- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A już wieczorem będzie z nami Misiek
Martyna, mieszkamy na Mokotowie,a Ty? Może sie zakolegują nasze chłopaczki
Kasia, fajna fryzurka!
Dominia, trzymam kciuki za wizytę!
Buziaczek, Madlen, współczuję dolegliwości
Ja dziś czuję się bardzo dobrze, byłyśmy z babcią rano na mini spacerku, a poza tym, zgodnie z zaleceniami, się oszczędzam. Czekamy na dobre wieści w czwartek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
z burakami to jest tak ze ja je wkladam w ocet jablkowy i z takich pozniej robie barszczyk czerwony no i wtedy wychodzi duzo soku do picia albo robienia rozowego lukru hihi
alez mam lenia wprawdzie w koncu ogranelam ubrania w szafie i posprzatalam mieszkanko ale jak mysle ze mam dzis jeszcze dwie godzinki pracy z prywatnymi dziecmi to juz mi sie nie chce no ale co poczac
pliszka ale masz dobrze z ta babcia moja niestety mieszka tam gdzie mama czyli ok 80 km stad no i kobiecinka wiekowa jest bo 87 wiec sama nie jezdzi a byla u mnie na tym mieszkanku tylko raz
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Kasiu super wygladasz i na pewno od razu lepiej sie czujesz
Buziaczek bardzo Ci współczuję
Pliszka My mieszkamy w Śródmieściu więc niedaleko - jak na Warszawę przyjdzie wiosna i będziemy śmigały z wózeczkami
zazdroszczę Ci, tych chwil z Babcia i Jej jedzonka. Moje są 150 km stąd i niestety schorowane
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olu dzięki za informacje, mam nadzieje że na następnym usg okaże się że wszystko z moim bubkiem jest ok.
Kasiu piękne włoski, ja też będę chciała coś przed świętami z moimi zrobić, bo mam totalny nieład na głowie.
Domina daj znać jak tam po wizycie. trzymam kciuki,,żeby było wszystko dobrze
Ja mam chandrę od wczoraj, dziś po przyjściu z pracy się popłakałam, wszystko mnie denerwuje, pokazałam nawet jednemu kierowcy fucka, bo mnie strąbił, choć uważam ze to ja miałam rację.. Dobrze że mąż mnie poprzytulał i pocieszał po przyjściu z pracy.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia super efekt. Też masz duże oczy, nie?
Jadzia chyba wszystkie jutro będziemy czatować na tą 23, żeby się dowiedzieć czy wszystko ok, a nawet na 24 jak już będzie po rozmowie:)
Byłam dziś na glukozie i innych badaniach. Cytrynka się przydała. Spotkałam koleżankę, która miała też glukozę, ale 50-tkę, więc godzinę sobie gadałyśmy, a później czytałam. A tak po 1,5 godz to Mała się ruszała jak nigdy:)
Wyniki moczu i krwi ok, różyczka, toksoplazmoza, hbs, hiv, hcv (czy jakoś tak) będą jutro.
Glukoza na czczo 74 a po 2 godz 104, także super.
Zmęczona coś dziś jestem, badania, zakupy, odwiedziny kuzynki, znów zakupy...i w nocy kiepsko spałam, bo rano było trzeba wstać i się budziłam co chwilę.
Odkurzę chyba, pokroję warzywa na sałatkę i idę się położyć z książką
Miłego wieczoru.
Jadzia, wypocznij sobie wieczorem, odpręż się przed snem, może ciepła kąpiel, czy coś. Jutro rano pobudka i cały dzień będziesz miała świadomość tych naszych zaciśniętych kciuków:)
Już za tak niedługo pokażesz Hubiego domek na żywo Radkowi i będziecie mogli się w końcu wyściskać
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Michasiu cieszę się że glukoza wyszła dobrze,
Pliszka ja już niestety nie mam babci, za to rozpieszcza mnie mama, jak ją odwiedzimy z wizytą.
Dziewczyny, fajnie by było jakby nasze dzieciaczki mogły się kiedyś spotkać
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No my Olu mamy szansę się spotkać powiedz mi czy jesteś z samego Bielska czy z okolic ?
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Czytam Was codziennie, ale jakoś brak mi motywacji by się odezwać.
Bardzo się cieszę, że dzieciaczki rosną i wszystko jest dobrze.
Alina, Nataszka jest na prawdę duża. Jej, Oliwia urodziła się w 33 tc i ważyła 1850, a tu 30 tc i już 2100. Super! Niech rośnie duża i zdrowa.
Kasiu, super wyglądasz. Bardzo ładna fryzurka.
Przepraszam, że nie odpisuję każdej z osobna, ale już połowy nie pamiętam.
U nas ok. Czuję się wielka, gruba i brzydka. Brzuch mam już taki jak do porodu z Oliwią. Szok, że on jeszcze urośnie. Blizna po cc mnie STRASZNIE ciągnie. Nie mogę się sama z boku na bok przekręcić. Się trochę wyżaliłam i mi lepiej....
W Warszawie pada od południa. Spać mi się chce okropnie.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Jadzia nie stresuj się będzie dobrze, będziemy wszystkie trzymać kciuki
Kasiu ładna fryzurka
Dominia czekamy na wieści z wizyty ;P
A ja niedawno wróciłam ze szkoły zjadłam obiadek i poczytałam Was troszkę Dostałam 5 z zaliczenia, musiałam robić dwa razy ,bo źle zrozumiałam panią i zrobiłam niestety jedno tylko a liczyłam, że zdążę 2 dzisiaj, ale trudno za tydzień może zrobię jeszcze 2 zaliczenia, ale cieszę się już jedno chociaż z głowy ale plecy mi wysiadają, brzuszek twardy i skóra na brzuchu strasznie ciągnie mnie dzisiaj i zmęczona jestem, normalnie całowałam klamke jak do domu doszłam ;P
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Mnie tak naszło, bo przypadkiem trafiłam na wątek mam z lutego 2012 r i pomyślałam jakie duże mają już teraz dzieciaczki. I pewnie już dawno zapomniały o trudach ciąży. Ja już strasznie nie mogę doczekać się mojej malutkiej!!!!
xpatii gratuluję zaliczenia
Paula zawsze jak Ci smutno to możesz się nam wyżalić. Czasem tak jest że po paru cieżkich dniach potem jest trochę lepiej.
No i dołączam się do czekających na wieści od Dominii
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Powiedział mi też, że jeżeli Igi by się teraz urodził to miałby 30% szans na przeżycie, a jak pójdziemy na wizytę za 3 tygodnie to szanse będą aż 80% !
Szyjka mierzy mniej niż 4cmm.. wydawała się mu trochę miękka ale jest zamknięta, mierzył ja dopochwowo bo mówił, że palcem to sobie można na oko powiedzieć a to wogole nie jest dobry pomiar
Mamy być na diecie i pod kontrolą diabetologa ale patrzył na moje wyniki cukru i w sumie był zadowolony 10-15 % kobiet ma taką sytuację, że trzeba mieć dietę cukrzycową i wychodzi, że to ok. co 10 kobieta w ciąży
Mam się oszczędzać, nie biegać, dużo leżeć nie wiem czy coś mi umknęło czy nie ale jak coś jeszcze sobie przypomne to napisze
Dziękuję dziewczynki za to, że czekałyście na wieści
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Kasiu świetna fryzurka, bardzo ładnie wyglądasz
Paulaaa nie martw sie tez mam czasem takie dni chyba kazda z nas je ma A tak naprawde przeciez slicznie wygladamy przypomnij sobie czasy jak ogladałaś sie za kobietami w ciazy i myslałas jak ladnie wygladaja - przynajmniej ja sie tak pocieszam
Jadzia fajnie ze juz niedlugo zobaczysz swoja druga polowke nie ma to jak przezywac ciaze razem z ukochanym trzymam kciuki za podroz i żeby było wszystko ok
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
bananamana i Twoje maleństwo tez już jakie duże wow a jeszcze niedawno nasze maleństwa miały kilka cm i ważyły kilka gram... ale ten czas leci
jadzia jeszcze parę godzin i lecisz trzymamy kciuki za podróż
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olu bardzo by było miło się spotkać gdzieś w naszych pięknych okolicach na wiosnę na spacerku z maluszkami, a przed porodem na jakieś ciacho
Jak trafiłaś w te rejony, bo z tego co pamiętam rodziców masz w Gliwicach ja swoich mam w Sosnowcu, a w góry trafiłam za mężem i nie żałuję, bo większość znajomych też się porozjeżdżała po świecie, a te strony są przecudne
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Paula, bananamana na rację, wszystkie kobiety w ciąży pięknie wyglądają, to tylko nam się wydaje, że grube i brzydkie! Chyba lustro powinnaś wymienić!
Bananamana i Dominia to jesteście już spokojne po wizytach. Dobrze, że wszystko ok. Jakiś dobry tydzień mamy:)