecnej nie moge zasnac poniewaz pali mnie taka zgaga ze szok :(
Ale wam zycze milej nocy :-)

9 lata 4 miesiąc temu #995018 przez MoNiQa89
U mnie ze spaniem jest bardzooooo....zle :(
Nie potrafie spac nawet do 3 w nocy nie koniecznie przez brzuszek tu jest kwestia chyba mojej psychiki nie wiem moze te hormony tak dzialaja zamykam oczy probuje na sile spac a tu nic mecze sie tak dlugo za to w dniu kiedy jestem bardzo spiaca to nie moge bo musze sie zajmowac moimi synami no mam nadzieje ze taki stan szybko minie :) dobranoc dziewczyny zycze milych snow
Patuśka na zgage proponuje ulozyc wyzej poduszki wypic mleko lub zjesc jakis ulubiony jogurt choc wiem z doswiadczenia ze jak nas kobiety dopadnie ta najsilniejsza zgaga to bardzo ciezko zlikwidowac
Dobry tez jest na zgage maloks dostepny w aptekach ale tylko ten mietowy nie cytrynowy :):):):)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia