BezpiecznaCiaza112023

listopad 2015

9 lata 8 miesiąc temu #993546 przez MoNiQa89
Hej dziewczyny dziekuje kochane ze tak sie martwicie o mnie obudzilam sie dzis z potwornym bolem glowy musialam oklady robic zimne ale bol glowy juz powoli juz przechodzi a jesli chodzi o brzuszek tto nie boli mnie juz tak intensywnie ale przy chodzeniu czuje takie ciagniecie w dol i tylko teraz boli po prawej stronie w okolicy jajnika lecz da sie wytrzymaac u mnie dzis strasznie cieplo jestem caly czas w domku i odpoczywam :) :) :laugh:
Jesli chodzi o kosmetyki to nie kupujcie duzych opakowan itd moje dzieci na szczescie nie mialy uczulenia na wszystkie kosmetyki ale tylko na dwa co na szczescie mialam tylko probki i wiedziaalam zeby tego nie kupowac np moj starsy syn dobrze przyswajal sudocrem a mlodszy juz mial wielkaa alergie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #993595 przez Patuśka
MoNiQa89 dobrze że już lepiej :) Odpoczywaj dużo :)

Jakoś tu cicho dziś :P Wróciłam od siostry i właśnie skończyłam robić ziemniaki z masłem, cebulka, kiełbaską, serem żółtymi to wszystko do piekarnika :D mniam :P

9 lata 8 miesiąc temu #993621 przez MoNiQa89
Dziekuje Patuśka odpoczywam :) juz mi calkiem przeszlo i jest ok
Ale nam tu smak robisz hehe az juz wyobrazam sobie ten smak i zapach :laugh: :laugh: a ja taki smak dostalam na placki ziemniaczane hehe ze jutro sobie zrobie :):)

9 lata 8 miesiąc temu #993624 przez Patuśka
Zrobiłam te ziemniaki pachną pycha ale coś mi nie podeszły szczerze mówiąc :( ..
I nagle wpadłam na pomysł zapiekanki :D i zrobiłam haha więc zapiekanka też zrobiona :P

9 lata 8 miesiąc temu #993626 przez MoNiQa89
Hehe kobieta w ciazy zmienna jest hehe :laugh: :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #993628 przez Patuśka
Oj tak :P
Dobrze że już się lepiej czujesz i wszystko jest dobrze :) Ja niedługo spać uciekam bo dziś przez ten upalny dzień zmęczona jestem a co to będzie jutro ? zapowiadają 33 stopnie ;/ to już w ogóle spuchnę jak balon ale pociesza mnie że mają być deszcze zawsze będzie lepsze powietrze :)

9 lata 8 miesiąc temu #993630 przez MoNiQa89
Nie wiem czy teraz dojdzie zdjecie moich chlopcow ale sprobuje :)
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993632 przez Patuśka
Oooo jakie uśmiechnięte buźki :) super chłopcy :) No to teraz będą mieli siostrzyczkę pod opiekę :P Fajnie, fajnie :)
Ja już się nie mogę doczekać mojego szkraba :) a tu jeszcze tyle czasu .

9 lata 8 miesiąc temu #993633 przez iwkaa
Ja się jeszcze nad kosmetykami nie zastanawoalam ale dużo tego nie trzeba
Moniqa fajnych masz chlopcow duzi juz sa siostra im się przyda :)
To ja się tez pochwale moja gwiazda tylko nie wiem czy zdjęcie nie będzie zbyt duże bo wstawiam przez telefon
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993636 przez MoNiQa89
Hehe no moi chlopcy juz nie umia sie doczekac na siostrzyczke a mlodszy danielek mowi tylko ubieraj ja na czerwono nie rozowo hehe
Patuśka ja juz tez nie umie sie doczekac na moja ksiezniczke ale masz racje tyle jeszcze czasu zostalo lecz z drogiej strony jakby nie patrzac to juz mamy polowe ciazy za soba niektore troszke wiecej hehe
iwkaa no no ta twoja sliczna pani naprawde wyglada na gwiazde pelna para hehe ona pewnie tez nie umi sie juz doczekac braciszka :)

9 lata 8 miesiąc temu #993645 przez Patrizia
MoNiQa ale chłopaki wygladaja na takich co lubia połobuzować :P :P fajne szkraby :D

iwkaa a Twoja to pannica jak sie patrzy :D

Patuśka mnie dzisiaj te upały wykończyły jednak zbyt duszno a tu tyle biegania i latania a moi rodzice na 3 pietrze wiec nogi mnie az palily :P :P

Ja wyjezdzam jednak jutro z samego rana mąż sie nie mógł mnie doczekac i tak sie ułożylo ze znalazl mojemu kuzynowi prace i jutro wyjeżdzam z nim :P :P trzymajcie kciuki zebym sie nie rozpuścila w aucie bo o 8 start a o 16-17 juz w domku powinna byc :D

Ksawerek(*)

9 lata 8 miesiąc temu #993651 przez Patuśka
Patrizia to trzymam kciuki :) daj znać jak dojedziesz i bezpieczniej podróży ! :)

Ja spać nie moge i zaraz chyba oszaleje taka mam zgagę że to jakiś koszmar normalnie :( Pali mnie tak jak by coś mi się tm gotowało .. miałam wcześniej zgagę ale dało się wytrzymać a ta tak mi dokucza tak że nie da się opisać :( :(

9 lata 8 miesiąc temu #993712 przez Patuśka
Hej dziewczyny :)
A co tu taka cisza ? :)
Boże ten skwar jest nie do wytrzymania, nie wychodzę z domu nawet na sekundę bo chyba bym nie dała rady . Niech spadnie jakiś deszcz a najlepiej burza ! :( masakra na dodatek ta moja zgaga też nie do wytrzymania .. Oj.. wolałabym żeby było cały czas po 20 stopni :) No ale trzeba przetrwać dwa wiatraki wieja na mnie, prysznic biorę co i raz ale w sumie to daje coś na 5 minut i zaraz znowu to samo .. :(

9 lata 8 miesiąc temu #993721 przez MoNiQa89
Hej hej ja dopiero teraz wrocilam z dziecmi od mojej kolezanki ona rowniez ma syna w wieku mojego mlodszego syna to sie super bawili autami duzymi na ogrudku zabawa na maksa haha a tak brudni ze juz siedza w wannie i sie kapia :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: wygladaja tak chocby byli gornikami :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #993751 przez iwkaa
Hej dziewczynki chyba skwar wam doskwiera bo mało piszecie U mnie też gorąca jak diabli a do tego klamki w oknach nie ma na wariaci z okien skakali i teraz my za debili musimy cierpiec! :( Myślałem że dzisiaj wyjde ale nie jutro raczej odstawili mi kroplowki i muszą sprawdzić czy nic dalej nie będzie się działo

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia