- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
asia886 czyli podejrzewają u Ciebie cholestaze ciążową? Nie martw się wszystko będzie dobrze i daj znać co stwierdzili. Moja siostra też to miała i z nią i maluszkiem wszystko było ok
nataleczka_92 ja to zazdroszczę że nie tyjesz bo u mnie niestety waga rośnie zastraszająco Już mam 14kg na plusie choć po mnie aż tak nie widać ale brzuszek za to jest ogromny.
chłopek dobrze że już się bardziej nie skróciła ta szyjka Jeszcze troszkę i możesz rodzić.
Hea dobrze że Cię wypuścili Nóżek nie musisz już zaciskać bo jak się maluch teraz urodzi to nic mu nie będzie także może będziesz pierwsza (no trzecia)
A to moja piłeczka
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My sie dzisiaj z mama wybralysmy na niezly spacerek, 5 godz chodzilysmy wzdluz kanalow, pogoda przecudna, sloneczko, a to sobie siadlysmy na laweczce, a to potem na kawke z serniczkiem, kurcze jednak zycie na urlopie potrafi byc piekne W sumie zeszlysmy 10km hehehe, chyba dostaje mocy jakiejs pod koniec tej ciazy.
Hea i Chlopek starajcie sie nie denerwowac za bardzo i faktycznie duzo lezec i wypoczywac, a jak sie juz zacznie to widac tak mialo byc, nie mozecie miec do siebie pretensji ze Wasz organizm sie wczesniej przygotowal. Powodzenia dziewczyny!
Po tej wyprawie naprawde bolaly mnie nogi i po raz pierwszy poprosilam meza o wymasowanie nog, zrobil to tak beznadziejnie i od niechcenia jednym palcem zebym juz widac go nigdy wiecej nie prosila. Moglam sie lepiej pilotem od telewizora posmyrac gggrrrr. Potem wstal i sobie nalozyl miche lodow oczywiscie nie pytajac nikogo czy tez moze bysmy chcialy, oczywiscie obiad z checia wpierniczyl bo czekalysmy na niego az z pracy wroci...
Na krotko milo sie zaskoczylam gdy zaoferowal sie ze pomoze mi uciac paznokietki u nog, bo niestety ledwo siegam juz przez ten twardy brzusio, kurcze skarpetki ciezko mi naciagnac! Po wymoczeniu nozek prosze go by juz przyszedl mi pomoc. A on oczywiscie ze kiedy indziej i ze nie ma czasu.
I wiecie co, najgorzej mi bylo wstyd przez mama, bo ona widze jaki z niego dupek jest dla mnie i stara sie nie interweniowac ale widze ze nawet ja trzesie na to co ziec wyrabia.
Nie wiem co mu odbilo, chcialabym byc tak samo beznadziejna dla niego i go olewac ale nie potrafie.
Szkoda ze Wy tez dziewczyny macie gorszy okres ze swoimi, wiem jak wielka potrafia przykrosc sprawic. Madeline nie rozumiem Twojego faceta tak samo, mogl sobie chociaz ten durny komentarz darowac. Moze to jakas biologia w tym wszystkim? Ze jest zapisane w genach: "twoj facet pod koniec ciazy bedzie sie zachowywac jak rozpuszczony 5 letni gowniarz zeby cie przygotowac psychicznie na szok z malym dzieckiem?? "
Dobrej nocki dziewczyny
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nieslucham go i nieodzywamlam sie do wczoraj ale teraz probuje nadrobic ale nieda sie zapomniec
A jesli chodzi o brzuszek to moj sie napina i coraz bardziej boli mnie brzuszek na dole i zaczynam miec stracha a jeszcze moj gin poszedl od wczoraj na urlop i bedzie 28 tak jak moja wizyta
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
dziś obudziłam się i przeżyłam traumę - zaczynają robić mi się rozstępy na brzuchu jestem kompletnie załamana miałam nadzieję ,że mnie to ominie, tak dobrze wszystko było, już końcówka ciąży a tu coś takiego moja mama ma okropny brzuch, jakby za przeproszeniem "grabiami ktoś jej jeździł po nim", do dziś ma wiszącą skórę, dlatego ja smarowałam się, chodziłam na basen, a tu się zaczyna coś takiego odechciało mi się wszystkiego na prawdę. Ja mam dopiero 22 lata i już będę miała zmasakrowane ciało ;(
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
wiecie co jest w tym wszystkim najsmutniejsze? że żaden choćby najlepszy na świecie mężczyzna nigdy nie zrozumie co my przeżywamy i ile tak na prawdę poświęcamy dla dziecka...
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
A faceci niestety szkoda gadac a;e jak juz bedziemy miec na rekach nasze malenstwa to nic innego niebedzie sie liczyc
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa