BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 5 miesiąc temu #406141 przez Koni
3 razy mi mały usnął i 3 razy wybudził go ból brzuszka więc się dalej usypiamy :(

mloda_mamuska wiem coś o tym bo mi Kacper też na cycu ciągle wisi ale ja tak sobie myślę że może twój mały ma problemy z brzuszkiem przez łaczenie 2 różnych mlek? Być może lepiej by było ściągać swoje i w nocy podawać w butli (wtedy na zmiane możecie to robić z Twoim mężem) zawsze to jakiś sposób a brzuszek nie będzie tak obciążony ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #406166 przez chłopek
madeline sciagaj masuj piersi i oklady z kapusty pomagaja

12 lata 5 miesiąc temu #406357 przez Kasiulka
Hejka dziewczyny. Ja też nie byłam jeszcze u ginekologa. A powrotu do tulasków się boję jak ognia :( zazdroszczę Wam że u Was tak wszystko dobrze się potoczyło :)a jak się teraz zabezpieczacie przed ciążą jeśli mogę spytać?

A tu nasza Zuzia :)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #406372 przez chłopek
Kasiulka ja 22 mam wizyte i chyba anty bede brala
Zuzia gwiazda

12 lata 5 miesiąc temu #406385 przez Kasiulka
chłopek kurcze ja się boję tabletek przy karmieniu piersią...

12 lata 5 miesiąc temu #406412 przez nataleczka_92
Kasiulka Zuzia cudowna:) piękna jest. My się nie zabezpieczamy. Nigdy się nie zabezpieczalismy. Zawsze jak były tulaski to gdy miało dojść do wytrysku to mąż nie spuszczał się we mnie... Od razu przepraszam za takie słowa ale niewiem jak inaczej to określić. Zawsze taka metodę stosowaliśmy a po prostu gdy chcieliśmy mieć dziecko to wtedy kochaliśmy się do końca.

12 lata 5 miesiąc temu #406416 przez Joanna
U nas dzisiaj ciężki dzień, nie dość że gorąco to i Ala nadzwyczaj energiczna...
w nocy było ciężko, obudziła się o północy i do 5.00 nie spała, miała nawet napad płaczu niewiadomego pochodzenia...jak zwykle uratował nas leżaczek :blink: bardzo mało dzisiaj spała, teraz zjadła i nie chciała zasnąć w łóżeczku, bujam ją w leżaczku :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #406426 przez Kasiulka
Dziękuję za miłe słowa dziewczyny :)

nataleczka_92 rozumiem o co chodzi, nie ma co przepraszać :)

Joanna Chrzciny planujemy na wrzesień, jakoś na początku pewnie :) a Wy?
u nas leżaczek też się super sprawdza, no i oczywiście kosz mojżeszowy - bez tego nie zaśnie w nocy :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #406428 przez Joanna

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #406441 przez Madeline
Hej kochane.

U nas troszku lepiej, mały jako tako śpi i już czujemy się o wiele lepiej. Odciąganie pokarmu DUŻO daje ;)

Jesteśmy teraz u moich rodziców na wsi i mam zamiar się troszku poopalać, bo jestem tak blada, że aż słońce odbijam :P

Kasiulka córunia jest śliczna :)

12 lata 5 miesiąc temu #406450 przez nataleczka_92
Joanna mam taki sam lezaczek. Super sprawa bo gdy malenstwo będzie większe to spokojnie może w tym siedzieć i służyć jako fotelik bo ma funkcję aż do 18kg:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #406452 przez chłopek
no my tez nie stosowalismy zadnej antykoncepci tylko tak jak nataleczka, i pewnie teraz tez tak bedzie chyba sei niczym nie bede faszerowac

fajny lezaczek ja mam hustawke i Sebusiowi sie podoba

12 lata 5 miesiąc temu #406453 przez rybka19834
Dziewczyny pomóżcie!!!moj maly załatwia sie na zielono tak blotnisto!!!!!!!sorry za określenie.a teraz przed chwila na zielono i trochę żółtego z kuleczkami białymi,naprawdę przepraszam za szczegóły...ale spanikowalam.Joanna ty chyba karmisz butelka???nie masz takiego problemu????

12 lata 5 miesiąc temu #406454 przez Joanna
nataleczka_92 ten leżaczek ma też regulowane siedzisko? da się go rozłożyć tak aby dziecko było na płasko i w nim mogło spać? ja potrzebuję leżaczek w którym Ala będzie mogła kimać :)

12 lata 5 miesiąc temu #406455 przez nataleczka_92
Rybka ja nigdy takiego problemu nie miałam. Ale gdzieś słyszałam że zielona kupka może być oznaką że maluszkowi jest chłodno. Ale teraz w te upały to wątpliwa sprawa. Albo początek choroby. Ile w tym prawdy to niewiem. A ile razy się tak załatwił?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka