BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #363919 przez Kasiulka
Na razie to się zaczynają dopiero robić, ale to koło pępka więc tam skóra jeszcze będzie się rozciągać bardzo i na pewno będę wyglądać strasznie :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #363925 przez chłopek
nie martw sie ja mam blizne po kolczyku strasznie rozciagnietą i brzydko to wyglada,

12 lata 7 miesiąc temu #363930 przez Kasiulka
Dziękuję Ci bardzo za słowa pocieszenia chłopek :) jakoś to będzie byle nasze dzieciaczki się szczęśliwie urodziły i żeby były zdrowe, to jest najważniejsze.

12 lata 7 miesiąc temu #363935 przez mamusia-85
Kasiulka nie martw sie z tego co pamietam to wszystkie tu mamy po 20 pare lat...i napewno kazda z nas ma rozstepy. Ja mam widoczne na biuscie i ostatnio tez mi sie zaczely robic na brzuchu, ale tylko po bokach. Mam ogolnie tendencje do rozstepow, bo juz od 20 r.z. mi sie pojawily na udach i posladkach jak sie nabieralo kobiecych ksztaltow :blink: Nie masz naprawde sie co martwic, bo teraz sa rozne specyfiki na to np. jest taka masc z apteki kiedys stosowalam i rozstepy zniknely prawie w 100%, nie pamietam teraz nazwy, ale wiem ze byla dosc droga.., ale skuteczna napewno ja kupie po porodzie ;) Jak znajde w necie to podam Tobie jej nazwe :)

12 lata 7 miesiąc temu #363941 przez Madeline
Ja już też chciałabym mieć synka przy sobie i miałabym gdzieś jak mój mąż się zachowuje, mam nadzieje, że się do porodu uspokoi.

Też mam rozstępy na piersiach i od paru dni zauważyłam na prawym udzie, ostatnio mam taki humor do bani, że mam gdzieś te rozstępy.

12 lata 7 miesiąc temu #363943 przez Kasiulka
Mamusia_85 dziękuję Ci za słowa pocieszenia, byłabym Ci bardzo wdzięczna za nazwę tej maści :)

Madeline on się musi uspokoić, ja sobie cały czas w duchu powtarzam że to są ostatnie chwile kiedy on się tak może zachowywać, bo po narodzinach Malutkiej ja pewnie będę w rozsypce i będzie musiał wziąć za nas realną odpowiedzialność.

12 lata 7 miesiąc temu #363946 przez mamusia-85
torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=7664
Kasiulka znalazlam link z nazwa i recenzja tego kremu na rozstepy, teraz widze, ze nie jest on taki drogi musial staniec po 7 latach od ostatniego mojego stosowania :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #363950 przez Kasiulka
Dziękuję mamusia_85! Na pewno go kupię:)

12 lata 7 miesiąc temu #363962 przez chłopek
a mój mały to dzisiaj strasznie ruchliwy juz mnie wsztstko boli:( najbarsziej prawa strona pod żebrami,
jeszcze mam taka ochote na sex a jakos sie boje zreszta nie zapytała sie lekarza czy mogę

12 lata 7 miesiąc temu #363967 przez Kasiulka
Chłopek zazdroszczę Ci temperamentu, ja już od kilku tygodni nie mam nic wspólnego z tymi sprawami. . . Nie jestem w stanie się wydepilować nawet, a szkoda gadać.

12 lata 7 miesiąc temu #363973 przez asia886
Część dziewczyny:) ją dziś od rana w szpitalu. Robią mi badania na ta wątrobę i pozostałe wyniki. I mam leżeć w szpitalu. Jestem w 37 tyg mała ma 2600 usg robiła mi inna ginekolog nie mój i mówiła że tak okrąglutkiej główki nie widziała:) i bardzo mocno mała napiera na kanał rodczy główką. przy badaniach wyszło że mam rozwarcię na 2 cm. Ciekawe co z tego wyjdzie. Jest mi bardzo gorąco:(

12 lata 7 miesiąc temu #363974 przez chłopek
no mi mąż tam pomaga :) bo ja to wogóle sie nie wydepiluję
no ale pewnie i tak nic nie bedzie z sexu bo sie boję zeby mi sie jeszcze bardziej szyjka nie skróciła i zebym dzisiaj jeszcze na porodówce wylądowałą

12 lata 7 miesiąc temu #363981 przez Kasiulka
Asiu nic się nie denerwuj :) jakby coś to już możesz bezpiecznie rodzic :) informuj nas o swojej sytuacji, będę czekać z niecierpliwością na Twoje posty.
Chłopek ja to nawet nie mam nastroju na te sprawy :/

12 lata 7 miesiąc temu #364006 przez chłopek
nataleczka jak sie czujesz?

12 lata 7 miesiąc temu #364013 przez nataleczka_92
Chłopek tak szczerze to dziwnie.. niewiem czy cos sie zaczyna szykowac czy co,ale nie mam ani apetytu ani nic. tylko takie jakby bulgotanie w brzuchu. maluszek tez spokojniejszy. tymbardziej ze bola mnie plecy.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka