BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

11 lata 10 miesiąc temu #576862 przez magda__kielce
chłopek mam nadzieje ze to na zeby chociaz juz sam niewiem narazie jest niewielka poprawa zobaczymy co dalej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #576938 przez Natalia^^
Hej dziewuszki,

Cudowny dzień, piękna pogoda. :laugh:
I dzis nic nie bedzie w stanie mnie zdenerwować :) nawet to że wczoraj mieliśmy swoją rocznicę (dodam że piatą) a Łukasz powiedział mi wszystkiego najlepszego :angry:

no ale to wczoraj dzis juz mam lepszy humor :P

Magda na kupki u takiego maluszka to kleik ryżowy na wodzie i jagody. Te ze słoiczka możesz dodać do kleiku żeby był jakiś smak. Ja tak Jasia ratowałam jak miał rozwolnienie. Pomagało.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #576961 przez Joanna
Hej mamcie :)

u mnie z humorem tak jak u Natalii dopisuje od rana, niedawno wróciłyśmy ze spacerku :woohoo: przy takiej pogodzie aż chce się żyć :side:

magda dokładnie jak mówią dziewczyny, jagody bardzo pomagają :)

natalia to się chłopak wysilił, że hoho :P ach te nasze chłopy :blush:

później wezmę się za gotowanie obiadku dla Ali i zamrozę na kilka dni:)
kupiłam brokuła świeżego, dodam marchewkę, seler, pietruszkę, ryż, koperek, masełko i mięsko
a połowa będzie z ziemniakiem zamiast ryżu :side:

cieszę się, bo coraz lepiej wyglądam, aż z wrażenia kupiłam sobie dwie bluzeczki, jedna łosiosiowa a druga a'la pudrowa :) cały czas chodze w jednych spodniach, lecą mi okropnie, ale jeszcze poczekam z kupnem nowych :)

11 lata 10 miesiąc temu #577155 przez rybka19834
Hej kobietki
U nas cały czas jarmark,moze tez zabki idą...ogólnie wszystko ok.

Koni milej pracy,ja tez wlasnie sie szykuje a tak mi sie nie chce dzis 9 godz przede mną:/

Joanna brawo!!!! :) na wakacje będziesz lasencja jak ta lala :)

Magda dobrze ze z bartusiem lepiej :)

Bym wiecej popisala ale czas goni,Ubieram sie i do robotki:) miłego weekendu dziewczynki;)

11 lata 10 miesiąc temu #577251 przez magda__kielce
No niestety maly dalej ma biegunke tyle ze co nie ktore kupiki sa twardesz wiec mam nadzieje ze bedz\ie lepiej
mam pytanie czy ktoras z was podawal enterol??????

11 lata 10 miesiąc temu #577446 przez Koni
Joanna super :) Ile teraz warzysz? Ja już prawie 7kg schudłam ale jeszcze 8 mi zostało :angry: Co niektóre spodnie też lecą a w co niektóre się zaczęłam w końcu mieścić :)

rybka dziękuję i wzajemnie :)

magda__kielce oby już było lepiej :) A wy już macie jakieś ząbki?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577609 przez Joanna
koni ja schudłam 6 kilo, aczkolwiek podejrzewam trochę więcej, ale mam miesiączkę, więc zobaczymy jak się skończy :blush: też chciałabym jeszcze z 8 kilogramów :blush: :)

11 lata 10 miesiąc temu #577742 przez Koni

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #577765 przez Joanna
koni pochwalę się wagą jak już schudnę :)

11 lata 10 miesiąc temu #577789 przez Koni
Joanna już schudłaś więc się chwal :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Eh idę się kąpać bo się nie zbiorę B) Jutro znowu do pracy....

11 lata 10 miesiąc temu #577807 przez magda__kielce
Koni Bartis ma dwa zabki na dole
Narazie nie rozbil kupki od wczoraj wiec mam nadzieje ze jjest poprawa ale za to zaczol miec katarek nieduzy ale jest moze to jakas grypa:( sam nie wiem
Narazie jest lepiej bo juz zawalu dostawalm ze szpital nas czeka

zazdroszcze sily do odchudzania u mnie wszystko zatrzymane jem niej ale dieta sie tego nieda nazwac:)
Ja obecnie waze 61kg wiec do upragnionej wagi jeszcze 5kg

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #577906 przez Joanna
Cześć mamcie :)

czy Wasze maluchy też są tak strasznie ruchliwe przy zmianie pampersa/ubranka? :lol:
u nas masskra, Alicja tak się wierci, że czasem ubudzi mnie kupą, albo ostatecznie leży na brzuchu a ja ją ubieram od tyłu :laugh: :blush:
w ogóle taki szogun z niej mały, że dzisiaj wypadła mi z leżaczka :cheer:
byłam w łazience i słysze jak marudzi, wchodze do pokoju a ona całym ciałem jest na ziemii, próbowała się odpychać od niej tylko nogii zostały w pasach :silly: musiałam bardziej ścisnąć zapiecie, echhh :blink:
musiała się przechylić mocno do przodu i poleciała na buzię :blush:

śniadanie mamy zaliczone, po południu wybieramy się na zakupy :)

obiadek dla Ali ugotowałam na 5 dni w sumie, także mam spokój :)
zrobiłam jej krem z brokuł i taką zupke warzywną

magda to dobrze, że się uspokoiło...a katarek o tej porze niestety ma prawo się pojawić, moja Alicja miała dwa razy w tym roku...
a odnośnie wagi to nie narzekaj, bardzo mało ważysz, każda chciałaby tyle mieć na liczniku :woohoo: ja jak zwalę jeszcze 8 kilo to będę z siebie dumna i na pewno kupię sobie jakieś sukienki na lato, spódniczki i będę chodzić dumna jak paw, o :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #577912 przez Kasiulka
hej dziewczyny!
Joanna super że widzisz tak wyraźne efekty, to na pewno bardzo motywujące!

koni wow!7kg to na prawde sporo! weźcie się kobitki pochwalcie jak wyglądacie!

muszę Wam powiedzieć że mnie już tak maksymalnie zdołował mój brzuch że stwierdziłam że zaczynam intensywnie ćwiczyć. skóra jest oczywiście dużo lepsza dzięki smarowaniu, ale jeszcze nie wygladam tak jakbym chciała. więc zaczęłam jakiś czas temu skalpel ewy chodakowskiej. zobaczymy czy coś to pomoże :)

magda jak to dobrze że bartuś już lepiej! widać biegunka go osłąbiłą i złapał jakieś przeziębienie biedaczek :( a 61 kg to co to jest! nie przesadzaj żebyś nie skończyła jak ja!

11 lata 10 miesiąc temu #578066 przez magda__kielce
Wiecie z ta waga to nie jest tak rozowao u mnie jestem dosc niska osoba 163cm to nie za duzo:) sywetke mam juz ok ale brzucholek wisi:( mam kolezanka ktora tez duzo przytla w ciazy jak ja i stosuje jej teraspie ale niestety z przerwami zawijam sie streczem pod to smaruje ujedrniacze i wszelakie kosmetyki i na to pas i widac roznice tyle ze mam delkiatna skore i musze co 2 dzien bo mnie odparza:)Ja mam okropne rozstepy moze dlatego mnie waga nie cieszy
Bartus juz duzo lepiej apetyt wrac na potege:) Kipa jest ale narazie nieduza Bartus jeszcze nie chorowal to pierwszy raz dlatego tak fisiuje:)

11 lata 10 miesiąc temu #578220 przez Kasiulka
magda ja też jestem taka mała :) 163 mam po ciąży (wcześniej 165, ale zmalałam, kręgosłup mi siadł...) kurcze ja też mam rozstępy, ale przyznaje że jest już duża poprawa po różnych "mazidłach". A powiedz co Ty smarujesz pod ten strecz? może też spróbuje- mąż mi mówił że to super metoda. Jeśli by mi to choć trochę pomogło na tą wiszącą skórę to czemu nie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka