- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
nataleczka_92 ja tak samo, jak tylko weszłam do domu musiałam się wykąpać, bo cała spocona byłam - masakra
Wróciliśmy właśnie z zakupów - ostatnich tak dużych, wydaliśmy 600zł i aż mnie skwasiło na taki jednorazowy wydatek ale te rzeczy są tak piękne, że szybko mi przejdzie
Kupiliśmy dziś materacyk, ceratkę na materac, przewijak, pokrowiec na przewijak, prześcieradełka, kołdrę i podusię, pościel, i w reszcie(! szkoda że tak późno!) poduszkę rogal, tą dużą, bo już na prawdę mi się źle śpi. Kurcze tak się cieszę z każdej rzeczy, którą kupujemy dla małej Teraz już na prawdę zostały nam takie drobiazgi tylko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Udało mi się nastawić pierwszą pralkę z ubrankami, ale przeraziłam się bo tyle tego jest do prania, że co najmniej jeszcze trzy będą jak nie cztery
U mnie dzisiaj taka duchota jest, że szok...zbiera się na deszcz i burzę, a ja się boję
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
chłopek fajny ten Twój Ksawcio super ,że ma możliwość kontaktu ze zwierzętami
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chłopek fajny chłopaczek z Ksawcia
Mykam spać, dobranoc
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ide dzis zrobic ten wymaz i niewiem ile kasy szykowac
A do tego jutro mamy bierzmowanie mojego najmlodszego szwagra a moj maz jest swiadkiem wiec dodatkowy wydatek Niewiem jak ja tam wystoje w tym kosciele pocieszenie tylko takie ze ma byc jutro chlodno
Zamierzam dzis spedzic dzien na dworku troche sie odstresowac polezec na lezaczku
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Dzisiaj byłam tylko po chlebek, parę ulic dalej i ledwo żyję, nie dość, że upał to jeszcze ledwo chodzę, bo tak coś mi się mały nisko ułożył dziś. W domu mam prawie 25 stopni i wszystkie okna na szerokość otwarte, bo inaczej chyba bym się ugotowała, a mieszkamy na poddaszu Współczuję tym kobietkom co będą rodzić na końcówce sierpnia i we wrześniu. Z największym brzuchem w te upały.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
Madeline u mnie też wczoraj był dość ciężki dzień...
Całe popołudnie brzuch mi się spinał i było to strasznie nieprzyjemne, potem wieczorem poszliśmy do kina i tam nie mogłam sobie znaleźć miejsca, kręciłam się jak wariatka...
A noc też była nieprzyjemna, niewiele spałam z tym spinaniem brzucha i dwa razy to mnie tak zabolało że aż się obudziłam (tak mnie jeszcze w ciąży brzuch nie bolał),nie mogłam znaleźć sobie pozycji do spania bo jak nie brzuch to plecy, a żeby było ciekawiej to jak się chciałam przeciągnąć i rozprostować nogi to mnie skurcze łydek łapały...
Na szczęście Mały rusza się cały czas, wiec chociaz to mnie nie niepokoi...
A dziś od rana brzuch mam twardy jak kamień ale nie spina się tak mocno jak wczoraj...zobaczymy jak będzie dalej...
A jak Wam, Kobietki, nocka minęła?
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie w domu też duszno jak nie wiem co, zbiera się na deszcz i burzę, okna mam praktycznie wszystkie otwarte, w nocy tak samo...spało się tak sobie, na tym etapie ciąży ciężko ułożyć się i w ogóle... Też współczuję kobietkom, które mają termin na sierpień czy wrzesień, masakra
Poza tym trochę ciśnienie mi wczoraj podskoczyło, pewnie na tle nerwowym, na szczęście łykam tabletki Alcia pręży się i kręci, chyba już jej niewygodnie, poza tym teraz dostała czkawki i chyba to ją denerwuje
Mykam dalej prać, bo mam sporo do wyprania
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
wykańcza mnie ten upał, słowo daję, do tego podróżowanie komunikacją miejską byle do porodu.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny skusiłam się na zakup kosza mojżesza, w bardzo dobrej cenie. Wahałam się wcześniej,bo bardziej myślałam o kołysce na kółkach np. coneco simply city, ale mamy łóżeczko, więc odpada:) teraz przynajmniej będę miała dziecko przy sobie, na balkonik wystawie...bo jak będą takie upały jak dziś z domu nie dam rady wyjść
wklejam poniżej link
allegro.pl/show_item.php?item=2323354992
a Wy jak zapatrujecie się na taki zakup?
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś już lepiej prawie cały dzień na dworku byłam, cieplutko, ale fantastyczny orzeźwiający wiaterek.
Joanna z tym koszem bardzo fajny pomysł - na pewno lżejszy niż gondola więc poręczniejszy do noszenia. Chyba też pomyślę o czymś takim, zwłaszcza jeśli ma być ciepłe lato.
Kasiulka z tą komunikacją miejską to faktycznie musi być tragedia - ja dziś zrobiłam sobie krótką przejażdżkę samochodem - niestety bez klimy - to wysiadłam cała mokra. A w autobusie, gdzie jest do tego masa ludzi...szczerze współczuję.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa