BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379594 przez Madeline
Hej kochane :)

Asia gratuluję kochana :)

Magda trzymam kciuki i czekam na wieści ;)

Mówiłam, że jak jedna się rozpakuje to już polecimy wszystkie po kolei :) Wczoraj od 19 do prawie 1 miałam spinania i twardnienia brzucha co 5-6 min i chcieliśmy jechać do szpitala, ale mówię położę się i jak mi nie przejdzie to pojedziemy. Udało mi się zasnąć i tak dobrnęłam do 6 rana. Od 6 już nie śpię. Rano była cisza. Pojechałam do kadr zanieść zwolnienie i odebrać Rmua i postanowiłam, że z powrotem wrócę na pieszo. Ledwo doszłam do domu. Teraz mnie trochę brzuch pobolewa. Po wczorajszym badaniu, dalej mam w śluzie krew, nie dużo, bardziej brązowa niż czerwona, dlatego myślę, że to raczej nie jest czop. Zobaczymy.

A jak tam u Was po nocy?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #379633 przez Kasiulka
magda__kielce jestem dziś z Tobą wszystkimi myślami kochana!!!! :) wszystko na pewno będzie dobrze i już za chwile Wasza rodzinka będzie w komplecie ;) czekam na informacje od Ciebie :)

12 lata 6 miesiąc temu #379646 przez chłopek
Kasiulka jak sie czujesz?
u mnie juz maly sie kokosi i boli mnie brzuch tak mnie nogami bije
na 15 wizyta i ktg

12 lata 6 miesiąc temu #379663 przez Kasiulka
chłopek ja już teraz do końca nie mam żadnej wizyty, moja gin się urlopuje :angry:
Noc ciężka, skurcze nieregularne, ból kolan nie do zniesienia :( a jak rano wstaję wszystko mija i jest spokój :dry: jedynie co to Mała mnie kopie strasznie pod żebrami i tyle :dry:

12 lata 6 miesiąc temu #379666 przez chłopek
no ja to samo na noc skurcze, brzuch twardy a rano nic mi nie dolega, jedynie rwa w prawej nodze

12 lata 6 miesiąc temu #379674 przez Kasiulka
chłopek w poprzedniej ciąży też tak miałaś? czy ta ciąża jest zupełnie inna?

12 lata 6 miesiąc temu #379677 przez Madeline
Kochane, chyba wszystkie nasze maluszki i brzuszki wariują na wieczór :)

12 lata 6 miesiąc temu #379678 przez Kasiulka
Madeline chyba tak... Ja mam już 5 dni do terminu i tak jak wcześniej bałam się że za szybko urodzę tak teraz zaczynam się martwić że przenoszę... :( dobrze że dziewczyny rodzą to jakoś mnie podtrzymuje na duchu :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #379679 przez chłopek
kasiulka ta ciąża to o 180stopni inna jest :)

kasiulka ja tez tak mysle ze przenoszę :( a tak nie chce wywoływanego porodu mieć, tak jak przy Ksawciu

12 lata 6 miesiąc temu #379688 przez Kasiulka
chłopek mamy jeszcze 5 dni:) może nam się uda w terminie :)

12 lata 6 miesiąc temu #379701 przez blue01
gratulacje Asia!!!!!!!!!dosyc szybko poszlo,zobaczycie,maszyna poszla w ruch i wszystkie momentalnie sie rozpakujecie :) to juz naprawde niedlugo

12 lata 6 miesiąc temu #379708 przez Kasiulka
blue obyś miała rację kochana! Twój Aniołek na awatarze jest taaaaki słodki :) jejku ciekawe kiedy nasza córcia się wykluje :)

i ciekawe jak tam magda_kielce... :) pewnie za niedługo nam napisze, że już jest rozpakowana :) oby wszystko szybko i bezboleśnie się u niej potoczyło :)

12 lata 6 miesiąc temu #379720 przez Joanna
jak miło z rana przeczytać, że kolejna z nas niebawem może urodzić! :) ja spałam dzisiaj całą noc, tylko jak zwykle zdrętwiały mi dłonie i palce bolały w stawach ;)
muszę zabrać się za obiad a strasznie mi się nie chce :laugh: potem zajrzę do pepco,mają fajne promocje :blink: muszę kupić dla znajomej jakiś prezencik, bo ostatnio urodziła córkę :) znając życie kupie też coś dla Ali :kiss:

miłego dnia mamusie!

12 lata 6 miesiąc temu #379730 przez Kasiulka
Joanna uwielbiam Pepco :) za każdym razem jestem w szoku jak widzę te ich ceny i zastanawiam się ile na nas zarabiają w innych sklepach z rzeczami dla dzieci :ohmy:

12 lata 6 miesiąc temu #379741 przez Koni
Cześć mamusie :)

magda_kielce powodzenia i trzymamy kciuki za Ciebie :)

Kasiulka 2 tygodnie po terminie to w ciąż poród w terminie więc nie ma co się stresować. W Irlandii porodu nie wywołują do 42 tygodnia ciąży.
A ty masz termin ustalony według miesiączki czy USG?

U mnie nic się nie dzieje, jedynie się zastanawiam czy jak mi się tak u góry brzuch napina wieczorami to czy czasem nie są to skurcze bo aż boli no chyba że mój mały jest tak silny, poza tym dzisiaj w nocy ból w kroczu był jeszcze silniejszy niż w poprzednich dniach :dry: Czuję się tak jakbym już urodziła i miała problemy z kroczem po porodzie a jeszcze nawet się nic nie zaczęło :S

chłopek my na 14 też do szpitala no ale pewnie i tak pomacają i nic się nie dowiemy :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka