- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
nataleczka szybko Ci poszło Mi przeprowadzka zajęła miesiąc! Teraz czekamy na zdjęcia.
chłopek dobrze że może kozie a nie tolerancja krowiego może jeszcze mu minąć.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Ja dzisiaj nie mam humoru, Ala trochę marudna i czasami wściekam się na szczęście teraz śpi
Odebrałam dziś jej pesel, załatwiliśmy też restaurację na przyjęcie po Chrzcinach, pozostaje tylko dograć fotografa
Teraz mykam do kuchni, jutro wyprawiam urodziny, więc mam co robić
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem zła bo mały ma pleśniawki i oczywiście do mojego lekarza dostać się nie da bo wszystko zabukowane Muszę czekać do 18 żeby dzwonić na takie jakby pogotowie i mam nadzieje że nas przyjmą bo ja też cierpię gdyż pleśniawki przenoszą się też na sutki Mam czerwone bolące sutki i jak mały ssie to chce mi się płakać a on ssie co 1-1,5h po 1h bo o spaniu przecież u mojego syna nie ma mowy
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gorla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Moja szwagierka tez przestawiła miesięcznego syna na krowie uczulony był, potem kozie dawała .. ja tam jestem sceptyczna.. mleko krowie jest dla cielaka każdy ma swoje zdanie sama piłam od krowy jak byłam mała ale to ze sklepu ma kupę chemii, dużo potasu i sodu a tego niemowlakowi nie potrzeba
chłopek już ogarnęłaś sie z dwójeczką??? ja jestem na etapie obaw i lęków jak dam radę i czy bede dwójke kochać tak samo
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam nadzieje ze te zioła Ksawciowi pomogą juz dzisiaj byl troche spokojniejszy, wiadomo musze systematycznie mu to podawać.
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też dostałam 2 różne maści żeby wyleczyć sutki.
A paszport Kacperka jest w druku a przynajmniej taki status widnieje na stronie
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszedł nasz kolega ze swoim 4 miesięcznym synem i stali z moim mężem na dworze więc mu mówię po co mają stać na dworze przed domem jak może wziąć wózek i przewietrzyć Kacperka (na szczęście mały spał) troszkę się bronił bo jeszcze sam z nim nie był i mówi że pewnie będzie zaraz płakał (godzina cycusia się zbliża) ale dał się przekonać i nawet słoneczko wyszło a ja mam pierwsze "15 minut" wolnego i samotności odkąd mały się urodził
A żeby było ciekawiej to co chwile patrze w okno czy aby zaraz nie wróci z płaczącym łobuzem
Jeszcze się pochwale że moje dziecko przespało dzisiaj w nocy 5,5h pod rząd poszedł spać o 24 a wstał o 5:30 po czym przez 2h się karmiliśmy i przewijaliśmy i mały zasnął sam u mnie na łóżku (a nie na cycu ) a potem go do łóżeczka przeniosłam i spał od 7:30 do 10 potem pobudka cyc i znów śpi! Dziecko mi podmienili czy co?
- aneta32
- Wylogowany
- gaworzenie
- Julitka 01.03.2005 Jakub 04.06.2012
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U mnie w miarę.od dwoch dni w miarę normalnie funkcjonuje.a wcześniej masakra.maly prezyl sie i płakał w dzień i w nocy do tego miał straszne gazy nie wiedziałam co robic,poszłam go lekarza i przepisał nowe mleko enfamil specjalne na gazy do tego kupiłam butelki dr Brown specjalne antykolkowe i póki co jest super.maly trochę Marudzi ale to chyba normalne a w nocy ładnie mi śpi .np wczoraj zasnął i 21.30 obudził sie dopiero koło 2 a pozniej po 5 rano więc ogólnie jestem wyspana.dziewczyny mam pytanie do was???ci zrobić bo moj maly ma odparzenia pod paszkami zauważyłam zasypywac to czymś czy smarowac jakimś kremem?i za uszami tez tak ma ale bardzo mało.moj syn wazy juz 5 kg a wczoraj miesiąc skończył kawał chłopa hehe.a wasze maluszki ile ważą????
Ja dzis jadę na zakupki moze wpadnie mi w oko jakaś sukienka na chrzciny ci prawda planujemy dopiero za 2 miechy,ale jak sie cos trafi ładnego to czemu nie:)
Gorla dasz radę tez nie mogłam sobie wyobrazić jak mozna kochać dwójkę dzieci na raz ale to jakoś samo przychodzi:) na początku był tylko problem bo moj syn był strasznie zazdrosny ale minęło
Koni oj udane te nasze chłopaki;) ja znalazłam sposob na naszego brzdaca jak chce iść na spacer to wkładam małego do fotelika i śpi a w wózku to masakra nie zdążę wyjść z domu i juz musze sie zawracać bo płacze:/
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tez mamy problem z kupkami
Koni jak Malego do lozeczka przekonalas??
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa