BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #481501 przez jadziatopol
Dominia ja tez :P
Andzia dzieki :kiss: mi tez sie slabo zrobilo...od glukozy. Ja lezalam prawie godzine w gabinecie. Tak czasem organizm reaguje na czysta glukoze. Zycze ci,zeby wynik byl prawidlowy :)

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481506 przez dominia
Jadzia tata przyjechał od babci ze świeżo ukiszoną kapustą to zjadłam troszkę ale jednak dalej bym coś zjadła :P ciężki ten nasz los .. ale Ty masz jeszcze 2 miesiące ja 3 więc nie musimy dać radę ! :lol:

Andzia trzymam kciuki za dobre wyniki glukozy :) Powiem Ci, że ja też miałam tak :) wypiłam ten ulepek i poszłam na usg nerek bo akurat leżałam w szpitalu :) w poczekalni mi się zrobiło gorąco i słabo, pielęgniarka siedziała koło mnie ale się nie przyznałam :silly: po jakimś czasie na szczęście przeszło :)

Ciekawe jak tam dziewczyny na wizytach i Kasia z tą szyjką, myślę że jednak u każdej będzie wszystko super ! :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481510 przez sylwia1986
Witam, właśnie wróciłam od lekarza. Mam troszkę zaległości do czytania, ale to nadrobię jutro. Moja Pani doktor dziś humorzasta że hej, aż bałam się cokolwiek odezwać. Opieprzyła mnie za moją kartę ciąży, faktycznie najbardziej elegancko to ona nie wygląda, ale noszę ją w notesie i rogi mi się trochę pozaginały. Poza tym dostałam jakieś maści i globulki bo mam infekcję grzybiczą :( Dobra zmykam jeszcze do dentysty.
Do napiszonka jutro :kiss: mam nadzieje że u reszty wizyty przebiegły w milszej atmosferze :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481512 przez jadziatopol
Sylwia ale jak na wizycie? wszystko w porzadku? widzialas maluszka?

Dominia ja nie moge kapusty ani kalarepy...nic...bo mi brzuch twardnieje strasznie :( ciekawe jak tam dziewczyny...ja dopiero ide na 20.30

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #481521 przez kasia123m
Ja zaraz wychodze.synus wsuwal odpiekane ziemniaczki a mi sie az plakac chcialo taka mialam na nie ochote...a jak dzis jajko z niespodzianka to taki dwumilimetrowy kawaleczek wlozylam do ust bo chyba bym padla.a wogole dali mu wczoraj bombonierke z czekoladkami i dzis jak ja otwarlam....masakra....musze dzis choc ta gorzka kupic...

Sylwia to dobrze ze juz po wizycie...przypuszczam ze wsytsko ok....wiec jedna wizyta juz dzis na plusie..:)

12 lata 1 miesiąc temu #481533 przez dominia
Jadzia mi brzuch twardnieje już chwile czasu, są chwile co sam od siebie sie zepnie ale zazwyczaj wieczorem jak mnie tylko sikanie złapie to wstane z łóżka i twardy, i jak wstane z kibelka tez twardy.. niby szybko puszcza .. zapytam jutro gina czy to normalne :)

12 lata 1 miesiąc temu #481546 przez DOMI
Dominia jak za długo siusiu przytrzymam to też mi się napina macica.

12 lata 1 miesiąc temu #481560 przez Alina2408
kochane ja tylko na chwile bo z telefonu :)

UWAGA UWAGA !!!! TO DZIEWCZYNKA !!!!!!
poplakalam sie jak mi doktor pokazywal wszystko

okazuje sie ze moje malenstwo szacunkowo wazy 2133 gr

bedzie Nataszka :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #481562 przez gabilee
andzia szok z ta pielegniarka ;/ moja co chwilke wychodzila i pytala jak sie czuje , czy76 nie jest mi slabo... dobrze ,ze juz jestes po :*

sylwia kart45a ciazy nie jest t45ak wazna jak wyglada wazne , ze mogla sie rozczytac widocznie miala zly humor ;/ a napisz cos jak z dzidzia :) ? ile wazy?

kasiu powodzenia :)

dominia mam jak domi t45ez mi twardnieje jak siusiu mi sie chce albo jak zle sie uloze to wtedy tez ;/ ale zaraz miija

ja zasnelam o 16 i obudzilam sie o 18 , pojechalam do sklepu i kupilam sobie paczki :P hehe snily mi sie ;) i czekam na "obiad" bo u nas razem wszyscy jedza a tesciowa bedzie przed 8 z pracy
wlasnie obejrzalam serial " zaklinaczka duchow" czasem strasznie sie te duchy bohat45erce objawiaja , ale podoba mi sie :D

a jak wam wieczorek sie zapowiada?
moze polecicie jakis filmik :D

12 lata 1 miesiąc temu #481564 przez gabilee
alina super gratulacje kochana :D a jaka duza juz :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481565 przez jadziatopol
Alina gratuluje :lol: jej...ale Nataszka jest duza!
Kasia powodzenia :) Ja tez niedlugo wychodze :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481569 przez dominia
Alina gratuluje córeczki ! :) już spora dziewczynka ale to dobrze :)
Ciekawe jak mój Igi :laugh: jestem ciekawa ile przybrał w ciągu tych trzech tygodni :blink:
Czekamy na dalsze wspaniałe wiadomości ! :)

12 lata 1 miesiąc temu #481574 przez ola85
Alina, wielkie gratulacje! To już duża dziewczynka jest!
Co do twardnienia macicy to też ostatnio mam częściej niż zwykle. Może po prostu ten trzeci trymestr tak się zapowiada.
Jadziu, to powodzenia i czekamy na wieści

12 lata 1 miesiąc temu #481581 przez andzia_zg
Alina gratulacje córeczki :lol: joj - jaka Nataszka już duża :-) Masz co dźwigać :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #481591 przez xpatiiix3
Alina gratulacje ;) a jaka już duża córcia ;)

A ja dalej w nieświadomości, w piątek mam wizytę rano może zobaczę swoje maleństwo w końcu, jeszcze nie wiem, poprzedni lekarz nie robił mi usg musiałam umawiać się do innego i to na określone terminy które mi wyznaczał... i miałam robione tylko 2 razy no i te pierwsze potwierdzające ciążę ;P może tutaj będzie inaczej zobaczymy ja to już nie mogę się doczekać aż się dowiem, taka ciekawość ;P Ale będę się cieszyć bez względu na płeć chociaż mam przeczucie, że to chłopiec, ale się okaże ;)

Mi dzień dzisiaj szybko w miarę minął i jako tako spokojnie, w sobotę dotrzeć mają w końcu do meble moje, jutro mają wstawić okno, trzeba się będzie w tygodniu brać za malowanie pokoju, ale to już robota dla mojego miśka, tyle jeszcze przed nami, a po remoncie świąteczne porządki będziemy zaczynać powolutku ;P

A co do tego brzuszka twardniejącego ja też tak mam jak zbyt długo przytrzymam siku albo za długo pochodzę i oczywiście w szkole jak wtocze się na 3 piętro to kamień po prostu...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka