- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominiagratuluje! uff...wreszcie masz to z glowy
Alina ale ciacho...jej i przepiekna fotka. Masz taki ladny kraglutki brzuszek wspolczuje ci takich przejsc...niestety popaprancow nie brakuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Dominia gratuluję 3małam kciuki za Twoje wystąpienie:P
Alina fajowe zdjęcie:) takie 3misiaczki z Was a i ja też ciekawa jestem jak robisz to apetyczne ciasto
Ja robiłam dziś wafla z masą krówkową kawową
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Dominia gratulacje
Jadziu życzonka dla syna No tak właśnie myślałam ,że warto się przejechać i wziąć ksero karty z tamtej poradni. Ale to na dniach jakoś, jak znajdę wolną chwilę, bo teraz dużo zachodu będę miała remontem ;P
Gabilee, Alina Co do rodziny (w tym wypadku mojego M) też mam taki przypadek, bratowa mojego M, ten osobnik to potrafi takie historie wymyślać, że powiem Wam, że takich baśni to nikt jeszcze nie pisał ;P tylko że ja nauczyłam się już nie przejmować tym ,chociaż od początku ciąży tyle mi napsuła nerwów, że głowa mała, tyle co ja wypłakałam... Ciągle wymyśla mi, że mój M mnie okłamuje, a jemu, że chodzę po imprezach i pije w ciąży, co było śmieszne, bo ta jej impreza odbywała się wtedy, kiedy byliśmy razem z M u mnie na weekendzie Potrafi nawet dzwonić do teściów, a później się wypytują Maćka co za komedie się dzieją u nas... Ona poroniła w poprzednim miesiącu, w 6tc przestała się ciąża rozwijać, w 9tc była dopiero na czyszczeniu, bo na pierwszej wizycie dowiedziała się o ciąży martwej, nie wiedziałam na początku jak z nią rozmawiać, chociaż jej nie lubię, nie życzę tego nikogo... razem spędziłyśmy weekend u teściów, ale zagadała do mnie i przyniosła wyniki żeby pokazać, podsumowała to co się stało, że dobrze że jednak już nie ma tego dziecka, bo byłoby alkoholikiem... Nie rozumiem do tej pory co jej chodziło po głowie, chyba to że 'trochę nadużywała w nieświadomości' alkoholu, mimo, że od 3tyg podejrzewała ciążę, bo robiła test i wyszedł pozytywny... A do mnie powiedziała, że mi współczuje, bo będę miała chore dziecko, bo zdarzyło mi się przed wakacjami czasem małe piwko wypić, kiedy jeszcze byłam nieświadoma swojego stanu, chociaż to wielu kobietom się zdarza, kiedy jeszcze nie wiedzą ,że pod ich sercem żyje już maleństwo i dzieci rodzą się zdrowe Ale co poradzić jak dziewczyna lubi po prostu uprzykrzać komuś życie wiecznie i mieszać.. Szkoda słów na takie osoby, zawsze znajdzie się taki ktoś, kto zazdrości tego, że komuś się lepiej powodzi czy układa w życiu i cieszy się z każdego najmniejszego potknięcia, ale nie warto się przejmować, bo tylko sobie można nerwy psuć, a to tylko bardziej podkręca taką osobę do działania, bo mają z tego satysfakcję... No trochę się wyżaliłam i powiem ,że mi lepiej W dodatku to odbija się na naszych dzieciach, więc trzeba nauczyć się z czasem ignorować takie zachowania
A ja dzisiaj miałam dużo roboty musiałam trochę posprzątać, robiliśmy małe przemeblowanie u mnie w mieszkaniu i na dole u babci no i trzeba było u siebie i jeszcze babci posprzątać, w dodatku dzieci latały w kółko i nie dawały spokoju, więc było trochę ciężko, bo szybko się dzisiaj wszystkim nudzili... dopiero znalazłam chwilę żeby odetchnąć, nawet nie miałam czasu wszystkich postów nadrobić, ale to w między czasie Oj trochę się rozpisałam ; P
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dziękuje za komplementy brzuszek rzeczywiście mi ładny wyszedł
miłego wieczoru i pamiętajcie że dziś finał mam talent buziaki
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marlena, ale się napracowałaś! Uwielbiam ruskie pierożki! U nas mistrzyniami pierożkowymi są mama i babcia mojego Misia. Babcia to nawet wykańcza je takimi śmiesznymi ozdobnymi warkoczykami, dzieła sztuki mówię Wam! Już się nie mogę doczekać Wigilii
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słodkie mamy jak tam Wasze cukry ? przyjechałam do domu i od razu o niebo lepsze
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny wspolczuje takich zolz w rodzinach..ale siostra mojego meza tez jest falszywa...potrafila stac za moimi plecami i glupie miny robic do mojego meza i tesciowej...razem z tesciowa udane..
laseczki po truskawkach cukier 88...ale akurat sprzatalam wiec to tez milo pewnie wplyw..ale super...
alinka slicznie wygladasz
tak jak juz kiedys pisalam przywiozlam obraz z obi...kurcze tylko nie wiem jak wkleic tyle zdjec...bo chcialam wkleic foty pokoju a potem z obrazem zebyscie powiedzialy czy pasuje czy niebardzo...pozmniejszam zeby niezajely duzo..
a teraz z obrazem...czy obraz w tym stylu pasuje? czy ten pasuje..czy raczej cos innego..
prosze o wypowiedzi
nad ta boczna komode obok naroznika dam 3 fotki w ramkach takich jak obraz...ciemno brazowych
ja mam +2 i +2.5....i do tego astygmatyzm..jak mi sie rogowka odleila dwa lata temu w lewym..to moje widzace oko to na prawe prawie nic nie widzialam..tez musze sie dowiedziec chyba czy porod nie spowoduje uszkodzenia od nowa...dziekuje bardzo za taki bol
jeszcze sam obraz..
bola mnie wiazadla po lewej strinie..zaszybko latalam po sklepei zeby sie zmiescic z posilkami i tesciowie mieli wpasc..i dupa..jutro wpadna
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do rodzinki, to w prawie każdej się znajdzie taka osoba, tylko trzeba się nauczyć z czasem ignorować ją, to zniechęci się trochę do działania ;P
Kasiu jak dla mnie to ładnie będzie wyglądać, chociaż ja tam się nie znam za bardzo, ale mi się podoba
...
Aniołek [*]
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Madlen a jest szansa pójść od razu do drogówki? W sumie to też ulica
Jest. Kolega co był ze mną na szkoleniu miał przydział do drogówki. U mnie w mieście nie było. Ale nawet nie chciałam, chociaż tez robimy kontrole drogowe, reagujemy na wykroczenia w ruchu drogowym..
Gabilee dzięki za info.
Alina śliczne foto.
Pięknie ziewa ta dzidzia
Kasiu piękny pokój i obraz.
Zjadłam makaron zapiekany z serem, ale mnie wzięło na to. Karpatka gotowa. A teraz spadam na "Mam talent"
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen, karpatka... mniam
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
kasia co do obrazu, myślę że bardziej pasowałby jakiś kontrastowy weselszy kolorek, fiolet, róż, czerwień.. ale to moje zdanie:) najważniejsze żeby Tobie się podobał
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa