- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Mi dzis brzuch gdzies sie wciagnal hehe, jeszcze mniejszy niz na wczorajszym zdjeciu. Szkoda tylko ze waga nie chce sie "wciagnac", u mnie tez juz 5kg na plusie w porywach do 6kg o zgrozo, ale widze ze sadelka przybylo niestety.
Koni , te bole glowy to chyba teraz taka sama norma jak sikanie co 15min
W zeszlym tyg myslalam ze mi zatoki przewialo, mozg sie rozbijal na czasce za kazdym razem jak sie spojrzalam w dol, do tego bolace szczeki i zatoki pod oczami. Ale w "Oczekiwaniu na dziecko" Murkoff pisza ze to norma niestety i faktycznie po 3 dniach samo przeszlo.
Trzymaj sie kobitko choc wiadomo ze ciezko czasem.
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
z tym bolem glowy to norma mnie tak bolalaprzez jakeis dwa trzy dni ze szok.kladalam sie z bolem glowy i budzialam sie z nim masakra ale przeszlo i narazie spokoj,tylko meczy mniejeszcze nocne wstawanie siusiu:/
Chyba rzeczywiscie chlopek ma najwiekszy brzuszek;)Mi z dawidkiem jak bylam w ciazy to szlo w boki i nie mialam brzucha tylko sadlo normalnie heh...a teraz nie poszlo mi wogole w boczki tylko w brzuszek,a przytylam 1,5 funta czyli jakies niecale 1,5 kg wiec nie jest zle,ale pilnuje sie co jem,zero slodyczy bo nie chce wygladac jak slon tak jak to bylo z moim dawidkiem...najgorzej to pozniej zrzucic ale ja przytylam wtedy 30 kg:/
czy u was dziewczyny wszysccy juz wiedza o ciazy???u mnie rodzinka cala oczywiscie ale tak to sie wogole nie chwale bo nie wiem czemu ale mam jeszcze jakis taki strach w srodku,a do lekarza to najchetniej chodzilabym co tydzien ajajajjaja zobaczymy...
ja juzza miesiac poznam plec bejbusia,nie moge sie doczekac nie ukrywam ze pragne dziewczynki...i wszyscy mi tak mowia ze bedzie dziewczynka ale nie napalam sie za bardzo...ide jakies sniadanko zjem milego dnia zycze papa
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja dziś wróciłam po urlopie do pracy. Praktycznie te 12 godz nie wiem kiedy mi zleciało, bo taki zajob mamy na oddziale. Nie było czasu kiedy usiąść Brzuch mnie tyle nie boli co kręgosłup. Tragedia! Mam kozaki na koturnie i od jutra przerzucam się na płaskie, ledwo doszłam do samochodu.
Przysięgam, że dziś poczułam ruchy. Siedziałam przy jednym dziecku, bo akurat jego mama musiała wyjść i czuję w dole brzucha ruch, za chwilkę drugi, aż się uśmiechnęłam. Przyłożyłam rękę do brzucha i poczułam fale. Hehe. Nie wiem czy to jest możliwe, że mogłam poczuć ruchy dziecka, ale dam sobie rękę obciąć, że to było to
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
Teraz moge juz zaobserwowac kiedy sa jego godziny na tance:)
Siedze dziewczyny i szukam wózka, macie juz cos na oku??
A MOZE JAKIES RADY??
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
a bardzo mi sie bodobaja, w zasadzie najbardziej.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
I wymiary gondoli sa spore... cena w sam raz. tylko czy gondola i raczka sa wysoko?? bo moj łukasz prawie 2 metry ma...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
rybka chyba 3 dni między nami jest Zdjęcie jest z 25 grudnia więc teraz też jest troszeczkę większy choć to też zależy od dnia
Madeline jesteś już prawie w 17 tygodniu więc jak najbardziej możesz czuć ruchy Ja jeszcze wciąż czekam choć codziennie mi się w brzuszku przelewa i jak patrzę na brzuszek na leżąco to widzę jak mi podskakuje
Co do wózków to ja jeszcze nie mama pojęcia jaki kupie ale muszę się zacząć rozglądać bo planujemy kupić już w lutym bo wtedy będziemy w PL.
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do wózków to ja jeszcze nie mama pojęcia jaki kupie ale muszę się zacząć rozglądać bo planujemy kupić już w lutym bo wtedy będziemy w PL.
Faktycznie dziewczyny juz sa niezle zaawansowane co? Slepie sie na stronki ale bez zobaczenia i dotkniecia to chyba faktycznie nie da sie kupic.
Rozumiem Koni ze w Irlandii tez wybor nie najlepszy i pewnie ceny zaporowe co? W UK sie srednio od £500 zaczynaja takie wielofunkcyjne. My tez sie zdecydujemy na kupno w Polsce. Tez jade na pare dni w lutym do domku to bedziemy z mama szalaly
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa