BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481091 przez gabilee
marlena super demot:) powodzenia na wizycie :*

pliszka swietny filmik a skąd wiesz , że t45o Leon? :D ja wczoraj zrobilam nalesniki na kolacje z dzemem truskawkowym uwielbiam :D a w ciazy to juz wogole ;)

alina chyba sama nawet zrobi to ciasto mimo , ze nie umiem piec :P

princess ja dzis planuje slodkie lenistwo :P a co do wanienki to ja za nia zaplacilam 27 zl plus 59 zl stelaz srebny matowy

kasiu trzymam kciuki za wizyte :)

martyna dziekuje :) oby bole ci przeszly kochana :* najwazniejsze to pozytywne myslenie :*

monia dziekuje kochana u mnie spokojnie juz mam nadzieje , ze tak zostanie :) daj znac jak wizyta u diabetologa i moze ci unormuje te niedocukrzenia , bo straszne to co przezywasz kochana ;/ trzymam kciuki :*
a pochwal sie jakie lozeczko wybraliscie? ja tez juz wybralam nizej wkleje link
slicznego masz pieska :D moj tez przybiera dziwne pozycje ale na swoim legowisku bo ja nie lubie w lozku psa
sliczna coreczka :)

anuska rzeczywiscie dawno cie nie bylo :) mam nadzieje , ze bedzie wszystko wporzadku trzymam kciuki :* zdaj relacje z wizyty :)

jadzia za twoja wizyte tez trzymam kciuki :*

dominia ciesze sie , ze masz tez ta wizyte uspokoi cie napewno :*

ja dzis wstalam o 9.20 bo ukochany jechal o 6 do Poznania i rano wstalam sie z nim pozegnac i przy okazji zjadlam sniadanie :P hehe
my wczoraj wybralismy lozeczko, bo tesc jednak zrobi zamiast kolyski :) nizej zdjecie wkleje t45y76lko , ze raczej bedzie ciemny kolor
a kolyske okazalo sie ze ma babcia marcina mojego jeszcze jak on byl malutki wiec zobacze ja i tesc odnowi i bedzie pewnie jak znalazl :D ciesze sie bardzo

satine bylam na poczcie i odebralam , ale zastanawiam sie czy nie trzeba zmienic baterii , bo rzeczywiscie mam na caly regulator i slabo slychac bicie serduszka ;/ ale to nie problem a najsmieszniejsze , ze jak przylozylam do brzuszka to zaczac kopac w urzadzenie , zebym chyba zabrala od niego hehe :P

a tu link bardzo ciekawy : mam nadzieje ze sie wam spodoba obejrzyjcie dokonca naprawde szkoda , ze u nas nie ma takich zajec swietny76 lekarz i pokazuje nam jak uspokoic dziecko mam nadzieje ze to bede umiala wykorzystac przy swoim :)

i cos do posluchania :D

a tu fotka lozeczka
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #481111 przez anuska0987
michasia wizytę mam w następny czwartek za tydzień mam nadzieję że będzie ok. bo juz mnie nerwy szarpią .Pani doktor mowiła ze ta kto wszystko jest dobrze wszystko na swoim miejscu ale roczki nie widać .Dziewczyny ja mam już takiego stracha że szok ,ale co będzie to będzie nic się na to nie poradzi

12 lata 1 miesiąc temu #481112 przez gabilee
chcialam napisac , ze az mi lzy lecialy jak zobaczylam t45e dziedziaczki i ze niedlugo mojego zobacze :)

mam zepsuta klawiat45ure i wlaczaja mi sie liczby76 przy literkach wiec nie zwracajcie uwagi na t45o prosze :*

12 lata 1 miesiąc temu #481115 przez dominia
Gabilee nie przejmuj się literkami :) z nimi tez sie dobrze czyta :blink:

Kasia może poczekaj do czwartku, to nie są aż tak bardzo podwyższone normy i wtedy lekarz zdecyduje co zrobić :)

12 lata 1 miesiąc temu #481125 przez Satine0
Hej dziewczyny :)

Gabilee tam bateria jest wsadzona nowa :) Ale jak chcesz mozesz spróbować wymienić. Może słabo słychać bo się tak ułożył :)

12 lata 1 miesiąc temu #481157 przez DOMI
Cześć.
Anuska a na wcześniejszych usg były dwie rączki widoczne? U mnie raz przy usg na IP nie mogli znaleźć ... głowy dziecka ale próbowali do skutku i była wybita w łożysko. Później babka , która robiła mi to usg opowiadała, że miała przypadek, że do chyba 37 tc nie mogli dostrzec jednej nóżki dziecka a potem się "znalazła ".
Gabilee całkiem fajne to łóżeczko.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481159 przez Martyna
Monia córcia sliczna :) i jakie włosy długie

Jadzia, Monia, Gabilee dziekuję będe pisała :)

Marlena musimy dac radę :) ale czasami rzeczywiście jest ciężko

Dominia dobrze, że juz jestes umówiona na wizytę do piatku szybko zleci

Gabilee ale masz zdolnego teścia skoro takie cudo zrobi dla Wnuka :)

12 lata 1 miesiąc temu #481162 przez kasia123m
Gabille super filmik....syn sie uspokajal jak byl caisno owiniety ale nie wiedzialam o kladzeniu na bok...super film...

Loezczko ekstra

Domina ja wlasnie chyba poczekam bo reszta cukrow dzis to 92 i 90.wiec ekstra.tylko to przekroczenie na czczo 91.nie jest duze.nie powinno sie nic stac do czwartku..

Ja zaraz pedze pos yna...Tosia mnie kopie gdzies na dole i troche boli...dostalam wczoraj 100 od tesciow na imieniny na frzyjera wiec umowilam sie na jutro rano na 9 na balejage i troche mi podetna koncowki...mowilam ze mam juz odrosty ale Pani mowila ze to nieproblem...wiec spakuje kanapki bo to moze troche potrwac....

Boje sie troche tej wizyty wieczorem ale wierze ze bedzie dobrze zwlaszcza z szyjka...

12 lata 1 miesiąc temu #481166 przez Martyna
Kasia na pewno będzie dobrze :) czekamy na relację

W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) dużo radości i wiary w to, że będzie dobrze!!!

12 lata 1 miesiąc temu #481169 przez bananamana
Cześć dziewczyny rzadko coś pisze ale czytam was namietnie malo czasu jakos mam przy tym niekonczacym sie remoncie u nas musicie wybaczyć, W ogole ostatnio zabiegana jestem czlowiek zamiast teraz wypoczac to lata zalatwia a po porodzie to juz chyba czasu na nic nie bedzie.

Pliszka świetny ten filmik jak sie na niego patrzy to juz sie lutego zachciewa :)

Alina fajny przepis napewno skorzystam, ostatnio smialismy sie z moim m ze jednak te l4 mi sie do czegos przydaje bo przynajmniej doskonale sie kulinarnie :) W piatek narobilam pierogow ruskich ale jak tu juz czytalam to chyba wiekszosc z was ma na nie smaka wyszlo niby niewiele bo 65 2h stania w kuchni i obolaly kregoslup ale za to jakie smaczne ;) w sobote o 22 zachcialo mi sie cos slodkiego a że nic za bardzo nie mielismy to dawaj ukrecilam ciasto i tak powstal murzynek, a w tym tyg napewno wyprobuje Twoj przepis :)

gabilee dobrze ze juz lepiej u Ciebie odpoczywaj duzo bo z lozyskiem nie ma zartow pamietam ze jak bylam u gina 6tyg temu i wtedy mi powiedzial ze mam za nisko lozysko i jesli sie nie podniesie do 30tc to ok 35-36tyg c bedziemy robic cc i rozwiazywac ciaze bo nisko usadowione grozi odklejeniem tak ze oszczedzaj sie naprawde. Ciekawy filmik napewno go jutro zobacze dzis w urywkach nie mam zbytnio czasu.

Zapisalam sie dziewczyny do szkoly rodzenia, dzis mamy pierwsze zajecia jakies teoretyczne zabieram ze soba swojego m ale mysle ze nastepne razy juz sama a wybiore tylko kilka takkich zajec zeby szedl ze mna takich przydatnych jak pielegnacja dziecka, czy pomoc przy sn no zobaczymy jak bedzie :)
Jutro mam wizyte u gina juz sie nie moge doczekac jak zobacze moja kruszynke :)

Kasiu nie zamartwiaj sie tyle biedna bo ciagle przezywasz jakies stresy zwiazane z wynikami cukru, nie ma co sie tyle denerwowac pamietaj wszystko pewnie bedzie dobrze i z toba i z mala nie ma co jej dostarczac negatywnych emocji trzymam kciuki ;)

12 lata 1 miesiąc temu #481173 przez gabilee
kasiu wszystkiego najlepszego z okazji imienin :) super , ze idziesz do fryzjera odrazu energii dostaniesz taka odswiezona ^^

domi wreszcie sie odezwalas jak sie czujesz? t45o niewiary76godne , ze glowki nie bylo widac szok...

a filmik obejrzyjcie do konca bo pot45em po 30 minutach po napisach sa odpowiedzi na pytania..
co myslicie o tych technikach? my76slicie ze sie sprawdza? :)

12 lata 1 miesiąc temu #481176 przez DOMI
Ja też ostatnio mam jakieś nerwy. Ciągle mi się wydaje , że z szyjką i szwem coś nie tak, że znowu mam małowodzie, że mała za dużo albo za mało się rusza. Dobrze, że w czwartek wizyta u lekarza ale bez usg. Obłęd totalny. Niech już chociaż koniec stycznia będzie.

12 lata 1 miesiąc temu #481179 przez gabilee
bananamana dziekuje za wsparcie napewno bede sie oszczedzac :) mam nadzieje , ze u ciebie sie podniesie lozysko kochana :)

12 lata 1 miesiąc temu #481195 przez DOMI
Gabilee w weekendy mało się odzywam, bo się staramy z mężem maksimum czasu poświęcić synkowi. Zbieramy się od dawna do urządzenia jego pokoju bo do tej pory jego łóżeczko stoi w naszej sypialni. Odwlekamy to bo trudno się rozstać ale płacz maleństwa będzie mu w nocy przeszkadzał.

12 lata 1 miesiąc temu #481207 przez Satine0
Umówiłam się właśnie na usg 3d :) w następny piątek jadę na 18:20. Mam nadzieje, że tym razem się mała tak wiercić nie będzie i ładnie ją będzie widać.

Do swojego lekarza idę za tydzień we wtorek...później mi chyba każe za 2 tyg. przyjść bo za 3 są święta a za 4 sylwester...a 5 tyg. to chyba za długo będzie. Bo bym dopiero w 35 tyg. była. hmmm...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka