- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Otrzymane podziękowania: 1
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
moje maleństwo wczoraj po poludniu plakalo az do wieczora,oczywiscie z przerwami. ale tak mi go bylo szkoda bo nie wiedzialam czemu. kupki robil,ale nie spal wiec po kapieli gdy juz zasnal to sadze ze by po prostu zmeczony a nie chcial spac. tak mi go bylo szkoda,pierwszy raz odkad sie urodzil to tak plakal i na dodatek pierwszy raz lecialy mu lzy
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Powiedzcie mi jak zablokować tekst ktory pisze zeby widziały tylko osoby zarejestrowane...
I mam pytanie do was,dla mateuszka odpadł pepek ale w miejscu po kikucie ma żywa pępowinę juz teraz robi sie sucha i nie wiem czy mogę go juz wykąpać????jak wy robilyscie???
Madeline ja za spiralę nic nie zapłacę,w stanach jak masz Ubezp to ci pokrywa a jak nie to około 1000$ drogo strasznie.wiesz miło popatrzeć jak twój malutki słodko śpi na spacerku bo moj nie cierpi w wózku być płacze zaraz:/ nie mogę na spacer wyjść bo sie stresuje ze mi numerek jakiś walnie..
Dziewczyny moj maly tez wczoraj płakał kupke zrobił był najedzony więc nie wiem o co chodziło...ja mówię do męża ze jestem juz naprawdę zmęczona,ale w sobotę mamy imprezke urodzinowa u znajomych i oczywiście idziemy a moje dzieciaczki odstarczam do mamy a odbiore dopiero w niedziele więc w kOncu sie wyspie.ja idę dzis do lekarza małego zważyć zobaczymy ale mysle ze sporo przybrał juz..moj mati w nocy śpi ale za to w dzień daje mi popalic...dam znać po lekarzu
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
miedzy jenym hide a drugim pisac i nie bedzie widac tekstu
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Kacperek wczoraj tak ładnie spał że nawet zakupy na spokojnie zrobiliśmy Wieczorem go wykąpaliśmy i spał w dużym pokoju koło męża a ja sobie wzięłam długą ciepłą kąpiel Potem poszłam spać a mąż przyniósł małego do karmienia po czym wziął go w nocy do drugiej sypialni i z nim tam spał a ja miałam całe łóżko dla siebie aż do 7 rano co prawda Kacper od 7 przysnął mi tylko 2 razy na 30 minut ale i tak się czuje wyspana bo w końcu nie musiałam spać na czuwaniu
rybka ja też mam problem ze spaceram bo Kacper jak nie śpi to chce cyca dlatego staram się go przekonać do smoka ale nie wychodzi Kupiła wczoraj lateksowy w kształcie czereśni i też nic
Moje słoneczko dzisiaj kończy miesiąc i zaczyna kolejny
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Koni super, że udało Ci się w końcu wyspać!
Ja padam z nóg. Michaś wogóle w dzień nie chce spać, a w nocy jak się już obudzi to też 2 godziny go musze usypiać. Masakra. Najadać się na pewno najada, skoro tyle przybiera, tule go też dużo i noszę i bujam, nie wiem czego on jeszcze może potrzebować :/
- iwonka_wwa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
próbuję też Alę przystawiać do piersi, bo zauważyłam że jak ssie to mleko leci i to sporo, a odciągnąć przez laktator coraz ciężej mamy jednak problem z uchwyceniem brodawek, z zassaniem się, potem Ala sie odrywa, probujemy od nowa i jest straszny krzyk, wtedy juz w ogole nie idzie jej przystawic do piersi jutro przychodzi do mnie polozna, moze pokaze mi sposob na Mala...ja juz sama nie wiem, niby karmie ja mlekiem modyfikowanym, ale z drugiej strony tak bardzo chcialabym karmic ja piersia...
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Kacper ma dzisiaj dzień nie spania
Joanna mój Kacper też się tak rzucał na cyca zresztą do tej pory mu się to zdarza ale trzeba to przetrwać Ja go wtedy przytulam i próbuje uspokoić a potem jeszcze raz przystawiam. Czym częściej będziesz karmić tym więcej mleka będziesz miała
blue01 fajne te foty
iwonka_wwa wyspana byłam rano ale teraz już padam bo Kacper nie śpi cały dzień Nawet nie miałam czasu żeby się ubrać i zabrać go na spacer
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*