BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #481744 przez xpatiiix3
No coś w tym sensie ;) właśnie takie wypychanie w boku i ciężko przez to znaleźć sobie odpowiednią pozycje do spania, ja nie mogę spać w nocy strasznie się wiercę i temu jestem w dzień niewyspana ;P co się odbija na moim miśku ;) A w dzień po żebrach strasznie mi kopie, jak siedzę w szkole, więc ciężko trochę się skupić czasem ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #481751 przez gabilee
hm satine to sie napatrzysz na corunie :)

12 lata 1 miesiąc temu #481758 przez Satine0
Jak myślicie czy mozna iśc na porodówkę z tipsami? :) Bo właśnie zażyczyłam sobie pod choinkę kosmetyczkę i fryzjera hehe

Gabilee już się nie mogę doczekać :)) Zwłaszcza tego 3d...bo Pani doktor wtedy tak długo nam usg robi ;) wszystko dokładnie mierzy .

12 lata 1 miesiąc temu #481764 przez dominia
Satine z tego co słyszałam w szpitalu to trzeba mieć króciutkie, ale akurat Pani szła na cc a jeżeli chodzi o poród sn to nie wiem :)

12 lata 1 miesiąc temu #481766 przez gabilee
satine to super :)
a co do tipsow to mam znajoma co do porodu szla z akrylowymi i nic nie mowili chyba u stop miala jeden zmyty palec , zeby w razie cc bylo widac , ale co szpital to wymog :P

12 lata 1 miesiąc temu #481789 przez gabilee
ide ogladac "lekarzy" na tvn
ciekawe czy jadzia sie odezwie dzisiaj :) ?

12 lata 1 miesiąc temu #481799 przez dominia
właśnie czekam aż się odezwie :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481804 przez jadziatopol
Jestem :lol: Jestem :lol: dzieki dziewczyny ,ze czekacie :kiss:
Musialam was przeczytac :lol: szalejecie z postami :lol: przeczytalam wszystko ale trudno sie odniesc do wszystkich bo juz nie pamietam :( Ale z tego co widze to dobry dzien dzisiaj :lol:
Marlena Kasia jak sie ciesze,ze wszystko w porzadku u wac :lol: dzieciaczki zdrowe i cale :lol: i oby tak dalej :kiss: Moj Hubus wazyl dokladnie tyle samo co Marleny w tym tygodniu co ona jest.
Moj Hubus wazy 1800 g. Zaczal sie 30 tydzien. Szyjka dluga 4 cm , zamkniete wszystko jak nalezy, wszystko w porzadku z brzuszkiem , glowa rozmiarowo jest dokladnie jak bylo na wczesniejszych usg czyli 31 tydzien ( o jeden tydzien wieksze niz wynika z om)...czyli :lol: super! moge leciec...pozbieralam kupe zaswiadczen i moj gin powiedzial,ze tez mam sie nie bac nospy i brac jak twardnieje ...nawet 3 razy dziennie po 2 tabl.

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #481815 przez dominia
Jadzia super ! :lol: Hubuś już duży :) dobrze, że wszystko ok z brzusiem, główką i z Nim całym :lol: szyjka długa, cieszę się ogromnie ! :lol: to teraz jeszcze przelot do ukochanego :)
Będę się o Ciebie martwić cały czas zanim nie napiszesz :) z resztą pewnie nie ja jedna :) bo wszystkie przeżywamy Twoją podróż :) będzie dobrze, musi być ! :)

12 lata 1 miesiąc temu #481818 przez jadziatopol
Dominia kochana jestes :kiss: od razu sie odezwe do was jak wszystko sie uda....bedziecie jeszcze slodko spaly :lol: a ty kiedy masz wizyte?

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #481825 przez kasia123m
no to super wiesci Jadzia...duzy synek:)))dobrze go mamuska dokarmiasz..hehhe...super ze mozesz leciec.. dzien sie zbliza...odezwij sie jak tylko dasz rade///dolecial jest ok...bo my tu padniemy z nerwow bez Ciebie...Bartkowi powiedz jak ma napisac bo TY pewnie bedziesz zmeczona...ekstra..ale sie ciesze:)

a tu taka ciekawostka czym dzis oddychalismy w krakowie
www.malopolska.pl/Obywatel/EKO-prognozaM.../Strony/default.aspx

12 lata 1 miesiąc temu #481826 przez gabilee
jadzia super wiesci kochana :* ciesze sie ze z Hubim wszystko swietnie :)
i ciesze sie , ze nie ma przeciwskazan do lotu :*

12 lata 1 miesiąc temu #481827 przez [email protected]
Marlena Kasia super że dzidzie zdrowo rosną :)

Jadzia Hubi juz duży chłopiec :) juz nie długo ten dzien,trzymam kciuki,tylko sie nie denerwuj,my za Ciebie będziemy i to wystarczy :)

12 lata 1 miesiąc temu #481834 przez jadziatopol
Kasia,Gabilee,Aganobla jestescie kochane :kiss: odezwe sie na 100%. Ja tez bede w samolocie myslec o was :kiss:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #481840 przez michasia
Jadzia super, na pewno odetchnęłaś jak lekarz powiedział, że możesz spokojnie lecieć:)
Ale Hubi już duży.
Zastanawiam się jak u Aliny, czy tak jak mówicie miała być 1 z przodu, czy jednak 2. Jest chyba dalej w ciąży niż Jadzia, więc to może być już ponad 2 kg, bo jakby 1 z przodu było, to dziewczyny, które są w 27t.c. mają tyle ważące dzieci. Ale wiadomo, że każde inaczej rośnie.
A czytałam dzisiaj, że dobrze jest mieć w samolocie wodę morską, bo dobrze nawilża śluzówkę nosa.
Alina gratuluję córeczki. Pewnie teraz świętujecie:) i w końcu wiesz, którego misia kupić:)
Kasia, dobrze, że lekarz się przejął tymi płytkami. Dobrze, że z szyjną ok.
Ale fajnie, że same dobre wieści dziś:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka