BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 8 miesiąc temu #993901 przez Patuśka
MoNiQa89 2 Listopad :)

agadzie84 to dobrze że fajnie było :) śpioszki super ! :D zacznie się szaleństwo z kupnem wszystkiego hihi :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #993904 przez patruska91
Fajne bodziaki agadzia :)
Ja tam burz nie lubię, fajnie jak pada ale lepiej bez grzmotów i wielkiego wiatru.
Ostatnio segregowałam ubranka po mojej Zosi co się na chłopca nada i cały wór się uzbierał :) nie myślałam ze az tak duzo tego będzie :lol:
Oczywiście dzisiaj jak byłam krew pobrać , to na jakąś starą pielęgniarkę trafiłam i dwa razy mnie kłuć bo żyły znałeś nie mogła :angry:

9 lata 8 miesiąc temu #993906 przez MoNiQa89
Patuśka ja niby na 4 tego listopada heh czyli my obie jestesmy poczatek 25 tygodnia super :) :) :)
agadzie84 no jakie slodziachne te body hehe a ja rowniez nie umialam sie oprzec i kupilam pierwsza sukienke mojej coreczce hehe :laugh: :laugh: oj masz racjje patuśka zacznie sie dopiero szaleństwo zakupow :cheer: :) :laugh:
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993907 przez Patuśka
patruska91 te pielęgniarki to jak zwykle :/
Ja ostatnio patrzyłam po mojej siostry córkach ale niestety ona miała szaleństwo wszystko " różowe" albo w kwiatuszki :P kilka rzeczy znalazło się :)
Ja to małego już obkupiłam i często jak widzę jakieś śliczne ubranko to tłumacze sobie ze on w tym nie przechodzi :P chociaż gdybym mogła to bym wykupiła cały sklep z ubrankami :P
MoNiQa89 a to 2 dni różnicy a w sumie może się okazać że i Ty pierwsza urodzisz :P
U nas jeszcze jak sie nie mylę to Patrizia ma na 2 listopada termin :)

9 lata 8 miesiąc temu #993911 przez Patrizia
tak ja mam na 2 listopada :) ale mój maluch ciągle tydzień d przodu wiec tak jakby koniec pazdziernika ale termin wpisany w ksiazeczce to 2 listopad :)

Aje fajnie sie zaczyna zakupowe szalenstwo ja tez cos tam kupilam wstawie pozniej zdjecie :) z butelek mam jedna z aventu ale chyba trzeba miec dwiec bo jedna na herbatke a druga na mleko jak cos??? nie znam sie :)

Ja sie teraz zbieram po witaminy bo juz w piatek mi sie skonczyly pozniej ogarne obiad i mam cale popoludnie na spokojnie :D

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #993914 przez Patuśka
No ciekawa jestem która z nas urodzi pierwsza :P chociaż to jeszcze tyle czasu :)
Patrizia ja kupiłam 2 chociaż w sumie tez nie bardzo wiem mi trochę siostra podpowiada :)

Ja sie chyba jeszcze na chwilkę położę jakoś ostatnio spać nie mogę budzę się co chwilę taka " połamana" jak wstaje ze szok :(

9 lata 8 miesiąc temu #993921 przez MoNiQa89
Hehe ale bede sie smiala jak my bedziemy wszyskie 3 na porodowce i pisaly i wymienialy sie zdjeciami dzidziusiow choc nasze dziewczyny co maja wczezniejsze tygodnie tez nam moga zrobic niespodzianke hehe :cheer: :cheer: :cheer: ale to potem sie posypie hehe

9 lata 8 miesiąc temu #993979 przez Patrizia
no różnie może byc z tymi naszymi porodami oby ominąć 1 listopad :P :P :P zaraz bede dzwonic do mojej poloznej co mam dalej robic czy isc do szpitala na konsultacje czy zmieniac lekarza za 2 tyg musze zrobic kontrole jak tam miedniczka nerkowa czy sie powieksza czy stoi mam nadzeje ze sie nie powieksza

Ja kupiłam takich pierdułek troszke :) i oswajam sie z rozkiem :)

Ksawerek(*)
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993998 przez agadzie84
Patrizia wow! Sporo tego już masz:) Śliczne wszystko:) A ja tu z jednymi śpioszkami wyskakuję ;)

Moniqua cudna kiecunia! Właśnie dlatego kiedyś chciałabym mieć córkę, żeby takie cudeńka móc kupować, póki co kupuję chrześniaczce:)

Mi moja mama powiedziała że moja ciocia kupiła mnóstwo rzeczy dla juniora naszego;) chciała wymieniać ale ja lubię niespodzianki, zobaczę sobie za 2 tygodnie ;)
No i te wszystkie akcesoria itd też powolutku będziemy zbierać.

Jezu, jeszcze tylko 2 tygodnie przeżyć w tym upale i do Polski!
Miał być miesiąc słomianego wdowieństwa, ale udało nam się dostać bilety w miarę normalnej (jak na sierpień) cenie i mąż mnie na 11 dni odwiedzi;)
No i fajnie, miał ostatnio dużo stresów, przyda mu się nieco relaksu.

9 lata 8 miesiąc temu #994008 przez Patrizia
agadzie84 no nawet nie jest zle zostaly mi śpioszki do kupienia :) no i przybory dla mnie takie jak tantum rosa podklady i inne pierdułki no i chemia dla maluszka aspirator do noska z wodą morską bo mi juz nie jedna mam polecała kremy i takie tam :) udało mi sie już zgarnąc z PL łóżeczko :D i leży sobie już i czeka na rozpakowanie ooo własnie prześcieradła z ceratka musze jeszcze dopisać :)

ja teraz umieram nogi mi zaraz odpadną byłam w aptece mam 3km i taki zaduch że wróciłam po 3 godzinach jakoś ciężko mi dzisiaj było teraz siedze i sie nie wuszam wstawie tylko pranie kołdrę wrzuce niech schnie :D

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #994012 przez Patuśka
Patrizia bardzo fajne ubranka i wszystko fajniutkie :)
Ooo to dziś zrobiłaś sobie spacer :P Ja za to ostatnio mam lenia ogromnego i tylko posprzątałam i nic więcej :P Do sklepu nawet jeszcze nie poszłam ale to poczekam na mojego i się podjedzie :P

9 lata 8 miesiąc temu #994014 przez Patrizia
patuśka ale już nie bede sie zapuszczac na takie spacery nogi mi spuchly i bola teraz juz nie chce sie tak nadwyrezac, mój ma teraz 3 tyg na popoludnie wiec sobie bede odpoczywac moze wezme sie za ogarniecie szaf tak powolutku zrobie miejsce dla maluszka :D

jutro jade na badania siuśków mam nadzieje ze bakterie znikły no i napisałam do poloznej o tym zastoju w miedniczce zobaczymy kiedy bedzie mogla sie ze mna spotkac zeby porozmawiac co i jak

agadzie84 za 2 tyg wyjazd do PL to zycze ci chociaz paru dni pochmurnych i z małym deszczem :D tak dla odmiany :P :P

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #994015 przez Patuśka
Patrizia No nie dziwię się teraz czas na odpoczynek :P mój ma teraz 3 dni wolnego bo tak to cały miesiąc robił na nocki :(
No ja muszę kupić jakąś komodę albo szafę niedużą dla młodego :)
To daj znać jak się dowiesz co i jak z tą położną :) i z wynikami :)

9 lata 8 miesiąc temu #994027 przez agadzie84
Patrizia nawet nie wiesz jak mi się marzy kilka deszczowych dni...i chłodnych. Naprawdę, upał przez kilka dni da się znieść, ale tak pernamentnie... ciężko:( Czuję się jak słonica w 50 miesiącu ciąży, chociaż słonice mogą ochłodzić się uszami. A u mnie wentylator ledwo daje radę. Chłodny prysznic co 5 minut, ale chyba się pójdę położyć do wanny z zimną wodą, na dobrą chwilę, może mnie wychłodzi jakoś bardziej. Bez kitu, nie wiem już co robić. w nocy niewiele lepiej, na szczęście słońca nie ma i mam patent - biorę duży ręcznik, wsadzam pod zimną wodę, wyciskam i taki wilgotny kładę na siebie, to pomaga.

9 lata 8 miesiąc temu #994076 przez iwkaa
Hej ja juz w domu od wczoraj i powiem wam że już nie wiem co z soba zrobic W szpitalu było ok dobrze się czułam wróciłam do domu dalej to samo może brzuch mnie tak nie boli ale krzyże no tragedia Na razie będę brała te leki co mi przepisali i zobacze martwić się nie będę narazie bo badali mnie przy wyjściu i jest wszystko dobrze szyjka dluga brzuch miekki mały dobrze rośnie a z kąt takie dolegliwości czy z tego że rosne, nie mam pojęcia magnez biore cały czas no ale ten w kroplówce był mocniejszy i działał od razu. Kurde jaka ta ciąża jest dla mnie ciężka żebym tylko do tego listopada wytrzymała!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia