BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479810 przez [email protected]
Princess mam taki śpiworek bez otworków,dostałam od siostry,puls 120 i okna otwarte,tez już sie przyzwyczaiłam,często jest mi duszno i jak stoje w kolejce to czasem musze wyjść i sie wkurzam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #479826 przez jadziatopol
Pliszka dobrze ze sie odezwalas :) i ze u ciebie i Olka wszystko w porzadku :) spokojnie...posiedzi do lutego...bo gdzie mu bedzie lepiej jak nie u mamy wbrzuszku :lol: dziekuje za zyczenia :kiss:
Aganobla bierzesz cos na ten puls? dzieki za zyczenia :kiss:
ja na razie dziewczyny nie biore udzialu w rozmowach na temat ciuszkow ,poscieli i spiworkow bo nie wiem jak to bedzie. Jak juz tam bede cala i w dwupaku i zdrowa to wtedy sie bede rozgladac za czyms :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #479834 przez [email protected]
jadzia nic nie biore,podobno to normalne w ciąży,serce pompuje wiecej krwi i tak mam zawsze po sniadaniu,już jest lepiej,pomalutku spada

12 lata 1 miesiąc temu #479840 przez jadziatopol
Aganobla o kurcze...nie wiedzialam. To musi byc nieprzyjemne ;) dobrze ze spada szybko :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #479845 przez kasia123m
Mnie dzis w sklepie moemntami boli serducho..dziwnie..ale nie mam cisnieniomierza by sprawdzac...
Cukier po sniadanku 94...ale jakbym zjadla tyle co Ty heheh to by mi chyba niezle wyskoczyl..;)

Mam nadzieje ze Domina daje rade z tym referatem.

Gabille odezwij sie.

Pliszka dobrze ze ok,lez grzecznie...polezysz troche a potem znow bedziesz normalnie chodzic...bedzie dobrze..

Truskawki wyjete..kefir kupiony...bede potem testowac...mniam...na sama mysl mam ochote..:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479849 przez [email protected]
Uwielbiam ja

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479856 przez Madlen
Princess Czyli nigdzie w służbach nie ma miodu. Mój też chciał w zeszłym toku do Afganistanu na misję, ale bym tego nie przeżyła..
Najlepiej pracować we własnej firmie.
w Służbie Więziennej z opowieści wiem, że strasznie psycha siada. Niewdzięczna i trudna praca. Zresztą u mnie to samo. Grafik ruchomy, niesprawiedliwość i brudna praca. No ale szanuję ją, bo teraz b. ciężko o jakąkolwiek...

Nie wiem jakiej firmy to łóżeczko, nie było napisane. Mieliśmy problem, by rozłożyć, mysleliśmy, że popsute. Na forum znalazłam info, by najpierw boki, a dół na końcu rozłożyć. :)
Fajna sprawa na wakacje, zwijasz w chwilę.
Super fota z siostrą :)

Tego Palmersa nie było u mnie w aptekach, zamówiłam na doz.pl.
Nałaziłam się za długo, czułam znów "cięzki wór" w brzuchu. A teraz pobolewa. To juz pochodzić za dużo nie mozna nawet..

Kasia cuda kupujesz :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479868 przez sylwia1986
Princess Madlen nie wiedziałam że takie niedogodności są w tych służbach mundurowych :ohmy: mamy znajomego, który dość często wyjeżdża na misje do Afganistanu, na jednej z nich był nawet jak żona była w ciąży... Synka zobaczył dopiero pierwszy raz jak maluszek miał 3 miesiące.. Ta żona też musiała być mega dzielna w takiej sytuacji..

Na obiad stworzyłam barszczyk czerwony i placki ziemniaczane :) mniami, trochę się trzeba było natrzeć ziemniaków (i palców przy okazji), ale wszyscy najedzeni i zadowoleni :)
M przyjechał z pracy, zjadł i pojechał na budowę, remontować nasze gniazdko. Zakupy przełożone na wieczór.

12 lata 1 miesiąc temu #479886 przez Marlena1888
aganobla fajne kawałki:* uważaj na siebie :*

princess jak to ma kołyskę? zaintrygowało mnie to :) ja jeszcze to muszę przemyśleć ;)a mi się wydaje że kombinezonik lepszy niż śpiworek, ale to moje skromne zdanie ;)ja mam śpiworek do wózka, ale zobaczę czy go będę używać ;P

a gdzie się dziewczyny wybieracie na ostatki, ha? ja miałam ochotę na imprezę ze
szwagierkami i znajomymi, ale bez sensu, ani nie potańczymy, ani długo nie będziemy. i tak myślimy może do kina się ruszymy;)

a ja będę zabierać się za robienie ciasta do pierożków:) narazie głodna nie jestem bo objadłam się toruńskimi piernikami :lol: oderwać się nie mogłam :lol: i czekam aż ziemniaczki wyzimnieją. a zrobię kilka na naszą dwójkę, i na 3 dni będą :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #479897 przez Alina2408
ja wlasnie ide wyjac ciasto marchewkowe juz dlugo za mna chodzilo :):) dzis mialam straszny bol w dole brzucha chyba zle usiadlam i cos sobie ugniotlam ale przy robieniu ciasta mi odpuscilo :):) jak chcecie sie posmiac to mam nowe zajecie lice grosze i dwugroszowki o 5 groszowki :) doliczylam sie ze starczy na prywatna wizyte z usg i sporo jeszcze zostanie hah ciekawe co na to moj gin :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479899 przez jadziatopol
dziewczyny , jakie macie TSH i jak czesto robicie?
Alina no to masz zajecie na sobotni wieczor :lol:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #479901 przez kasia123m
Jadzia mi teraz robili w szpitalu...dowiem sie w czwartek....a wczesniej mialam przed ciaza i bylo ok...
Juz patrze tsh 2,44 mIU/I. A norma 0,27-4,2...i robione bylo w grudniu czyli pol roku przed ciaza...
Jeszcze robilam FT3 i FT4 i tez bylo ok...
Jadzia po obiedzie moge te truskawki jak zmierze cukier?ile tych truskawek i ile kefiru...pol szklanki?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479902 przez princess
aganobla na unormowanie pracy serca polecam Ci potas. Mi ginekolog kazał brać i lepiej się czuję.

Kasia podziel się truskawkami :silly:

Madlen w Służbie Więziennej najgorzej ryje się beret na stołku oddziałowego i wychowawcy. Administracji to raczej nie dotyczy, np. pań księgowych ;) A jak to jest w Policji?

Sylwia ludzie dla pieniędzy są w stanie wiele znieść. Żeby to jeszcze była nasza wojna. Czy ta żona jest odważna? Ja osobiście wolę mieć męża w domu niż w wiecznych rozjazdach, z których może mi wrócić w skrzynce.

Marlena no normalnie :) ma płozy :) allegro.pl/lozeczko-caretero-grande-5-ko...isy-i2791457952.html
a pierożki z czym robisz?

jejku nie mogę się doczekać Świąt, aż się najem uszek, pierogów i paschy :)

Jadzia, ja TSH robiłam na początku ciąży i miałam w normie.

Alina, ja na Twoim miejscu najpierw zamieniłabym te grosiaki na grubsze w sklepie spożywczym. Jak konkurs?

12 lata 1 miesiąc temu #479907 przez jadziatopol
dzieki dziewczyny :) ja robie co tydzien tylko nie wiem po co...chyba chce przed wyjazdem zrobic wszystko co sie da. Ja mialam od poczatku ciazy w normie. Tydzien temu mialam 1,44 a teraz 2.39 ale dalej w normie. Podobno najlepiej jak jest do 2.0 w ciazy pomimo tego ze norma jest do 4,20 dlatego zapytalam.
Kasia najpierw sobie sprawdz cukier po pbiedzie i jak bedziesz miala ponizej 100 to jedz truskawki...mozesz 150 g to jest 3/4 szklanki ale ja zawsze biore pelna szklanke bo sa mrozone i do tego wlewam na oko kefir ok.. 3 lyzek :) smacznego i napisz pozniej jaki wynik :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479910 przez [email protected]
Princess dzięki,teraz juz wiem dlaczego gin przepisał Kaldyum a ja myslałam że to na nogi bo dretwieją,od dziś biore potas i magnez,fajne łóżeczko,będziesz zadowolona,moja chrześnica ma takie

jadzia TSH robiłam na początku ciąży i było ok

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka