- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Mi chodziło właśnie o wagę dzieci co mamy miały cukrzyce ciążową.. ze jeżeli dba się o dietę to dziecko ma mniejsze prawdopodobieństwo makrosomii w łnie matki no tak jakoś
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Buziaczek to ty też masz co chwila jakieś przeboje. Może lekarz coś ci poradzi na tego żylaka. A jak z ciśnieniem bo może to od tego te bóle za mostkiem.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domina trzymam kciuki za wizyte...
Monia my juz patrzymy pod kontem cukrzycy heheh...wczoraj piszaac postze nataszka duza tez mialam zapytac o wynik obciazenia glukoza...zboczenie cukrzycowe..heheh...mi lekarz mowil ze dzieci cukrzycowe maja wiekszy brzuch...na to sie ponoc uwage zwraca...wiekszy niz reszte...ciekawe co powiedz na patologii w pon...
Alinka ciesze sie jeszcze raz ze nataszka zdrowa i ok..sliczna bedzie dzieeczynka..i nieprzejmuj sie naszym zboczeniem hehe...wiele dzieci rodzi sie ponad 4 kg z normalnych ciaz...widac corcia bedzie duza i juz...Fajne imie Nataszka..bardzo mi sie podoba..Natasia...nawet bardzo bardzo:))) a waga tak jak piszesz...ciaza dwa tyg starsza zaplodniona przed mies i wtedy waga sie zgadza
ja dzis bylam u fryzjera..prezent od tesciow...3 godziny siedzialam..jeszcze sie niemoge przyzywczaic do efektu..takie zajasne mi sie wlosy wydaja..mialam ostatnio borda..wkleje foty..
buziaczek to TY w poprzedniej ciazy juz mialas dietke tak?to TY juz wiesz co i jak...bedzie dobrze...coraz mniej nam zostalo..damy rade
Jadzia mam nadzieje ze sie niedenrwujesz...spokojnie...jeszcze kilkanascie godzin i zobaczysz ukochanego:)))
Princess odezwij sie
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wróciłam, wszystko załatwiłam
Alina, bardzo możliwe, że Twoja córcia została wcześniej "zmajstrowana" niż Wam się wydaje Najważniejsze, że zdrowa, a że duża to tylko powód do dumy zwłaszcza, że jak sama pisałaś ma po kim
Ja ostatnią miesiączkę miałam 26 kwietnia, i wg niej jestem w 31 tc. Ale wiem, że nasza córeczka została "zrobiona" po owulacji, tuż przed kolejną miesiączką
Zresztą nie martwi mnie, urodzi się jak przyjdzie jej pora
Pierwszą córkę urodziłam dokładnie w dniu terminu wg OM. A le nie wiem, za którym razem była poczęta a ważyła 3880g.
Buziaczek, współczuję Ci bardzo tych zdrowotnych i samopoczuciowych zawirowań Nie doczytałam wcześniej, że Ty taką doświadczoną mamą jesteś Gratuluję A w jakim wieku są Twoje dzieciaczki?
Aniajulia nie masz lekko z mężem. Ale ten stres pewnie dla niego też jest ciężki. Życzę Wam, żeby się jakoś ułożyło. Psychologa polecam, dobry potrafi zdziałać cuda
Satine każdy lekarz Ci powie, że do spania najlepsza jest ta pozycja, która pasuje mamie Lewy jest dobry, bo zapobiegawczo na nim nie uciskasz ani maluszka ani żyły głównej, ale poza spaniem na brzuchu wszystko dozwolone
A zgagę mam i ja KOSZMARNĄ!
Kasia super wyglądasz
Idę zrobić ziemniaki dla męża. Zajrzę później
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tego co ostatnio Monia mówiła to też gin sprawdzał brzusio Iguni prawda ?
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jadzia a ten sok marchiowy to pewnie sama robilas...a ja glupia kupilam i wypilam pol szklanki teraz..cuker zmierze za godz ale sie boje bo lodki mi sie wydawal...
a na anemie ktos pije sok z buraka...powiecie mi jak go mam zrobic..ale kurde czy wolno sok z buraka..surowego.bo sam burak chyba nie bo strasznie cukier podnosi..
Domina teraz dopiero doczytalam ze cial ketonowych brak...super...ciesze sie bardzo:)))
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z tego co wiem to moja babcia ciotce kisiła buraki taki barszczyk robiła i z anemii wyszła tylko dzięki temu
Dzięki Twoim zaleceniom nie miałam dzisiaj ketonów
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Buziaczek głowa do góry! Ja też czuję się jak babka stara :/ wszystko mnie łamie, boli, chodzić nie mogę.. współczuję Ci tego żylaka, nie wesoło jak pękł, może faktycznie jakaś maść by pomogła.. ja mam na wardze taką kuleczkę, hm, jak podskórniak, coś takiego, możliwe że to opryszczka taka mała? od 4 mies. mi się pojawiła..
Alina jaka ładniutka buziunia i super że już taka duża
Dominia daj znać po wizycie :* 3mam kciuki:)
Madlen mój gin wczoraj mówił, że nie wolno żadnych plastrów rozgrzewających ani maści. może zadzwoń do niego i się spytaj co na to :*
A ja dziewczynki kończę robić obiadek, dziś indyk zapiekany z warzywami z ryżem i pieczarkami:) czekam na M właśnie aż wróci z pracy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14