- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Princess - ja piekę pieczywo bezglutenowe, więc nie mam takiej różnorodności co do rodzajów chlebka, ale wychodzi dobry:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola czyli TY jako 4 na wizyte w przyszlym tyg...my z Jadzia w pon,Domina we wtorek a TY w srode...bedzie co relacjonowac...Ja tez mialm bardzo czesto usg przez te plamienia a teraz przez cukrzyce tez bede miec czesciej...mam nadzieje ze to nieszkodzi...
Jadzia nie wadlam na to zeby zupy zageszczac jogurtem zamiast smietany a przeciez mowily na szkoleniu...musze zapamietac...heheza 15 min mierze cukier a potem zbieramy sie do przedszkola...
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze...przyszly tydzien bedzie interesujacy tyle wizyt bedziemy miec i usg bede trzymac kciuki za wszystkie po kolei...a wsrode w trakcie lotu tez skupie sie na trzymaniu kciukow za Ole :)czy jeszcze ktoras ma wizyte w srode?
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Jadzia ja też dzisiaj miałam grzybową z mrożonki ale ze śmietaną. Zjadłam jeszcze cukierka i też mierzyłam cukier. Wyszło 87.
W poprzedniej ciąży też miałam bardzo często usg. Od 30tc z tą cukrzycą i małowodziem to już do porodu raz na tydzień mi robili.
- anjah
- Wylogowany
- gaworzenie
Jeżeli popieracie - głosujcie. Ania - mama I kwartału 2013
www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=9080
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine ja też już przerabiałam opryszczkę w ciaży, dobrze że wtedy urlop miałąm bo wywaliło mi ją pod sam nos, aż do tej pory mam ślad..
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam wizytę w czwartek i modlę się żeby do tego czwartku nic się złego nie działo. W poniedziałek byłam umówiona na takie dokładne usg, ale nie wiem czy nie przełożyć i już do tego czartku nie leżeć. Jutro zdecyduję. Póki co wszystko ok.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiamierzylas juz cukier? ja po drugim mam 88 od dzisiaj tak bede jadla...wreszcie bedzie spokoj dowalilam teraz calym kubkiem truskawek z kefirem i polowa jablka
Pliszka na pewno bedzie wszystko w porzadku....
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia możesz zageszczac zupy startym ziemniakiem,ja wole jogurtem a nie które zupy wcale nie zabielam,sosy nie tylko mięsne zagęszczam allegro.pl/mondamin-klasyczny-roux-zasma...ego-i2749461877.html polecam,jest też jasny allegro.pl/mondamin-zasmazka-do-sosu-jas...iec-i2758449575.html ,tym jasnym zagęszczam też zupy,tj mąka ryżowa,niestety w Polsce nie widziałam w żadnym sklepie,wiem ze jest też z mąki kukurydzianej ale ja nie mialam,nie wiem czy mozna zwykła mąka kukyrydzianą,muszę spróbować
Czesc
Jestem mama marcowa, przypadkiem tu zajrzalam. Do zageszczania nie maka, ale skrobia . Ja uzywam skrobii kukurydzianej, kupuje ja w sklepie ekologicznym . Zaczelam jej uzywac kiedy bylam na Dukanie, ale tak mi juz zostalo, ze jest ona stale w mojej kuchni. Nie robi sie z niej zasmazki tylko rozpuszcza w garczku z zimna woda lub woda i jogurtem czy smietanka. Ja polecam, jest lekka, a zarazem sosy wygladaja jak sosy.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Madlen wiem...boje sie tych emocji ze odbija sie na dzidziu mieszkanie bedziemy dopiero wynajmowac....moj R. juz szuka...nie chcemy mieszkac z moim tata jak ostatnio...poza tym ,ze jest trudny we wspolzyciu to mieszka ze swoja kobieta i my jeszcze do tego z malym dzieckiem...chyba wszyscy zwariowalibysmy zaloguje sie bez problemu...tak Was znalazlam wlasnie z tamtad nie zabieram wogole rzeczy dla Hubiego...kolezanka mi wysle paczka. BOje sie ze jak zobacza to sie domysla ze jestem w ciazy i mnie nie wpuszcza kupilam sobie extra ponczo w ktorym nic nie widac Lekarza jeszcze nie mam...moge jechac do tej co chodzilam, ale ona jest droga a ja chce zalatwic darmowa opieke. Moj R. powiedzial,ze umowi mnie tylko na wizyte do gina prywatnie po locie,...tylko sie zastanawiam czy od razu w dniu przylotu czy poczekac do nastepnego dnia?Ja tez ogladalam sage "Zmierzch"...poszlabym teraz na najnowsza czesc wspolczuje ze musisz siedziec bez swojego do niedzieli...wiem jak to jest zeswirowac mozna z tej samotnosci
No ciężko się mieszka z rodzicem w tym wieku. Nawet jeśli kontakty wydają się normalne. Inne patrzenie na świat. No ale ja tymczasowo muszę. Zależy to od relacji mojej mamy ze swoim fagasem. Wiesz, ja czasem lubię pobyć sama, potrzebuję nawet tego..
Tak jak pisałaś wcześniej, jak zapytają czy jesteś w ciąży to lepiej nie kłamać..
W dniu przylotu będziesz zmęczona. Dasz rade jeszcze na wizytę? Ale z 2 strony tak fajnie po długim czasie niewidzenia się iść z ukochanym na usg.. Bo chyba pójdziecie razem?
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MartaB
- Wylogowany
- gaworzenie
Podpisać warto może się uda...)))))))