- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/1321-domartis-obraz-malowany-...x80-i2802071158.html
allegro.pl/zielona-laka-obraz-malowany-r...hit-i2780340076.html
allegro.pl/anioly-krem-i-venge-obrazy-na...ent-i2808953561.html
allegro.pl/zielona-laka-obraz-malowany-r...zok-i2787608176.html
W Ikei jest też zawsze sporo obrazów, które mi się podobają.
Ale to subiektywna opinia, każdemu podoba się coś innego
A może jak sie Tosia urodzi to zrobicie sobie jakąś fajną sesję całą rodziną albo tylko dzieciakom i jakieś najładniejsze zdjęcie wydrukujecie sobie jako taki ala obraz i powiesicie? To też by super wyglądało, teraz są takie fajne techniki że robią obraz ze zdjęcia i wcale to nie kosztuje strasznie dużo chyba. A co może być piękniejszego od własnych dzieci?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrej nocy mamusie
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie koszmarnie...obudzilam sie o 2:30 na siku i z ciekawosci poszlam zmierzyc cukier.wiec cukier w nocy mam 89.nie wiem czy to dobrze czy zle.i potem niemoglam zasnac...3,4,5 po 6 a wiedzialam ze po 7 zadzwoni budzik.glowa mnie sciska.czuje sie tak jaakbym cala noc nie spala.nad ranem snila mi sie Mama.cos sie ze mna klocila.i w koncu wziela papierosa i mowi ze niepali ale sobie zapali niech ja ten papieros zabije i nby potruje.ja jej powiedzialam ze umrze i ja diabel zabierze a potem jak wypalila mowi ze obiad dawno z tata zjedli a niby byla 13 i ja po syna szlam...wiec mi mowi zebym ser kupila to zjem z kacprem makaron z serem,ze obiad byl o 11.a ja jej mowie ze mi nie wolno tego jesc tamtego...porabany sen.zadzwonil budzik...jestem padnieta.cukier 91,86,84,86....i co wpisac....zmierzylam kilka razy bo po nieprzespanej nocy spodziewalam sie wyzszego cukru...wpisalam 86.bo 3 wyniki z roznych rak i palcow sa na 80.wiec tak oto wygladala moja noc...glowa mnie sciska plakac mi sie chce,pewnie z niewyspania...jeszcze Tosia sie noe rusza ...super...
Monia a jak u Ciebie z nocami?jak bylo dzisiaj?
Jade dzis oddac ten obraz...brakuje w nim koloru...jakby bylo troche zieleni.na necie moze sa fajne obrazy ale to troche kupowanie w ciemno...nie przymierze sobie...Moze jak w obi mieli kilka nowych to w castoramie czy liroyu tez...podjade zobaaczyc...
A i fajne sa te dmuchawce Pliszka...moja chrzestna jak jej pokazalam byla zachwycona...szkoda ze malutki ten obraz...
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu, przykro mi, że miałaś ciężką noc, chyba musisz sobie uciąć drzemkę w ciągu dnia żeby odpocząć. Sen rzeczywiście dziwny
Mi się śnił mój mały miś, miał kilka miesięcy i taki pucołowate polisie założyłam mu taki śmieszny czerwony kapelusik w białe kropki i się śmiałam, że wygląda jak dziewczynka
Miłego dnia!
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ja juz w drodze na uczelnie pociag widze ma opoznienie a zajecia mi sie zaczely o 8 :/.. Z nasza koleja to norma
Dzisiaj rano cukier na czczo 72 w moczu cial ketonowych brak chociaz ten pasek podjezdzal pod sladowe ilosci wiec tego nie rozumiem
Kasia teraz nam sie takie glupoty snia.. Nie wiadomo jak to interpretowac, mi sie ostatnio tez cos snilo, ze obudzilam sie przerazona moze w dzien znajdziesz czas na drzemke od razu poczujesz sie lepiej
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny współczuję Wam takich osób w rodzinie.
Madlen za mną też ostatnio chodzi makaron zapiekany z serem, kupiłam nawet "Pomysł na " i się przymierzam.
Michasia cieszę się, że psinka ma się lepiej. A co jest Twojej koleżance?
Oglądałam wczoraj Mam Talent i jestem rozczarowana zwycięzcą. Co za porażka. Już raz ktoś o podobnej profesji wygrał. Szczerze to liczyłam na roboty albo tańczącą dziecięcą parę. Ten program schodzi na psy, mam nadzieję, że kolejnej edycji już nie będzie, ja i tak nie zamierzam już oglądać. Wczoraj z M zasnęliśmy przed TV, obudziłam się o 1, umyłam się i dalej do wyrka. W sumie to fajnie nam sie spało w dużym pokoju, większe łóżko. Dziś rano Adaś znów zdeformował mi brzuszek. Rano się przeciąga i wypycha mi części ciała. Dziś mogłam wyraźnie wyczuć nóżkę, a mój brzuch wyglądał jak karton. Jak leżę na plecach to Adaś wędruje mi już prawie po żołądku. Ostatnio się bardzo silny zrobił.
Jakie macie plany na dziś?
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wczoraj mam talent niby oglądaliśmy, ale to nie ta sama formuła co z Wojewódzkim, jakieś to takie mdłe i nijakie się zrobiło że nawet nie doczekaliśmy do ogłoszenia wyników.
Noc miałam w miarę spokojną, choć chyba jakaś infekcja mi się wdała, bo swędzi piecze i boli (nie musze chyba mówić co ), dobrze że jutro do lekarza może coś zaradzi..
Dziś u nas słoneczko z samego rana, wziełam prysznic, zjadłam śniadanko i chyba wybiorę się na spacer, niestety sama bo do południa M pojechał na budowę robić coś z elektryką, bo akurat dziś udało mu się załatwić znajomego fachowca. A na obiad jedziemy do teściowej
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam talent, ani żadnych takich nie lubię oglądać.
Na ścianach w pokoju mam swoje 3 zdjęcia, które robiła moja starsza kuzynka, takie czarnobiałe zdjęcia twarzy. Kiedyś je powiesiłam i tak wiszą już naście lat. Pawłowi się podobają, ale po remoncie je zmienię
Do tego wycięty z gazety obrazek z trabantem w różowej ramce, taki malutki 15x15cm. Paweł remontuje trabanta i go kocha, więc tak sobie kiedyś powiesiliśmy:). Na innej ścianie świecznik i z każdej strony po aniołku-prezenty od kuzynki.
Jeszcze mam przyklejony do szafy obrazek od brata narzeczonej, jest w szkole plastycznej i narysowała.
Po remoncie planuję powiesić dużo naszych zdjęć, takich ze ślubu i średniowiecznych i z różnych wyjazdów. Tego mi w pokoju brakuje.
Princess kuzynka była na basenie w czwartek i się tak poślizgnęła w szatni, że upadła na bok i ma jakby nogę za głęboko wbitą. Z panewki wyskoczyła, czy jakoś tak. We wtorek będę sama u niej, to wypytam dokładnie. Ma na wysokości kostki założony pręt i za ten pręt noga jest "wyciągana", tzn. jest za pomocą sznurków taki obciążnik założony. Nie umiem dokłądnie tego opisać. Niewiem tez dokładnie co z miednicą, bo jej siostra coś też mówiła o jakimś złamaniu.
Bardzo zdolna dziewczyna, dzielna, tylko ma kruche kości, już miała 2 razy złamany obojczyk, w zeszłym roku rękę.
Kasia mam nadzieję, że znajdziesz czas na pospanie w dzień i odpoczniesz po nocy.
Pliszka śmieszny sen:D
Ja wstaję na śniadanko, na 14 do kościoła, później na kebaba:D (mniam), a wieczorem niewiem, może na chwilę do Beaty pojedziemy w odwiedziny, z basenu chyba znowu nici, a taki miałam plan od września chodzić...
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Marlena to nie moja bratowa , a mojego M ;P Ale co poradzić zawsze gdzieś ktoś się znajdzie taki który lubi się wpierdzielać w czyjeś sprawy, dokopać i w ogóle, ale ja tam staram się już tym nie przejmować, powiem, że chwilowo sobie odpuściła, tylko jeszcze nie wiem na jak długo...
Ale mi narobiłyście ochoty na ciacho marchewkowe Ja to robię takie ze świeżej startej marchewki i migdałów, jest pyszne i jeszcze jak ładnie cynamonem pachnie jak się piecze, aż nie mogę się doczekać tych swiąt, w tym roku wyjątkowo czekam na nie ) nie tak jak w poprzednich latach, bo co roku u nas coraz więcej osób brakuje przy stole ;(
A dzisiaj mojej mamuśki imieniny są, więc trzeba coś upiec, i tak myślę ,że chyba się zaraz zabiorę za ciacho jak mam wszystko co potrzeba w domu ;P
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale sie wyspalam o 10wstalam potem sniadanko i teraz leze sobie ... jestem la na mojego n bo pojsechal do pracy na 2h z ktorych pewbie i tak sie 4h zrobia bo jakies profile musi wyciac ehh.. a jutro wczesnie rano wyjezdza i juz mi sie odechcialo co kolwiek z.nim dzis robic ale pewnie mi przejdzie ...
Leze i ogladam milosny biznes i jakis stary dziad probuje przekonac do sievie 19letnia dziewczyna bo ma kupe kasy !! eh fuj ...
Moze ksiazke doczytam do konca
Moj synus dzis od rana buszuje w brzuszku swietne uczucie tak cudowny wiercioszek
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Xpatiiix w związku z tą wadą wzroku i sn to czytałam ostatnio że nie ważne jak duża jest ta wada, ważniejsze jest badanie dna oka i siatkówki. Też mam wadę minusową jak Domina i muszę przed porodem zrobić badania okulistyczne, bo to nie ma żartów..
Aganobla cudny psiak mój M ma pieska, ale mieszka on z teściową, bo jak teść umarł, to nie chciała żebyśmy zabierali psa do siebie.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
M. już w domu, wciągął śniadanie, kilka kawałków karpatki, a teraz śpi.
Nie chce mi się gotować, zamówię pizze chyba. Potem jedziemy do Jysk, Leroy Merlin,
Wieczorem basen. Muszę poćwiczyc, bo jutro chciałbym wyleżeć u kosmetyczki, a po basenie dobrze będę się czuła.
We wtorek już szkoła rodzenia, jestem jej ciekawa..
Aganobla piękny psiak
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
aganobla jaki śliczny piesio:D
Michasia a ja mam właśnie w pokoju dużą antyramę z takim jakby kolażem ze zdjęciami z różnych syt. naszego związku, ale też umieściliśmy tam zdjęcia jak mieliśmy po 2 latka:) a w środku nasz ślub:D i codziennie patrzę na nią i od razu mi się humor poprawia;)
Noc miałam spokojną, wczoraj po kąpieli strasznie zaczął boleć mnie prawy staw biodrowy. Chyba za bardzo przeciążyłam się wczoraj pierogami i sprzątaniem ehh. I tak w nocy coraz gorzej mi się przekręcić, zmienić pozycję, wstać, ale cóż, uroki;P
Dziś rano M pojechał na służbę, odpoczywam
Kasia ale miałaś koszmar a ten drugi obraz co dodałaś ale fajnie wygląda, salonik od razu nabrał charakteru i wogóle a tak na marginesie, bardzo ładny masz salonik
odpoczywaj dziś i się nie denerwuj, na pewno malutka sobie smacznie śpi w brzuszku
miłego dnia Wam życzę :*