BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 5 miesiąc temu #402174 przez Natalia^^
Hej dziewczyny, długo nie pisałam ale jakoś brak mi czasu.
Nie pamiętak która z was podawała BEBILON CONFORT?? Mam do sprzedania 2 opakowania po 20 zł.

Jas niedawno skończył 4 miesiace niesamowite jak ten czas leci. powinnam siedziec na marcówkach ale jakos wole u was.

Mój aniołek oststnio znmowu ładnie spi. od 22 do 5,30:) jestesmy z tego powodu bardzo szcesliwi. Zaczął rozmawiać, smiac sie, wkładac raczki do buzki. jest rozkoszny.:P

Mieslismy w te wakacje pojechac w gory ale lekarz rodzinny odradził. :( wiec posłucham go.
od 1 lipca do 19 lipca jedziemy rodzina na domki letniskowe. bardzo sie ciesze bo chciałabym wyjechac z domku na troche.
A jak wy planujecie wakacje??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #402177 przez Natalia^^
Jas:) moje ulubione
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #402179 przez Natalia^^
A taki byłem malutki:P
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #402202 przez rybka19834
dzieki chlopek juz teraz wiem jak blokowac;)
ja juz po wizycie u lekarza.wiec moj maly wazy 4,5kg lekarz mowi ze to ponad norme,ja wiem ze mati duzo je ale jak placze to czemu mialabym mu nie dac...powiedzial zeby karmic go co 3 godz:/ jakis dziwny przeciez to male dziecko i powinno sie chyba karmic na zadanie,a wasze maluszki ile waza????i wogole wkurzyl mnie, bo patrzyl mu pepek i zaczal na sile strupek odrywac(w miejscu po kikucie) i krew poleciala masakra, mysle ze za pare dni sam by odpadl jakby sie dobrze ususzyl,no ale zobaczymy...
koni mam dokladnie tak jak ty nie mam czasu nawet sie dobrze ubrac hehe bo maly daje w kosc...ale teraz z samego rana probuje sobie chociaz makijaz zrobic na szybkiego,bo bez tego nie ruszam sie z domu:)
natalia ale masz juz duzego synusia,czas leci jak szalony,pamietam jak urodzilas:)
blue fajnie wygladasz i brzuszka juz nie masz,a malutka slodka,kurcze dla dziewczynki to sa takie sliczne rzeczy...
dziewczyny a jak to jest wogole jesli chodzi mo chrzciny -chrzestna powinna kupic ubranko a chrzestny lancuszek czy jak?

12 lata 5 miesiąc temu #402205 przez Natalia^^
rybka, wiesz ja tez sie zastanawiałam. my planujemy we wrzesniu. i w sumie nie wiem co i jak>

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #402207 przez rybka19834

12 lata 5 miesiąc temu #402208 przez chłopek
rybka chrzestna ubranko kupuje i szatke a chrestny swiece
moj wazy 4200 ale to bylo 2 tyg temu

12 lata 5 miesiąc temu #402216 przez rybka19834
a lancuszek tez chrzesnty?

12 lata 5 miesiąc temu #402260 przez Joanna
rybka19834 tak,łańcuszek kupuje ojciec chrzestny, ale z tym bywa różnie :blink: ja sama kupuje Ali sukieneczkę na chrzciny. W ogóle mam problem z chrzestnymi, tzn. chrzestnym będzie mój brat, ale nie mam matki chrzestnej i chciałam w sumie wziąć moją teściową, wiekowo nie jest tak źle, ale ostatnio nasze relacje trochę się popsuły ;) jutro idę do księdza i porozmawiam z nim, z tego co słyszałam może podawać do chrztu jedna osoba,zobaczmy :blink:
A oto sukieneczka którą sobie upatrzyłam, ale widzę że nie ja jedyna, będzie ciężko wygrać aukcje :)
allegro.pl/sliczna-sukienka-mayoral-2-4-...est-i2497530440.html

12 lata 5 miesiąc temu #402263 przez rybka19834
Joanna sukienka jest śliczna,nietypowa i inna niż wszystkie...alunia napewno by ślicznie w niej wyglądała;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Papa

12 lata 5 miesiąc temu #402315 przez blue01
hejka:)no Chłopek,calkowicie mnie rozbroilas :laugh: brzuch to ja wlasnie mam,a wiecie jaki rozmiar ciuchow nosze?44,totalna masakra,w nic sie nie mieszcze,ta sukienka jedynie troszke zaslonila brzuch,nie moge sie doczekac az bede zdolna uprawiac cwiczenia

12 lata 5 miesiąc temu #402318 przez chłopek
blue a ja 42 nosze

12 lata 5 miesiąc temu #402332 przez nataleczka_92
hej mamusie. u nas dzisiaj troche chlodniej. rano troszke popadalo wiec od razu powietrze inne.
my wczoraj bylismy obejrzec mieszkanko,mamy juz klucze. tylko maz w weekend musi wymalowac i bedziemy mogli sie wprowadzac:)
a ja dzis juz dostalam okres:( nawet nie zdazylam do gina pojsc. :ohmy:

12 lata 5 miesiąc temu #402374 przez chłopek
na rekach u mamy najlepiej
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #402378 przez Joanna
U nas kiepska noc, spałam z przerwami 3 godziny :huh: Ala była dosyć marudna, zamiast zjeść raz a porządnie to dojadała po trochu, płakała o smoka, a jak dostawała to jej wypadał i tak w kółko :dry: przyznam, że miałam już nerwy i w ogóle jestem już trochę zmęczona, podejrzewam że jest jej po prostu gorąco, chociaż ubraną ją mam w same body, nóżki i rączki ma gołe...
szkoda, że w nocy tak krótko śpi, w dzień za to potrafi do 3 godzin spać ;) no nic, pozostaje mi tylko czekać :blink:

chłopek Sebulek slodki :)
nataleczka_92 już dostałaś okres? pomimo, że karmisz piersia? przyznam, że dosyć szybko...ciekawe kiedy ja mogę spodziewać się tej pierwszej miesiączki po porodzie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka