BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 5 miesiąc temu #404817 przez Madeline
Hej kochane :)

Nasz Aleks cosik marudny jest ostatnio, ale dużej tragedii nie ma, można jeszcze wytrzymać :P

Jutro mamy usg bioderek i oby było wszystko dobrze :) Od jutra jedziemy do teściowej na kilka dni a potem do moich rodziców na wieś (cieszę się jak nie wiem, na te wyjazdy, bo w koncu wyrwiemy się z domku :D ), także mnie tutaj troszku nie będzie.

Trzymajcie się kochane :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #404831 przez nataleczka_92
Joanna piękna sukienusia dla Alicji:) nie mam już dziś siły. Nic nie ogarnęłam jeszcze bo mały nic nie śpi tylko jęczy ciągle:( nawet nie mam kiedy zjeść

12 lata 5 miesiąc temu #404832 przez Koni
Joanna piękna kreacja i śliczne dodatki ;) A kiedy macie chrzciny?

Madeline miłego wypoczynku i wracaj do nas szybko :)

Mój mały maluda śpi więc się maluje i mam zamiar zabrać go na spacerek jak wstanie i zje cyca :lol: Wcześniej nie dało rady bo było paskudnie, deszczowo i wietrznie na dworze :angry:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #404848 przez Joanna
koni Chrzciny mamy 9 września, czyli niebawem :)
nataleczka_92 też czasami brakuje mi czasu na zjedzenie czy nawet odwiedzenie ubikacji! teraz jak chcę coś zrobić wokół siebie a Ala marudzi mąż przejmuje inicjatywę, nawet jak jest po nocy w pracy zanoszę mu Malutką do sypialni i tyle :)
madeline udanego wczasowania :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #404859 przez chłopek
mój dzisiaj tez marudny, zasnął o 16 i jeszcze spi :)
Ksawcio tez maruda
jutro jedziemy do irydologa(czyta z gałki oka) moze mi powie co dolega Ksawciowi ze ma takie zaparcia, bo wizyte do gastrologa mamy 9 sierpnia ale to bedzie bardzo stresujaca wizyta pewnie

Alicja ślicznie bedzie wyglądac

12 lata 5 miesiąc temu #404983 przez Koni
chłopek gastrolog u takiego malucha? Już Ci współczuje i bardzo szkoda mi Ksawcia :(

Kacperek pospał mi dziś popołudniu a potem cyc i znowu spanie a że na wieczór się rozpogodziło to poszliśmy na spacerek ;)

12 lata 5 miesiąc temu #404987 przez nataleczka_92
Hej mamusie. Mój skarbek nie dał mi wczoraj nic zrobić. Ciągle ręce i płakał-może zmiana miejsca... Ale za to w nocy spał od 21.30 do 4.30:)

12 lata 5 miesiąc temu #404992 przez chłopek
my juz wstalismy, o 10 ide z dziecmi do siostry bo Sebusia musze jej zostawic a o 11 jedziemy do myślenic do irydologa

12 lata 5 miesiąc temu #405047 przez Koni
Moja maruda wstała o 6 i po 3h zabawy w przewijanie, noszenie i cycusianie w końcu śpi ;)

nataleczka a może Filipek ma skok rozwojowy? Być może też chce sobie popłakać skoro cały czas jest grzeczny :)

chłopek powodzenia na badaniach i oby coś się wyjaśniło.

Jestem wściekła bo wczoraj minął termin do kiedy mieli nam odesłać paszport Kacperka bo specjalnie zapłaciłam za ekspres żeby dotarł w ciągu 10 dni roboczych a tu ani widu ani słychu a na stronie dalej widnieje status że tylko zarejestrowali ale nic nie jest ruszone :angry: Ciekawe ile będziemy czekać i ile jeszcze papierów każą nam dosłać!

12 lata 5 miesiąc temu #405109 przez Joanna
nataleczka_92 Filipek pięknie Ci przespał noc! oby tak było zawsze :)
chłopek czekamy na wieści po lekarzu
koni u nas czasem jest podobnie, Malutka najedzona i przebrana, a spać nie chce :blink: dzisiaj obudziła się dwa razy w nocy, więc nie jest źle :) wczoraj za to przespała 4 godziny pod rząd :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #405336 przez chłopek
my juz po wizycie ciezko było bo |Ksawcio nie chcial dac sobie w oczy popatrzec, ale tak pani dr wypatrzyla problem z jelitem grubym, ze jest bardzo wyjałowione, zła perylstatyka jelit, podejrzenie o pasożyty i alergia na kurz, alergia pokarmowa musimy zrezygnowac z mleka krowiego od nowa bebilon

12 lata 5 miesiąc temu #405359 przez nataleczka_92
Chłopek biedny Ksawcio. A ja wkońcu wszystko ogarnęłam:) moja mama dziś wzięła dzieciaków na dwór to wszystko na spokojnie skończyłam także jestem już szczęśliwa :) ale gdy zaczęłam odkurzac to spalił się odkurzacz no mówię jak na złość i jutro będę musiała jakiś kupić. Także 52metry zamiatalam na kuckach:(

12 lata 5 miesiąc temu #405411 przez iwonka_wwa
Witam mamusie :)
chłopek nawet nie wiedziałam, że jest ktoś taki jak irydolog! A ten bebilon to też dla Ksawcia?

nataleczka podziwiam Cie, ogarnąć mieszkanie i to przy dwójce dzieci :o Ja sprzątanie odkładam "na później". Michaś w dzień wcale nie śpi, może nie trzeba go cały czas nosić, ale musze być ciągle koło niego, głaskać, patrzeć i mówić, bo jak nie to płacz. Jestem już naprawdę zmęczona.
Dzis mnie chociaż głowa przestała boleć, bo Michas obudził sie tylko o 4:00 w nocy i przed 7:00. Możecos się poprawi, bo tak to pierwszy sen 3-4h, potem pobudka co 1-1,5h :/

A jak Wasze dzieci z jedzeniem? Wiszą przy jednym cycy podczas jednego posiłku czy przy obu? I czy długość karmienia zawsze jest podobna? Bo Michałek czasem napije sie z jednej przez 10 min, a czasem siedzi po 40 min na obu. Nie wiem od czego to zalezy.

I te upały, w dzień tylko siedzimy w domu :/

12 lata 5 miesiąc temu #405417 przez nataleczka_92
Iwonka dzięki ale niema czego podziwiać:) bardzo ciężko było bo jestem wykończona ale musiałam to ogarnąć bo jak siedzieć w takim syfie. Choć miałam już nerwy niesamowite,co się za coś wzięłam to za chwilę a to Oliwia głódna,a to siku a to pić,i tak w kółko. Jak ona się uspokoiła to za chwilę Filip się budził. A co do karmienia to mój też tak je. Słyszałam że żeby maluch się najadł to musi być przy cycu chociaż 10minut bo wtedy jest już ten treściwy pokarm

12 lata 5 miesiąc temu #405420 przez chłopek
iwonka tak dla Ksawcia bebilon bo krowiego nie mozna, moze jeszcze mleko kozie ale to pewnie koze bedziemy musieli kupic bo bebilon troche drogi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka