BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #362261 przez iwonka_wwa
Nie denerwuj się, jeszcze może przyjdzie paczka. Z doświadczenia wiem, że z pocztą polską to nigdy nic nie wiadomo - list zwykłu potrafi iść 2 dni, a polecony nawet miesiąc. Mase razy reklamowaliśmy takie sytuacje w pracy i wciąż się zdarzają.

Ja w końcu zdecydowałam się na zmianę lekarza - byłam wczoraj u takiej babeczki, bardzo sympatyczna i powiedziała że badanie na te paciorkowce robi się pomiędzy 35-37tc. I zapisała mnie na za tydzień. I dała mi też jeszcze skierowanie na jeszcze jedno USG i 31 maja jeszcze zobacze maluszka i zobacze jak rośnie. Nie mogę się doczekać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #362268 przez Joanna
iwonka_wwa to świetnie, zobaczysz ile Twoja dzidzia waży i upewnisz się, że wszystko w porządku :)

12 lata 7 miesiąc temu #362298 przez Madeline
Joanna a kiedy sie rejestrowalas?

12 lata 7 miesiąc temu #362308 przez Joanna
madeline rejestrowałam się bardzo dawno, jakoś w lutym :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #362324 przez chłopek
ja też dostałam misia Bebilon juz dawno,
a co do skracania sie szyjki jak sie czesto kocha, ja jak byłam z Ksawciem w ciazy to czesto sie z męzem kochałam i szyjka mi sie nie skracała i jeszcze przenosiłam
a teraz sie żadko kochamy a szyjka sie skróciła
dobrze ze jutro ide do gina bo mnie strasznie kłuje w pochwie no maskara kroku nie mogłam zrobic

12 lata 7 miesiąc temu #362364 przez Kasiulka
Ja na tego misia rejestrowałam się wtedy co chłopek i nie przyszedl jak do tej pory :(

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362371 przez chłopek
napisz do nich Kasiulka

kurcze mam okazje zamienic sie na tel ale nie wiem czy sie oplaca ma któraś moze samsunga gt-i5700?

12 lata 7 miesiąc temu #362578 przez Koni
chłopek wydaje mi się że u Ciebie to wynik infekcji ;)

A co do seksu to u nas też już od miesiąca nic ale mi jakoś tak ciężko z tym brzuchem więc się nawet nie domagam :P

A co do tego misia to żeby go dostać to trzeba być zarejestrowanym jeszcze w ciąży czy już po można?

12 lata 7 miesiąc temu #362615 przez sister.anna
Koni napisał:

A tak w ogóle to ciekawe jak tam sister.anna :) pewnie nie ma czasu się odzywać bo mama przyjechała no chyba że na porodówce wylądowała po ostatnim praniu dywanów ;)

Haha czesc dziewczyny ! Koni dywany jeszcze troche pralam na kolanach, jak po tym nie urodzilam to juz nie wiem jak to dalej bedzie :silly:

Faktycznie nie mam czasu w ogole z Wami pisac, ale szybciutko podpatruje co sie u Was dzieje i czy mnie ktoras nie wyprzedzila znowu :blink: Na porodowce to jeszcze nie, chyba nawet brzuszol mi sie nie opuszcza. Latamy z Mama calymi dniami gdzies i wogole zapominam ze jestem w ciazy az coreczka zadka nie wypnie albo pietka mnie nie przychrzani :lol:

Moj maz mnie zato krzurza ostatnio nieludzko, juz taki z niego jedynak i egoista wychodzi ze bez kija nie podchodz, czasami to mam wrazenie ze udaje debila zeby tylko czegos nie musiec dla mnie zrobic. No odbilo mu, mam nadzieje ze to ostatnie takie samcze podrygi i ze odnajdzie sie niedlugo.

A jak tam Wasi kochani mezczyzni? Dorosleja do roli w oczach czy wrecz przeciwnie?

Trzymajcie sie laseczki, juz prawie jestesmy na mecie, trzymajcie nozki razem jeszcze chwilke i uwazajcie na siebie kochane !

12 lata 7 miesiąc temu #362616 przez Koni
sister.anna no tak jak pranie dywanów nic nie dało to będzie ciężko ;)

Fajnie że mama przyjechała i możecie spędzić troszkę czasu razem :) A będzie zostawać do porodu czy tylko na tydzień?

Mój mały też już prawie nie kopie tylko się rozpycha w brzuszku :D

A co do mężczyzn to mojego się ta druga opcja trzyma niestety :angry: Mam tylko nadzieję że po porodzie to się zmieni ;)

No to baw się tam dobrze z mamusią i poczekaj z nami do czerwca :*

12 lata 7 miesiąc temu #362642 przez magda__kielce
sister.anna no niestety moj maz tez ma jakies dziwne odchylki i wcale niewyglada zeby bylo lepiej takze nie jestes sama mysle ze oni sie boja tylko sie przyzac nie chca

nataleczko jesli chodzi o ta paczke (lozeczo) to pytalam meza i sie okazuje ze ciezko jest przez tablice sciagnac forse od kogos bo niemaja zabezpieczen ale mowil tezzebys poczekala do piatku bo taka paczka moze troche isc

12 lata 7 miesiąc temu #362653 przez magda__kielce
Hej a ja mam takie jeszcze pytanko do was dziewczynki czy kazda z was miala juz ktg?????????

12 lata 7 miesiąc temu #362659 przez nati.olsztyn
magda ja nie miałam

12 lata 7 miesiąc temu #362664 przez magda__kielce
No ja wlasnie tez jeszcze nie i sie zastanawiam bo moj gin powiedzial ze jakby sie maly malo ruszal to wtedy isc sie sprawdzic do szpitala na ktg ale niby wszystko jest ok ale jak czytam ze wiekszosc osob ma co chwilke usg i ktg to sie zaczynam martwic i zastanawiam sie czy nie jechac tak sama dla siebie

12 lata 7 miesiąc temu #362677 przez nati.olsztyn
Mi moja gin. nic na ten temat nawet nie wspominała...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka