- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- Otrzymane podziękowania: 0
ja troche polezalam ale nic to nie dalo. caly czas zbiera mi sie na wymioty, na dodatek jak robilam siku i sie podcieralam to mialam pare kropel krwi na papierze,teraz znow mnie lapia te skurcze nieregularne. maluszek malo aktywny. jak do jutro nic sie nie zmieni to sie przejade na IP. bo dzis maz ma nocke.
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
nataleczka_92 trzymam mocno kciuki żeby udało się jeszcze wytrwać chociaż 4 dni. Odpoczywaj teraz i się nie denerwuj bo to nic dobrego nie da. A co do wcześniactwa to tak jak nati pisze wszystko zależy jak dzidzia sobie będzie radzić także głowa do góry będzie dobrze
asia886 daj znać co i jak. Jeżeli wyjdzie cholestaza to będą monitorować maluszka albo wywołają poród. Dobrze że Cię złapało na końcówce bo już jest bezpiecznie, moja siostra leżała od 34 tc.
chłopek ja bym seksu przy tej szyjce nie próbowała bo sperma działa na skracanie więc chyba lepiej się wstrzymać do 37 tc.
Kasiulka ty się rozstępami nie przejmuj ja też mam z czasów młodości a szczególnie na piersiach ale da się do tego przyzwyczaić A no i gratuluje zdania licencjatów.
mamusia-85 ja już mam obie torby spakowane ale muszę jeszcze dorzucić piżamę do porodu, szczotkę do włosów i płyn do higieny intymnej które przyjdą mi w weekend w paczce. Ostatnio miałam spakowaną torbę i się przydała bo jak mnie zatrzymali w szpitalu to chociaż mąż nie musiał jej pakować
Kobietki czy wasze dzieciaczki też się tak mocno rozpychają że aż was to boli? Mój mały mi tak ze 2-3 razy dzisiaj przywalił że aż podskoczyłam z bólu a jak się wypina to jest masakra.
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
mój tez sie strasznie rozpycha bolą mnie żebra z prawej strony bo tam ma nogi i ciągle nimi macha
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
iwonka_wwa ja też dzisiaj miałam wrażenie jakby miała jakieś siniaki
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiulka gratuluje licencjatu, silna i zdolna z Ciebie babeczka, w tak zaawansowanej ciazy jeszcze zdobyc tytul to przeciez mistrzostwo swiata. Nawet rozstepy nie powinny Ci stanac na drodze do zadowolonej minki, tak jak dziewczyny pisza, mama Twoja moze miec bo kiedys nie bylo takich technik i kosmetykow, napewno wiekszosc Ci szybciutko zniknie.
Madeline kochana wycisz sie jak Ci sie uda i mysl jak najwiecej z dzieciatku a maz predzej czy pozniej tez zmadrzeje. Musza i tyle, w koncu nasi ojcowie to fajne chlopaki w wiekszosci hehehe.
Magda_Kielce taka waga jak Ty masz to zadna masakra. Ja mam 16kg wiecej i 164cm wzrostu, zreszta czesc dziewczyn napewno do konca sie nie przyznaje Wierze ze brakuje Ci mamusi, przepraszam jesli Cie zasmucilam piszac o swojej ostatnio, jakos kompletnie nie pomyslalam ze np Tobie moge jeszcze dodac smutku. Sle Ci mnostwo przytulaszkow i ciepelka !!
Wiecie co? Ja mam nowa teorie. To chyba z braku seksu im odbija, nagle im sie kanaliki od nasionek pozapychaly, a wiadomo ze facet to glowny osrodek myslenia ma w polowie ciala. A skoro zapchany to i z mysleniem gorzej u nich wszystkich
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
sister.anna Kochana nie zasmucilas mnie ale wspomnienia wracaja a czas niby goi rany ale caly czas sie teskni
A co do wagi no to coz jest jak jest trzymala sie nawet niezle ale ostatnie tygodnie przybylo nas troche Ja tez jestem takie samego wzrostu wiec
czuje sie sloniowato ale dzieki bogu przed ciaza schudlam 12 kg i moja waga wyjsciowa byla duzo nizsza
- mamusia-85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie wyobrażamy sobie życia bez Martusi :):*
A w ktorym tygodniu jestes magda__kielce?
Ja jestem w 34 i jak sie dzis obudzilam to tez troche bolalo mnie podbrzusze i krzyz, ale na szczescie przeszlo, tez sie zaczynam denerwowac, ze to za wczesnie,niech wytrzymaja do tego 38 tygodnia te nasze maluszki tak niewiele zostalo do konca
Dzis ladna pogoda wiec wybieram sie na spacerek i male zakupy, od weekendu maja przyjsc upaly i burze, no tak w koncu to koniec maja i czerwiec sie powoli zbliza.
24.05. mam wizyte u gin i zapytam o te bole, bo mnie to zaczelo niepokoic
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania