BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #362219 przez Joanna
nataleczka_92 skoro poszło w piątek to dziś najpóźniej powinien być u Ciebie kurier.
ja w sobotę kupiłam kosz mojżesza, wczoraj babeczka wysłała i dziś już go mam w domku, nawet zdążyłam zdjęć z niego pościel i wyprać.
Powinnaś skontaktować się ze sprzedającym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #362222 przez nataleczka_92
Joanna u mnie jest tak ze po 36tyg ciazy wizyta jest co tydzien,i akurat bylam w 38tyg jak musialam isc spory kawalek na wizyte bo maz byl w pracy,a nastepnego dnia sie zaczelo,znaczy jak wrocilam wieczorem to juz mnie plecy i brzuch bolal ale rano sie juz rozwijalo:) takze spacer wystarczyl

12 lata 7 miesiąc temu #362225 przez nataleczka_92
Joanna no wlasnie dlatego mysle ze facet tylko mnie naciagnal na kase,bo jak napisalam mu maila to on twierdzi ze wyslal w piatek i tyle tylko.

12 lata 7 miesiąc temu #362227 przez Joanna
nataleczka a paczka poszła kurierem? jeśli tak, to powinien Ci podać numer nadania paczki, a Ty wtedy możesz kontaktować się z firmą kurierską

12 lata 7 miesiąc temu #362229 przez Madeline
Joanna ma rację, teraz już można sprawdzić gdzie jest paczka.

12 lata 7 miesiąc temu #362230 przez nataleczka_92
mialo to isc pocztą. paczką priorytetowa

12 lata 7 miesiąc temu #362234 przez Madeline
A te dziewczyny co się rejestrowały na Bebilonie to dostały paczkę z misiem? Bo rejestrowałam się chyba w lutym lub na początku marca i dupa, nic, dostałam kiedyś maila, że mam potwierdzić dane do przesyłki ale to też już ponad półtora miesiąca temu było a przesyłki ni widu ni słychu :(

12 lata 7 miesiąc temu #362236 przez nati.olsztyn
Hej Kobietki! Ja dziś odebrałam wynik tego wymazu i ufff- jestem "czysta";)
nataleczka jak pocztą to może iść dłużej, ale tak poza tym to gość jakies potwierdzenie nadania chyba powinien miec...

12 lata 7 miesiąc temu #362237 przez nataleczka_92
Madeline ja tez jakos tak w lutym sie rejestrowalam pozniej tego maila przyslali i cisza... z tych innnych probek co sie rejestrowalam tez na razie cisza. jedynie co przyszly mi z Musteli(przepieknie pachna i chyba takie bede kupowac:) i johsona

12 lata 7 miesiąc temu #362241 przez magda__kielce
Nawet jesli poczta idzie paczka dluzej to sie niemartw bo pan powinnien miec potwierdzenie nadania na tablicy jest chyba takie cos jak na allegro ze mozesz zglosic kolesia
A jesli chodzi o tego paciorkowca to ja mialam pograny wymaz w piatek i czekam na wyniki

12 lata 7 miesiąc temu #362244 przez nataleczka_92
magda_kielce on twierdzi ze ma potwierdzenie i gdy mu pisze zeby mi podal nr to tylko odpisuje ze juz wyslal mi na maila a ja i tak nic nie dostaje :angry:
takze juz sama niewiem czy on cos kreci czy co,a nie chcialabym stracic tyle pieniedzy :huh:

12 lata 7 miesiąc temu #362246 przez magda__kielce
nataleczka_92 niekasuj zadnych emaili ani smsow bo moga sie przydac wrazie co ja dzis zapytam mojego meza bo on czest cos kupuje i sprzedaje wiec ma czesto doczynienia z roznymi ludzmi i napisze ci co mozna zrobic

12 lata 7 miesiąc temu #362248 przez nataleczka_92
magda_kielce ok dziekuje w takim razie. Choc ja juz chyba tak naprawde odpuscilam i nie nastwiam sie ze cokolwiek dojdzie,za dlugo to wszystko trwa

12 lata 7 miesiąc temu #362249 przez magda__kielce
Nie denerwuj sie na zapas napewno da sie cos zrobic a jesli chodzi o poczte polska to czasami nawet okolo 2tygodni mozna czekac

12 lata 7 miesiąc temu #362258 przez Joanna
nataleczka_92 spokojnie, paczka wysłana pocztą ma prawo iść dłużej, tym bardziej, że została wysłana w piątek a potem był w końcu weekend...poczekaj cierpliwie do czwartku

Odnośnie próbek dostałam tego misia z bebilona, ale to już dawno i próbkę balsamu do prania lovela, ale przeterminowana, no chyba że na zgrzewie jest podana data produkcji
chociaż się upominałam, nie dostałam nic z johnsona, ale może lepiej, bo w końcu większość dzieci uczula. Ostatecznie zakupiłam dla Ali kosmetyki nivea baby sensitive oraz do kąpieli Oillan :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka