BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 8 miesiąc temu #993322 przez agadzie84
Patuśka mój jeszcze tak nie dokazuje, ale pewnie zaraz zacznie, bo poczyna sobie coraz śmielej;)
A daleko się przeprowadzacie? Bo my 100 km :)
Mam trochę obaw, nie powiem, bo to już będzie mieszkanie w bezpośredniej bliskości teściów (piętro pod ich mieszkaniem), oni są bardzo dobrzy ludzie, może tylko nieco specyficzni, ale boję się że może zaczną się wtrącać...chociaż oni raczej nie z takich... co i tak nie zmienia faktu, że będę miała do kogo buzię otworzyć. W sensie do kogoś poza mężem :) No i teściowa ma 2 koty, jeden jest strachliwy, a niedawno przygarnęła koteczkę, sama słodycz i straszna przylepa ;)

Ja się nie zmierzę bo nie mam centymetra :p Ani wagi...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #993338 przez Patuśka
agadzie84 My w sumie nie daleko góra ze 40 km ale za to my na odwrót :P Bo my teraz od rodziców że tak powiem "uciekamy" na swoje samodzielne żeby nikt się nie wtrącał : ))

9 lata 8 miesiąc temu #993343 przez agadzie84
Patuśka o masz, to faktycznie zupełnie odwrotnie;)

My akurat w tej chwili za bardzo wyjścia nie mamy, ale też nie patrzę na to jak na jakąś tragedię, bo ogólnie miejscowość jest przyjemna, miejsce też fajne, niedaleko centrum, pod domem piekarnia i pełno innych sklepów, a i też przystanek autobusowy i autobusy do paru miast, choćby do Kadyksu, stamtąd to kilka kilometrów.

Eh, zobaczymy jak to będzie.

9 lata 8 miesiąc temu #993377 przez MoNiQa89
Iwkaaa to super ze u was wszystko ok ja dzis leze caly czas w lozku mocno mnie bolo brzuch juz bralam luteine magnez nospe i przeciw bolowe a tak to mierze w pasie az sto cm hehe oj strasznie duzo sie wydaje a to dopiero poczatek hehe

9 lata 8 miesiąc temu #993380 przez agadzie84
Matko bosko, Iwkaa, nie zauważyłam postów :huh: super że wszystko ok!!! Niech Cię trzymają tyle ile trzeba, porobią badania itd, i super że trafiłaś na kogoś znajomego:))
Moniqua patrz jak dobrze że napisałaś, bo tak mi odświeża że się nie pokazuje ;/ Leż koniecznie, a najlepiej jakby Cię lekarz zobaczył...mnie wczoraj też brzuch trochę pobolewał ale na szczęście raz dwa przeszło. A nospy tu nie ma ;(

9 lata 8 miesiąc temu #993388 przez MoNiQa89
Agadzie84 to moze zapytaj o odpowiednik nospy napewno cos sie znajdzie juz powoli mi przechodzi ale 6 godzin musialam lezec masakra jak jutro mi nie przejdzie to ide na izbe przyjec jak tam pogoda u was u nas jest raz sloneczko raz bez hehe :laugh: tylko spac sie chce

9 lata 8 miesiąc temu #993391 przez agadzie84
Moniqua u nas nic nowego, gorącooooo.....niby słońca nie ma ale i tak bue. Takie upały są świetne na urlop, ale mieszka się w nich średnio :P

9 lata 8 miesiąc temu #993393 przez MoNiQa89
Powiedzcie mi dziewczyny te ktore juz maja coreczke jak sie wychowuje wlasnie coreczke jakie sa plusy moze minusy hehe na co trzeba sie przygotowac

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #993404 przez Patrizia
iwkaa jak super ze masz maluszka przebadanego pod kazdym wzgledem :) trzymaj sie tam :) kurcze a swoja droga to mój wazy 800g jakis grubasek mi rosnie chyba :P :P :P

agadzie84 przeprowadzki to masakra niby sie wydaje ze mało ma sie rzeczy ale jak juz sie zacznie przewozic to masakra ja juz 3 razy sie przeprowadzalam i nastepna przeprowadzka tez nas czeka pewnie bo mamy 2 pokoje a jak maly sie urodzi to jak sie przypieksza to musza nam dac wieksze bo 2 pokoje dla rodzicow z dzieckie to mało :P :P :P

Ejjjj ja mam w brzuchu 104cm :blink: :blink: u mnie tez ladna pogoda slonko caly dzien swieci ja na szczescie dobrze sie czuje maly dokazuje ale ciagle gdzies biegam wiec chyba wtedy spi bo czuje go zawsze jak juz usiade lub sie poloze :)

MoNiQa uwazaj na swoj brzuch dlugo cie bolal juz wszystko oki??? daj znac ??

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #993421 przez MoNiQa89
Patrizia no jeszcze mnie boli ale teraz pojde wczesniej spac zobacze jutro dobranoc dziewczyny milych snow :) :) :) :) :) :) :)

9 lata 8 miesiąc temu #993460 przez Patrizia
Czesc śpiochy :P :P :P

Ja mam dzisiaj luzniejszy dzien :D teraz tylko do sklepu po jakies pieroły dla mojego męża do samochodu pójdę kupić i koniec w końcu posiedze troche na dupce może nawet uda mi się włosy zafarbować :) posiedze dzisiaj i na spokojnie napisze co mi maja rodzice wziąść z PL jak za 3 tyg do nas przyjadą ogólnie wiadomo wszystko tam jest ale już niejedna osoba mi mówi zebym sie np w Linomag zaopatrzyła i takie pierdułki mam pytanie do mam kupywałyście odrazu chemie w normalnych pojemnikach czy takie małe próbki bo wiadomo może maluchowi nie przypaść i wtedy trzeba szukac innego chyba dobrze miec pare tach innych próbek na stanie co nie???

MoNiQa jak tam brzuch przeszło??

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #993469 przez malina219
Cześć Mamuśki! Z tej strony marcówka 2015. Mam do sprzedania dwa kombinezoniki na zimę w stanie idealnym, bo moja córeczka urodziła sie z waga 2600 i 50 cm, wiec miała je za duże i bialy ubrałam jej tylko przy wyjściu ze szpitala. Jak juz dorosla to byla wiosna.... Rozmiar białego: 0-3 miesiące firma next a różowy to George rozmiar First size. Różowy jest troche mniejszy od białego. :) moze któraś z Was zechce za 35 zl za jeden lub 50 za oba. :)

9 lata 8 miesiąc temu #993490 przez iwkaa
Hej dziewczyny chyba jakiś klimat nie sprzyjający bo wszystkie mamy z bólami brzucha tu są i biorą magnez w kroplowkach ją już wzięła 4 i coś zaczynam puchnac naradzie nie wiele to się nie Marysię dzisiaj jest mój lekarz to o mnie dba! :)
Moniqa daj znać co z tobą czy przeszło?

9 lata 8 miesiąc temu #993493 przez Patuśka
Hej :)
Dziś widzę że nie będzie upału więc wybieram się do siostry na pogaduchy :P Biore się za sprzątanie i ruszam :)
Patrizia a co do chemii to ja szczerze mówiąc nie pomyślałam i kupiłam duże pojemniczki dopiero później sie zastanowiłam no ale zobaczymy najwyżej kupi się drugie :) ale masz rację lepiej kupic całe i zobaczyć czy podpasują :)
iwkaa nie martw się na pewno jesteś pod dobrą opieką :)

9 lata 8 miesiąc temu #993506 przez agadzie84
Hej dziewczyny:)

Moniqua właśnie, daj znać co z Tobą!

Iwkaa super że jesteś pod dobrą opieką:) Odpoczywaj ile wlezie!

Patrizia ahh nie ma jak intensywnie spędzony czas, co?;) Też tak zawsze mam jak jestem w Polsce, a taki dzień że zostaję w domu to czasem potrzebny;)

Co do kosmetyków dla dziecka - nie kupuję, ze względu na to że tu w szkole rodzenia dostaje się mnóstwo próbek, zobaczę co tam będzie młodemu pasowało i wtedy będę kupować. Zresztą nawet kilka już mam, dostałam przy pierwszej wizycie u matrony "zestaw startowy" ;p - i mam tam pampersa, płyn do kąpieli, chusteczki nawilżane, próbkę proszku do prania i coś tam jeszcze.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia