BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 11 miesiąc temu #279330 przez chłopek
gumis mnie nie boli z tego powodu bo wiem ze jak sie rozciąga macica to troche inaczej boli. a ja dzisiaj znosiłam wózek i dlatego mnie brzuch boli

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #279342 przez gumis24
oj :( musisz uwazac na siebie (na Was) kochana...

12 lata 11 miesiąc temu #279354 przez Madeline
Tym bardziej, że miałaś już plamienia.

12 lata 11 miesiąc temu #279697 przez Koni
chłopek mnie też dzisiaj brzuch pobolewa u dołu :(

A ja dzisiaj chyba miałam jakieś kopniaki od środka :) Nie jestem pewna czy to to ale normalnie jakby mi ktoś pukał od środka kilka razy :P Było to tylko przez chwilę i do tego nie miałam nawet czasu ręki przyłożyć żeby coś poczuć bo w pracy byłam :dry: Nie mniej jednak czekamy na kopniaczki dalej :D

Co do bóli żołądka to miałam tak ostatnio jak zjadłam tosty z pieczarkami :angry: tym bardziej że mi Gin mówił żeby nie jeść grzybów a ja się skusiłam :huh:

12 lata 11 miesiąc temu #279700 przez chłopek
koni ja tez jadłam pieczarki ale mi nic nie było. ja miałam sobie nospe wziaść ale zrezygnowałam i juz mniej mie brzuch boli, tak po za tym nic mi nie dolega. no oprócz tego że mnie sikanie goni :)

12 lata 11 miesiąc temu #279712 przez Koni
chłopek no z tym sikaniem to masakra też co chwile biegam :angry:
Jeszcze dzisiaj w pracy się okazało że szefowa nam wymyśliła że trzeba zapisywać kto ile razy do toalety chodzi bo chyba ktoś jej podpadł. Niby do mnie dziewczyny powiedziały że mam się nie przejmować i jak mam potrzebę iść nawet 10 razy to mam iść bo jestem w ciąży ale trochę głupio mieć przy sowim nazwisku 10 razy literkę T która oznacza toaletę. Jakaś chora sytuacja i normalnie czuję się jak w obozie koncentracyjnym.

12 lata 11 miesiąc temu #279782 przez chłopek
koni ja bym naściemniała i wcale nie wpisywał tyle razy tej literki T, albo poszła do niej i jej powiedziała ze skoro w ciazy jetes to masz tyle razy zapisyać ze jestes w tolaecie czy jak

12 lata 11 miesiąc temu #279884 przez sister.anna
Kurcze Koni to faktycznie niezla ss-manka Ci sie trafila, takie historie to tylko o japonskich firmach slyszalam poki co. Tak jak mowi Chlopek: powiedz babsztylowi zeby sie odczepila bo Tobie malenstwo po pecherzu skacze i nie masz na to wplywu.
Moze jeszcze kaze Wam wpisywac T1 albo T2 w zaleznosci po co bylyscie???

Chlopek uwazaj z tym noszeniem, tez za kazdym razem gdy cos ciezkiego podzwigam dostaje swoiste "ostrzezenie" i bardzo zadko cos nosze. Tylko ze u Ciebie to nie taka prosta sprawa jak masz synka przeciez..

PS dziewczyny jak wkleic suwaczek i gdzie zeby zostal tu na dobre? Bo raz wkleilam ale juz nastepnego razu go wcielo.. teraz zrobilam nowy ale tez pewnie zniknie.

12 lata 11 miesiąc temu #280282 przez Koni
Szkoda gadać z tym chodzeniem do kibelka :angry: Jest nas 3 ciężarne więc we 3 biegamy tylko że ja uważam że łatwiej jest siedzieć niż stać gdzie Ci dzidzia jeszcze na pęcherz napiera :cheer: Normalnie przykre to. A do ściemniania to niestety jestem na Obsłudze Klienta czyli na reprezentacyjnym miejscu gdzie muszę się tłumaczyć z każdego mojego opuszczenia stanowiska nawet jak idę załatwić coś dla klienta a i wtedy się zdarza że mnie wołają bo za długo mnie nie ma i się ruch robi. Tak więc jak idę do ubikacji to muszę się tłumaczyć albo cierpieć i dorobić się zapalenia pęcherza albo czegoś gorszego :dry:

sister.anna suwaczek wklejasz w podpisie w sowim profilu (tzn. skopiuj tam swój kod URL)

12 lata 11 miesiąc temu #280392 przez Natalia^^
witam ...

Koni dla mnie to jest irracjonalne i tak nie można robic, jestescie przeciez dorosłymi osobami... i wcale nie musisz sie tłumaczyc dlaczego tak czesto korzystasz z toalety,
O zgrozo co to sie wyczynia..

Ja jutro mam badanie cukrzycy... podobno jest ono obrzydliwie słodkie... troche sie martwie ze nie kupiłam tej glukozy szybciej bo teraz sie zastanawiam czy dostane u mnie w aptece...

12 lata 11 miesiąc temu #280407 przez Madeline
Koni współczuję Ci.

Natalia powinnaś dostać i wcale tak dużo nie kosztuje chyba parę zł.

Dziewczynki dziś po kąpieli gdy się wycierałam z piersi a konkretnie z sutków wyleciała mi woda z domieszką białego. Wy też tak macie? Czy mam się martwić?

12 lata 11 miesiąc temu #280423 przez Koni
W Irlandii nie robią glukozy o ile jedno z rodziców kobiety ciężarnej nie ma cukrzycy :angry: W ogóle tutaj nie robią żadnych badań żeby sprawdzić czy dziecko może mieć jakieś wady genetyczne przez co od kilku dni wkręcam sobie że może być coś nie tak z dzidzią :huh: W 20 tygodniu ciąży będę w PL więc mam nadzieje że mój doktorek jest jeszcze wstanie wykonać mi jakieś badania żeby sprawdzić czy dzidzia ma się dobrze.

12 lata 11 miesiąc temu #280867 przez chłopek
witam
natalia glukoza nie jest taka zła
madeline to siara nie ma sie czym martwić

12 lata 11 miesiąc temu #280875 przez Koni
Jak tam dzisiaj u Was?
Ja znowu poszłam spać i wstałam z bólem głowy :angry:
Brak mi już sił bo to 4 dzień z rzędu :(

12 lata 11 miesiąc temu #280877 przez chłopek
koni wez sobie jakas tabletke a nie mecz sie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka