- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Jadzia planujemy zostać gdzie teraz, a mojej mamie kiedyś kupić kawalerkę. Już zaczęliśmy zmiany w mieszkaniu: okna, WC wyremontowane, przed narodzinami chcemy łazienkę, przedpokój i duży pokój odpicować. Jak się uda to kuchnię tez. Prawie wszystko. Ile kasy, syfu ale jak mus to mus Potem będzie problem z odświeżaniem.
Myślę, że dasz radę i obejdzie się bez pieluchy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
a ja dzisiaj zmęczona taka jestem, czekam na mojego M i siedzę z braćmi, przywieźli mi dzisija moją pralke i nowe sprzęty w końcu hehe tyle czekałam jeszcze tylko w przyszłym tygodniu meble przyjdą i remoncik mały czeka ojj dużo roboty będzie ale to zawsze już z głowy będzie i będzie odświeżony pokoik ; )
A co do wizyt ja mam w piątek ; ) Ale zmieniam lekarza i właśnie któraś z Was ,żeby nie skłamać ,bo nie pamiętam, zmieniała już i powiadamiała tamtego lekarza czy jak.? bo ja nie wiem czy jest taka potrzeba żeby go informować... i czy brać jakieś zaświadczenie czy jakieś ksero karty z tamtej przychodni.?
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Niewiem, czy kserować kartę. Czy jak. Zapytam położnej jak pójdę po wynik cytologii. No i jak urodzę , to będę musiała tam iść po zaświadczenie, że byłam pod opieką przed 10t.c.
A wracając (jeszcze podjadę do kuzynki do szpitala) to już pewnie wyniki będę mogła odebrać.
Jadzia, a jak będziesz mniej piła przy końcu podróży, to nie będziesz wtedy mniej sikać? Albo może jak się ciepło ubierzesz, to zamiast sikać wszystko wypocisz:D Najwyżej zostawisz syna w kolejce i polecisz do WC.
Byłam przed chwilą u weterynarza, bo nasza Lusia jakaś się zrobiła otępiała, straciła apetyt (pierwszy raz), taka śpiąca i słaniająca się i mięśnie nóg jej się trzęsły. Dostała 3 zastrzyki z antybiotykiem, ma wysoką temp. Jutro do kontroli. Wezmę ja chyba na noc do nas, będzie jej milej.Bo taka biedna śpi.
Madlen a jak z Twoim psem?
Princess jak po zakupach?
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój piesek Borys ok, w sumie to po zajściu w miarę szybko doszedł do siebie, ma zadrapania jeszcze. Wolałam go poleczyć profilaktycznie, bo to członek naszej rodziny.
Ale oczywiscie w sprawie wniosku do sądu nikt się nie odezwał. Ale to taka firma właśnie...
Dlatego między innymi kibicuję i zazdroszczę Jadzi wyjazdu z tej krainy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
jej ile sie u was dzieje
u nas troche spokojniej znaczy ciazowo bo malenstwo wierci sie i kreci i reaguje na zmiane temperaturki jestesmy na tym etapie ze nawet juz jak chodze to czuje ze sie rusza szczegolnie w zebrach jezeli chodzi o niemile osoby to mialismy znow akcje i skonczylo sie policja... mam nadzieje ze na razie bedzie spokoj
bylismy wczoraj w lodzi najpier m mial szkolenie a ja krecilam sie po sklepach ale nic nie kupilam bo dla siebie to chyba nic nie musze a dla malenstwa to w koncu chcialabym kupic cos konkretnie dla plci w poniedzialek usg zobaczymy
a wieczorkiem bylismy na swiadomej mamie calkiem ciekawie ale jakies niekulturne te mamy przyszly i strasznie gadaly i mnie rozpraszaly m tez troszke sie denerwowal ale bylismy razem posluchalismy a na koniec m wygral poduszke do spania usmielismy sie bo pani losujac zastanawiala sie czy dla maluszka czy dla brzuszka no i jak wylosowali m to ja parsknelam smiechem bo to w sumie dwa w jednym bo nizszy i maly brzuchol tez jest
dzis ogarnelam chalupke ale boli mnie kregoslup i na sprzatanie szafy postawilam ban
rozbilam skarbonke.. przez kilka lat zbieralam w roznych skarbonkach zolte pieniazki w koncu zebralam je do pudelka i nie moglam podniesc dzis troche je podzielilam bo znajomi w sklepie chcieli 100 zl w pieciogroszowkach no i liczylam i jeszcze duzo zostalo
ach no i ostatni dzien prosimy o glosy www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale nas duzo ma wizyty w przyszlym tyg...to czekamy tylko na dobre wiesci jasne!!!zlych juz nam wystarczy na tym forum...
glodna kurde jestem...tych truskawek jeszcze niejadlam bo syn ten zoladek wiec czekam az on bedzie mogl...zmierzylam cukier 112...wiec nawet spoko...balam sie ze bardziej urosnie..
a wkleje ze dwie foty mojego krakowiaka..i nawet lajkonikiem byl przez chwile...
ALINKA GLOSIKI ODDANE
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia super wyglądał Twój Kacper:) Prawdziwy krakowiak:) Dość wysoki chyba jest, co?
Alina super, że wygraliście poduszkę. Współczuję "niemiłych" osób w otoczeniu.
Ciekawe, czy wygrasz w tym bebiklubie. Tak jak patrzyłam codziennie głosując, to osoby obok miały bardzo mało głosów. Szkoda, że nie ma rankingu.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia dzieki...Pani powiedziala ze od stycznia beda jakies zajecia maly fizyk i widzi na tych zjaeciach macka i mojego Kacpra...ze maja zainteresowania w tym kkierunku...wiec bede go musiala zapisac...ide jesc..
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia nawet psy mają teraz dolegliwości.. co za czas. Dbaj o nią. Trzymam kciuki by wyzdrowiała.
Gabilee, Pliszka jak sprawy z plamieniem u Was?
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
glosowanie jest do dziw wlacznie wiec mysle ze mamy czas to 24 zobaczymy w kazdym razie dziekuje
michasiu co do pieska to powiedz mi czy twoje psisko nie mialo przypadkiem ataku padaczki???? bo ten szczekoscisk i slinka to troszke jak padaczka ale przyznam sie ze musialabym znac wszystkie szcegoly...
a propos pieskow to w naszym stowarzyszeniu mam trzy do adopcji... dwie suczki i psiaka.. w najlepszym stanie jest psiak bo najmlodszy i nie rodzil jezeli ktos mysli o adopcji mopsa to prosze o jakiegos priva
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
teraz jest lepiej. Paweł wyniósł ją na dwór, by się załatwiła, pomerdała nawet ogonem, bo wcześniej miała cały czas podkulony i nawet sama z powrotem na fotel wskoczyła. Śpi sobie pod kocykiem. I oczy już normalne ma, bo wcześniej takie wąziutkie, niemrawe. Chyba leki działają.Jesteśmy dobrej myśli. Dzięki za troskę.
Śmiesznie z tym imieniem dla podusi.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia tez masz aldne cukry...ja mam dzisiaj genialne w granicach 90 a obzeram sie tak ze hej. Zjadlam juz dzisiaj 3 kubki truskawek z kefirem ciekawe jaki ty bedziesz miala cukier po truskawkach. I caly dzien jem ser bialy i mleko bo wogole mi nie skacze cukier po nabiale synek maly przystojniak prawdziwy krakowiak lubi wystepowac?
Xpatii ja wyciagnelabym ksero karty z przychodni...zawsze moze sie przydac
Alinaglosy oddane
Michasia to jest najgorsze ze musze duuuuzo pic w samolocie zeby sie nie dowodnic....ostatnio wypilam 6 litrow wody...od razu poczulam po starcie ze jestem cala wysuszona...sluzowka nosa, gardlo, skora sucha jak wior....biore kremy, wode morska do nosa i wazeline....a z tym kibelkiem to o tyle probblem ze nie ma wc miedzy wyjsciem z samolotu i rozmowa z urzednikiem...dopiero pozniej sa kibelki martwie sie na serio....bo jak Hubi zejdzie glowka w dol to nawet minuty nie utrzymam...az boli no ale moze jakos to bedzie....cos moze wymysle jeszcze ale dzieki za rady
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
a z poduszkami to tak mielismy ze edka kiedys m wzial do pracy bo mu zalozylismy chyste i koszulke i wpadl i powiedzial ze znalazl w koncu tego co ze mna co noc spi... wszyscy wylecieli bo powiedzial ze nic mu sie nche powiedziec ale bylo smiechu jak zobaczyli wielka poduche w chustce koszulce i okularach przeciwslonecznych
jadzia dziekujemy za glosiki
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa