BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 6 dni temu #273014 przez chłopek
a ja wam napisalam ze nic nie czuje, zadnych ruchów, i gotuje obiad a w brzuchu delikatnie mi cos pływa:) no i tak od czasu do czasu tak czuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 dni temu #273111 przez rybka19834
Sister Anna u mnie to wogole sexu nie ma teraz moja siostra mówi ze ja jakaś dziwna jestem heh ale poprostu nie czuje się atrakcyjna teraz i jakoś nie mogę na szczęście mój mąż się nie burzy :D

13 lata 6 dni temu #273189 przez gumis24
czesc dziewczyny ja mam termin na 18 czerwca... :lol:

13 lata 6 dni temu #273245 przez Madeline
Gratuluje Gumis :)

Ciekawa jestem kto będzie miał chłopca a kto dziewczynkę :)

13 lata 6 dni temu #273357 przez chłopek
gumis witaj ja także mam termin na 18 czerwca

13 lata 6 dni temu #273393 przez gumis24
ale milo ze jest nas wiecej na 18 czerwca :laugh: nastepne usg mam 3 lutego mam nadzieje ze poznamy plec ,jestem taka ciekawa!oczywiscie obawiam sie porodu jako ze to moje pierwsze malenstwo...ale dam rade ;)

13 lata 6 dni temu #273423 przez chłopek
hej znowu nam posty usuneli:(

13 lata 6 dni temu #273510 przez sister.anna
Chlopek gratuluje pierwszego miziania ! :blink: Przyczytalam o tym co prawda z subskrypcji bo post Twoj zaginal w sina dal..

Witam Gumis ! Coraz nas wiecej, super. Jak sie czujesz? Dobrze znosisz ciaze?

Rybka, z tym seksem to Cie rozumiem, mialam tak w pierwszym trysemestrze, czulam sie nieatrakcyjna, gruba i wogole ochota mi totalnie na wszystko przeszla. Maz sobie wkrecil ze tez nie powinnismy... ale postanowilam sie przemoc, sama siebie i jego bo w koncu jest to bardzo wazna czesc naszego zwiazku i nie chcialam z tej bliskosci rezygnowac. Pare razy nie sprawialo mi to przyjemnosci, o orgazmie nie wspominajac bo czucie mialam bardzo slabe, jakby mnie kto znieczulil.
Ale przyjemnosc wrocila jakos na poczatku 4 miesiaca, wrocila i to z taka sila ze sasiadom wspolczuje :blink: Tyle ze teraz brzuszek po malu zaczyna przeszkadzac, od tyg czuje ze jest i trzeba nauczyc sie uwazac by go nie zgniatac.

Pamietaj ze dla swojego meza jestes najpiekniejsza, a niechciane kraglosci mozna przykryc jakas fajna przejrzysta koszulka. Bedzie dobrze Slonce !

13 lata 6 dni temu #273618 przez Natalia^^
Hej Wam. A ja mam wszystkie posty, wszystkie strony... hmmm

Witaj Gumiś fajnie ze tak nas przybywa:)

Jutro wybieram sie na usg. Trochę sie denerwuje, ale nie wiem czy to ekscytacja czy bardziej strach... Licze ze poznam płec. a jesli nie teraz to 16 na 3d.

umówiłam sie do Poznania a tam koszt półgodzinnego nagrania i zdjęć to 250zł
drożej niż w gorzowie ale maja lepszy sprzęt, kobieta z gorzówa kazała mi przyjechac w 23 tyg bo wczesniej moze nie byc nic widac. a w poznaniu w kazdym tyg mozna. moj jest mega niecierpiliwy a 16 sa jego urodziny i taki sobie prezent wymyslił:)

13 lata 6 dni temu - 13 lata 6 dni temu #273700 przez sister.anna
Czesc Natalia !

Faktycznie to oczekiwanie sie dluzy, my jak sie dowiemy to juz w koncu chyba nie wytrzymam i polece cos kupic dla Malenstwa :)
Ja mam skan 2 dni po Tobie, mam nadzieje ze nasze dzieciaczki sa zdrowe i ze w koncu male co nieco pokarza.

Jakos zastanawialam sie nad tym 3D albo 4D ale powiem Wam szczerze ze mi przeszlo. Moze jestem dziwna ale jakos nie wzruszaja mnie te zdjecia z usg, malo to przypomina kochanego szkraba ktory sie urodzi za pare miesiacy, widac mozg, wnetrznosci, szczeke i kregoslup. Fajnie sie oglada jak sie rusza w brzuszku ale fotki sa troche jak z alien vs predator :lol: Super zato posluchac serduszka.

Pozdrowionka

13 lata 6 dni temu #273736 przez Natalia^^
Masz w stu procentach rację. z tym ze na takim 3D robią dokładne pomiary wszystkich kośći, badaja mózg i inne organy i mi najbardziej na tym zależy. a dletego ze moja znajoma własnie na 3d dowiedziała sie ze jej dziecko bedzie roslinką, w takiej sytuacji masz wiecej czasu na oswojenie sie z ta wiadomoscia. w tym przypadku zaproponowali jej usunięcie ale jak kazda matka miała nadzieje. dziecko urodziło sie martwe w 7 miesiacu. a musze dodac ze jej lekarz prowadzacy na zwykłym usg nic nie widział, nie wiem czy to wina maszyny czy lekarza...:( dlatego my jedziemy ja jestem bardzo przezorna, i martwie sie na zapas...

13 lata 5 dni temu #273804 przez sister.anna
Ojej.. straszna historia.. co za potworna strata dla rodzicow...
To badaj Maluszka, masz racje. W sumie skoro jest taki postep technologiczny to dlaczego z tego nie skorzystac. Ja szczerze myslalam o tym usg jako o formie pamiatki ale faktycznie wiele mozna na nim wykryc.
Trzymam kciuki za Was ! Super ze Twoj mezczyzna taki zaangazowany, bedzie z niego cudowny ojciec.

13 lata 5 dni temu #273856 przez gumis24
no nie straszcie dziewczyny...chyba dla kazdej z nas chore malenstwo,nawet podejrzenie, to najwiekszy koszmar jaki moze sie zdarzyc ,mieszkam za granica i nawet niewiem gdzie tutaj robia i czy robia 3d...bylam w Polsce prywatnie na prenatalnych w 13 tygodniu nie planuje jechac raz jeszcze....w ciazy czuje sie super lepiej niz przed jakkolwiek absurdalnie to zabrzmi jestem w 4 miesiacu i tylko ponad kilo na plusie...jakkolwiek z seksem u nas tez od miesiaca nic...nie mam ochoty plus tak jak niektore z Was nie czuje sie atrakcyjnie a poza tym nie potrafie przestac myslec o dziecku i przez to sie zrelaksowac ,wiec przyjemnosc raczej srednia...mam nadzieje ze to minie,bo wedlug mnie to bardzo wazna czesc zwiazku... ;)

13 lata 5 dni temu #273864 przez chłopek
czesc dziewczyny a ja wlasie od mamy wróciłam,
ja nie mialam wogóle usg 3d i teraz tez nie bede mieć, mam nadzije ze iedługo sie dowiem co kto w brzuszku siedzi. tak jak gumis nie mam zadnyh objawów, zadnyh zachcianek, ale nawet nie wiem ile przytyłam nie mam wagi w domu i nie mam jak tego sprawdzic

13 lata 5 dni temu #273874 przez Madeline
Kochane też Wam tak się spać chce? Teraz mam urlop, w poniedziałek idę do pracy, ale normalnie nie mogę usiedzieć, bo zaraz mi głowa leci i śpię. Nawet w gościnie! Czuję się wykończona. Mój mąż wyprawia w ten weekend urodziny i wczoraj cały dzień spędziłam w kuchni, to pod koniec dnia ledwo stałam na nogach. Wy też tak macie?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka