BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 1 dzień temu #277092 przez Koni
sister.anna napisał:

Faktycznie dziewczyny juz sa niezle zaawansowane co? Slepie sie na stronki ale bez zobaczenia i dotkniecia to chyba faktycznie nie da sie kupic.
Rozumiem Koni ze w Irlandii tez wybor nie najlepszy i pewnie ceny zaporowe co? W UK sie srednio od £500 zaczynaja takie wielofunkcyjne. My tez sie zdecydujemy na kupno w Polsce. Tez jade na pare dni w lutym do domku to bedziemy z mama szalaly :lol:

A no zaawansowane ;) Ja już kilka razy starałam się podejść do tematu ale też muszę na żywo zobaczyć i dotknąć ;)
Tak jak piszesz tu też wózki w kolosalnych cenach a do tego wybór tak znikomy że masakra po 5 wózków w sklepie i każdy podobny a do tego większość w czarnym kolorze i za taki musisz zapłacić 500€ lub więcej :angry: tak więc na 100% kupie wózek jak i łóżeczko w PL a reszta to już tutaj bo przecież nie ma co tego wszystkiego zwozić ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 dzień temu #277234 przez Madeline
Ja jeszcze za wózkiem aż tak się nie rozglądałam, ale wiem na pewno, że chce z czterema kółkami nie z trzema.

Dzisiaj też to poczułam, zaraz zawołałam męża i mówił, że poczuł :) Taka mała rzecz a tyle radości sprawia, że szok :)

13 lata 1 dzień temu #277608 przez Koni
A my z bąbelkiem byliśmy dzisiaj u Pani doktor :) Zmierzyła ciśnienie, zbadała brzuszek i mocz i wszystko w porządku :P Do tego posłuchałam bicia serduszka mojego maleństwa :D Wciąż się wzruszam jak je słyszę :woohoo:

Teraz niecierpliwie czekam na wizytę w szpitalu i USG bo być może dowiemy się co maluszek ma tam między nóżkami :P

13 lata 1 dzień temu #278060 przez martynka9996
Cześć podpowiedzcie mi jak wyłączyć przychodzenie wiadomośći na poją pocztę o tym żę któraś pisala ja wchodzę sobie na bieżąco i czytam a dziś weszłam na moja pocztę a tam 571 wiadomości że pojawił się nowy wpis na forum.

13 lata 23 godzin temu #278147 przez sister.anna
Haha, czesc Martynka, musisz po prostu "odhaczyc" subskrybuj ponizej watku ktory piszesz.
Za kazdym razem jak piszesz posta to automatycznie subskrybujesz watek. Pewnie mozna to tez jakos w profilu ustawic.

A co u Was dziewczyny dzisiaj? Dzidzi dzis cos bardziej aktywna, w nocy snilo mi sie ze niezle kopie, moze faktycznie tak bylo i wtopilo sie to w sen?? Tak czy siak fajniutko :laugh:

13 lata 22 godzin temu #278192 przez chłopek
czesc a ja dzisiaj po wizycie ciśnienei zmierzone, waga, tętna posłuchałam no i usg za 5 tyg wypada na 15 lutego, dzien po walentynkach moze dzidzia sie ujawni

13 lata 16 godzin temu #278450 przez rybka19834
Ile przytylyscie dziewczyny od początku ciazy ???ja mam wizytę za tydzień ...mnie mdli dziś i piersi nie przestają mnie boleć hmmmm zdaje się ze juz nie powinny...a jak u was samopoczucie ???

13 lata 16 godzin temu #278453 przez chłopek
ja chyba tylko kg przytyłam i samopoczucie dobre

13 lata 16 godzin temu #278498 przez gumis24
ja od poczatku ciazy przytylam 2 kg poki co... ;) czuje sie dobrze ba nawet swietnie,choc wieczorem jestem juz bardzo zmeczona.. piersi bola mnie caly czas i chyba tak juz bedzie do konca...

13 lata 16 godzin temu #278501 przez chłopek
gumis no raczej do konca piersi beda bolec mnie tez strasznie bolą :(

13 lata 16 godzin temu #278519 przez gumis24
ja juz nawet sie przyzwyczailam ale bardzo bola mnie sutki nawet dotknac ich nie mozna!jak ja bede malenstwo karmic?? :(

13 lata 15 godzin temu #278544 przez Koni
Hej mamuśki :)

Mnie strasznie piersi nie bolą ale pobolewają czasami. Poza tym wciąż utrzymują się mdłości choć teraz są już tylko rano, do tego te silne bóle głowy :(

Ja już niecierpliwie czekam na ruchy maleństwa, teraz czasami czuje ból w niektórych miejscach ale to jeszcze nie jest odczucie kopania a już się doczekać nie mogę.

Co do wagi to u mnie 1,5kg na plusie więc jest dobrze :D

13 lata 15 godzin temu - 13 lata 15 godzin temu #278559 przez chłopek
koni u mnie tez nie czuc jakos rewelacyjnie ruchów tylko od czasu do czasu ale zadko :(
mnie głowa tez boli ale nie zawsze wtedy apap biore bo nie idzie wytrzymac

13 lata 15 godzin temu #278563 przez Koni
chłopek ja się cały czas zastanawiam jak to się odczuwa to kopanie?! W sumie już od tygodnia czuje że w brzuszku coś się dzieje bo "wierci" mi cały czas w nim i się przelewa no i te bóle w różnych miejscach ale już się nie mogę doczekać prawdziwego kopniaka ;)

13 lata 15 godzin temu #278570 przez Koni
Te bóle głowy to mnie dobijają :( Też biorę paracetamol bo jak mam silny ból to już masakra a poza tym jak pójdę spać z bólem to się z nim budzę tylko ile można brać leków przeciw bólowych :( Przecież nie mogę codziennie brać tabletki :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka