- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
blue01 masuję i przemywam cały czas, ale to już chyba zbyt poważne stadium na to bo nie pomaga wstrzymuję się z podaniem drugiego antybiotyku, bo nie chcę w Małą tyle tego ładować, ale pewnie będę musiała
chłopek zazdroszczę Ci takiego dobrego powrotu do czułostek, ja się bardzo boję jak to u mnie będzie. co tu dużo gadać, ja nawet nie wiem jak się przed mężem rozbiorę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Otrzymane podziękowania: 1
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Byliśmy dzisiaj na ważeniu moje dziecko przybrło w 1,5 tygodnia 410g! Waży już 3580g
Kupiłam sobie dzisiaj specjalne staniki do spania bo w tych normalnych do karmienia było mi strasznie niewygodnie bo mi sie przekręcały w nocy.
- blue01
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natalka,ur.23.05.2012,2980 g,50 cm
- Otrzymane podziękowania: 1
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
zauważyliśmy z mężem, że nasze dziecko jest bardzo spokojne i dużo śpi w dzień, szeczgólniee w podróży w foteliku bądź wózku i lubi odwiedzać innych dzisiaj byliśmy na zakupach, które Alicja przespała, potem wstąpiliśmy do teściów i tam też grzecznie spała, obudziła się tylko dwa razy na herbatkę a potem na mleczko, a na sam koniec grzecznie siedziała u mnie na rękach, no złote dziecko!i oczywiście wszyscy mówią 'jakie to Wasze maleństwo jest grzeczne i cichutkie'
poza tym mamy termin chrzcin na 9 września pozostaje mi tylko załatwić miejsce urządzenia przyjęcia, nie ukrywam że najlepiej byłoby u moich rodziców, mają domek jednorodzinny wystarczyłoby zamówić catering, no ale nie wiem czy się zgodzą. Jeszcze jak byłam w ciąży tak sugerowałam, ale w sumie odmówili, no zobaczymy
muszę jeszcze kupić Malutkiej strój na chrzciny, tylko zastanwiam się w jakim rozmiarze...odpowiedni będzie raczej 68 tym bardziej że do września jeszcze urośnie, teraz już ubieram ją w ciuszki 62, chociaż w niektóre 56 też się niby mieści...z tymi rozmiarami to jakaś paranoja i na sam koniec zostaje dograć fotografa, który robił nam sesję ślubną i wyszło mu to naprawdę bardzo dobrze:)
blue01córeczka śliczna, a starsza widać bardzo Tobie pomaga
kasiulka nie ma czego się wstydzić, przecież mąż Cie kocha i na pewno akceptuje taką jaka jesteś, poza tym na pewno nie jest tak źle jak to opisujesz. ja się wcale nie wstydzę męża, chociaż mam jeszcze brzuch po ciąży, z resztą nigdy nie należałam do najszczuplejszych i podobam się mężowi taka jaka jestem i bardzo mnie to cieszy
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moj synus niestety niedaje mi za wiele czasu dla siebie w ciagu dnia jemy co 2 godziny a spi naprawde niewiele a jesli juz to najlepiej na raczkach
Jestesmy na bebilonie comfort i troszke juz lepiej z brzuszkie ale nadal pobolewa
zazdrosycye kolezanka ktore wrocily do tulaskow z meyami ja tez sie nie moge przemuc a dotego co rusz cos mi tam dolega jak nieszwz to jakies teraz zapalenie i dotego dostalam juz miesiaczki
Pozdrawiam was mamuski cztam was w kazdej wolnej chwili
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie dzis masakra maly nie chce spać wogole jak przestaje go bujac to płacze nic nie mogę zrobić siedzę Głodna bo nie mam nawet jak kanapki sobie zrobić.kurcze kiedy on będzie juz większy.
Koni to moj jest lepszy bo w ciagu 1,5 tyg przytyl 900 gram ale to jest oczywiście za duzo i lekarz kazał ograniczyć mu jedzenie ale nie mam sumienia bo on wtedy tak płacze ze aż sie zanosi:/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja idę chyba dzis na zakupy bo mam ochotę sobie cos zakupić bo przez 9 miesięcy praktycznie ciuchów sobie nie patrzylam...ok uciekam maly przysnal( pewnie i tak na chwile) ale moze chociaz zdążę piersi na grilla przygotować
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Szkoda tylko że nie wyjada mi tych kilogramów bo dalej magiczne 13kg na plusie i ani drgnie Coś czuję że dopóki będę karmić nic nie schudnę
magda_kielce ja przeważnie piszę z telefonu jak mały mi na cycu wisi bo inaczej też bym nie miała czasu
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
A mój maluszek właśnie w te upały non stop mi śpi, może dlatego, że trzymam go na samym pampersie? (bo u nas w domu jest 29 stopni )
Wczoraj dostaliśmy w prezencie dla małego leżaczek, z którego można zrobić fotelik do karmienia, jest super, bo można różne wielkości ustawiać. Dzisiaj np myłam naczynia, małego włożyłam w ten leżaczek (o dziwo podoba mu się tam, bo patrzy na maskotki i grzeczniutko leży) a ja mogę na spokojnie posprzątać w domu
Kurcze dziewczyny jak ten czas leci Tak czekałyśmy na nasze aniołki a prawie wszystkie mają już skończony miesiąc i dalej Nie obejrzymy się a nasze szkraby będą już siedzieć
A to kilka zdjęć mojego synusia
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa