BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 8 miesiąc temu #993755 przez Patuśka
iwkaa Bardzo się ciesze że u was już lepiej :) Wytrzymasz do jutra na pewno i będziesz miała pewność że wszystko jest w porządku :) a upał jest i to okropny, a tu jeszcze klamek nie ma ? :O to faktycznie debile .. Ale do jutra już malutko zostało :)

U nas też jest gorąco nie do wytrzymania :( wczoraj miałam jakiś taki zły dzień zle sie jakoś czułam, spać w nocy nie mogłam no i mam jakiś "wstręt" to jedzenia a do słodyczy to już w ogóle nie mogę na nie patrzeć od jakiś 3 dni . Ale chociaż zgaga dała mi spokój :) No ale cóż .. trzeba przecierpieć już bliżej niż dalej :P

A ja mam pytanko może trochę za wcześnie ale macie na oku już jakieś wózki dla maluchów ? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #993768 przez Patrizia
Hej :)

Dojechałam wczoraj ale 10godzin masakra chociaz bez komplikacji :)

iwkaa to od jutra w domu nie ma to jak u siebie :)

Patuśka ja mam upatrzony www.altrak24.de/pl/adbor-marsel/ czytałam opinie i był bardzo chwalony u dziewczyn ktore rodzily na jesien zime a cenowo tez mi bardzo odpowiada patrzylam tez na takko mondi tez sa ladne ale nie ogladalam jeszcze ani jednego na zywo :(

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #993771 przez Patuśka
Patrizia dobrze ze dojechałaś i już w domku jesteś :)
A wózek fajny ! ja właśnie zaczęłam się rozglądać bo we wrześni już trzeba kupić a ja nawet nie jestem zdecydowana na jakiś konkretnie dlatego pytam :) No tak na żywo to co innego . J ana początku chciałam w beżowym kolorze ale mój ciągle gada " będzie zima i będziesz go prała co 2 dni" w sumie ma rację :P i teraz spodobał mi się 2 :P wstawię zdjęcia :)
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993786 przez MoNiQa89
Hej iwkaa no to niezle warunki te nasze polskie szpitale to nie tak jak na zachodzie hehe no faktycznie upaly nie milosierne ja z dziecmi jestesmy od rana do wieczoru na basenie otwartym dzis wyjatkowo wczesniej bo ratownik oglosil zagrozenie burzowe i musielismy wszyscy opuscic basen buu ale jutro tez dzien hehe

9 lata 8 miesiąc temu #993787 przez MoNiQa89
A ja juz mam wozek coneco toledo czerwono czarny wedlog mnie super :) patrizia ty tez masz ladny upatrzony wozek
Patuśka twoje rowniez ciekawe fotki z wozkami :) :)

9 lata 8 miesiąc temu #993789 przez MoNiQa89

9 lata 8 miesiąc temu #993801 przez Patuśka
MoNiQa89 Twój też bardzo fajny :)
no ja się jeszcze zastanawiam nad kolorem czy pomarańczowy czy miętowy ale jeszcze troche czasu jest :)

9 lata 8 miesiąc temu #993804 przez patruska91
Hej dziewczyny u nas też upalnie . Wczoraj mieliśmy mały wypad do krynicy zdrój na szczęście nie było aż tak gorąco i dało się po spacerować :) Oczywiście moja Zosia miała największą frajdę jak się w fontannie wyciaplała :lol:
Fajne wózeczki wybieracie , ja niestety mam po córci tako jumper (czarno-czerwono-biały ) a z chęcią bym kupiła jakiś nowy bo mi się podobają inne. Ale szkoda kasy później jak coś jakąś spacerówek synusiowi kupie :)
A butelki jakie kupujecie ? Ja przy Zosi miałam kupione tomme tippee ale z nich nie chciała pić przeszłam na avent i teraz też mam zamiar takie kupić :)

Ja jutro na badania krwi idę a w środę wizyta ;) ;)

9 lata 8 miesiąc temu #993805 przez MoNiQa89
Ja na waszym miejscu nie sugerowalabym sie opiniami co do waszych wozkow ja tyle sie naslyszalam opini ze az mi sie w glowie krecilo hehe :laugh: 10 pozytywnych 10 negatywnych trzeba zaufac wlasnej intuicji i wlasnemu upodobaniu :):) musi sie wam spodobac bo to wy bedziecie wozic hehe :)
...ale z reka na sercu moge wam napisac dziewczyny ze te wozki ktore nam pokazalyscie slicznie wygladowo sie prezentuja :):)

9 lata 8 miesiąc temu #993808 przez Patuśka
patruska91 To miło spędziliście sobotę :) fajnie u nas był taki upał że cały dzień przesiedziałam w domu :(
Ja kupiłam małemu butelki Lovi wstawie zdjecie :)
Fajnie :) my wizytę mamy dopiero 5 sierpnia ciekawe czy zrobi mi USG bo w sumie już dawno nie widziałam małego .
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993809 przez MoNiQa89
Patruska91 no no to ty tez mialas piekny dzien wczoraj jesli chodzi o butelki to przy moich dwuch synach mialam z avent przeciw kolkowe naprawde bardzo praktyczne ale teraz chcialabym wyprubowac butelki dr brown tez maja pozytywna opinie ale najlepiej widzi sie po dziecku jakie najlepiej przysfaja :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #993819 przez Patuśka
O Matko ! jaka burza nas odwiedziła ! :O aż szczerze mówiąc bałam się :woohoo: a jeszcze moj w pracy .. całe szczeście poszła sobie .. uff :P

9 lata 8 miesiąc temu #993828 przez MoNiQa89
Ja tez teraz mialam burze ale bardzo lagodna , na szczescie :):):)

9 lata 8 miesiąc temu #993846 przez MoNiQa89
Patuśka przypomnij mi prosze na kiedy masz date planowana porodu tak patrze na twoj suwaczek i my chyba idziemy w leb w leb z tygodniami hehe

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #993857 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Ja króciutko, bo padam na cycki. niedawno wróciliśmy, byliśmy na weekend tam u teściów (w ramach oswajania, bo zaraz się przeprowadzamy tam. W sumie fajnie było, plaża 2 razy zaliczona, to w ramach dopieszczania opalenizny;)

Iwkaa jutro w sumie już zaraz, dasz radę, ważne żeby z małym było ok:)

Patrizia patrzyłam na podobny wózek, z tym że firmy Grander - śliczne :)

Moniqua i Patruśka super też te Wasze są!:)

Patruska91 to miły weekend też miałaś:)

Jak ja Wam dziewczyny tej burzy zazdraszczam!!! Ja też chcę! I deszcz! I chłodny wiatr! Chociaż kilka dni, a w zamian oddam moje prawie 40 stopni niemal dzień w dzień...do tego pakowanie, sprzątanie... masakra, proszę państwa.

Kupiłam mojemu małemu pierwsze śpiochy, spontanicznie bo wpadły mi w oko, aż muszę się Wam pochwalić;)
Uwielbiam Primarka :D

Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia