- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Madlen ja używałam najpierw ziajki a teraz od miesiąca uzywam Palmersa i jestem bardzo zadowolona. Na razie (odpukac) nie mam żadnych rozstępów.
sylwia1986 Palmers'a dostaniesz albo w aptece,albo możesz kupić na allegro w aptece internetowej.
Ja kupowałam tutaj: allegro.pl/show_item.php?item=2686199242
Jest jeden plus. Ziajka itp kremy maja po 150ml, a Palmers na 250ml więc starcza na dużo dłużej
Dziewczyny "cukierkowe" podziwiam Was jak Wy dzielnie walczycie z tą dietą, jak dbacie o godziny jedzenia posiłków,jak dobieracie jedzenie itp. Podziwiam Was.
Ja na glukozę ide w poniedziałek.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak sie dzien zacznie niskim cukrem to potem juz niskie leca..dziwne..noi dzis krew sama kapie z palcow i odrazu cukry nizsze niz wyciskane..po sniadaniu mialam 86 a teraz 91...na drugie sniadanie zjem 2IG ,jogurcik pochlaniam prawie caly 180g i z pol jablka..noi musze wreszcie te truskway wyjac z zamrazalnika...mowisz ze jesz je z kefirem?n a jakis posilek czy pomiedzy?
to posciel w lozeczku ktore chce kupic..wizelam taka bo do pokoju bedzie ok..
a to dresik dla corci..za 7,90
dresik rozmiar 68
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasia truskawki z kefirem jem albo miedzy posilkami albo do kolacji...roznie teraz na II sniadanie zjadlam jajecznice z dwoch jaj z pieczarkami,pomidorem i cebula i 5 kanapek IG z salata ,serem bialy i pomidorem...obzarlam sie jak swinka Fajowy dresik posciel sliczna
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do mlecznych potraw, ja wczoraj wyciągnęłam malinki i jagody z zamrażalnika, dodałam śmietany i odrobiny babcinego soku z malin i zmieliłam w blenderze. Wyszły takie pyyyyyszne lody, tylko że mój M też się do nich dobrał, stwierdził ze w życiu nie jadł lepszych
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Madlen ja mam palmersa i jestem mega zadowolona
Princess mnie też stawy biodrowe bardzo bolą.. jak chodzę to trochę kuśtykam..wiesz sama się zastanowię nad turystycznym łóżeczkiem:) a bluzeczka fajniutka:)
Jadzia 15 lat to już młodzieżówka najlepsze życzenia dla niego :*
sylwia ja kupiłam palmersa na allegro, ale w wispolu też widziałam ;)i żadnych rozstępów jeszcze nie mam heh:)
ale dziś miałąm łądny sen..śnił mi się synek, zaraz po urodzeniu, że był piękny, miała bujną czuprynkę, kręcone włoski:).. i że miałam problemy z karmieniem piersią bo mały źle ssał i nie umiałam go dobrze ustawić.. Dziewczyny jeszcze 2 i pół miecha
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja niestety szczęściarą nie jestem i nie dostanę mieszkania po rodzicach. Tatuś nie żyje a mama ma mieszkanie lokatorskie, czyli nie własnościowe. M dostał po rodzicach dom pól na pół z bratem, więc jest nadzieja, że kiedyś, jak zmienimy prace to uda się nam w nim zamieszkać...
Jakie masz łóżeczko, tzn. jaka firma, model?
Mnie też ostatnio parę razy zemdliło... Na szczęście nie tak bardzo, jak w pierwszym trymestrze.
Kasia, pościel słodka, dresik tez
Jadzia, skoro Twój starszy syn tak podchodzi do małego to pewnie będzie superowym starszym bratem Już widzę, jak będzie małego zabierał na wycieczki, nad jezioro, na jakieś wypady Fajnie Co prawda niektórzy, szczególnie w wieku buntu stronią od pieluch, zajmowania się młodszym rodzeństwem... Ale taki maluch jest uroczy i każdego twardziela zmiękczy. Jak moja siostra się urodziła to ona była moją główną atrakcją i zabawą, pamiętam, że zawsze mówiłam, że chcę by ona już nie rosła, by została takim słodkim bobasem Teraz ma już 16 lat i tyczka wyższa ode mnie
To akurat z mojego wesela, więc "lekko" zawiane
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess licze na to po cichutku fajne zdjecie i wygladacie jakbyscie byly w tym samym wieku
Kasia jak cukier po II sniadaniu? po moim wielkim 93
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Skończyły mi się płatki na mleko, więc dziś w zastępstwie na śniadanie budyń śmietankowy
Laski, macie już kombinezonik/śpiworek dla maluszków na wyjście ze szpitala i resztkę zimy? Ja się rozglądam po allegro. Bo w sklepach w większości są brzydkie i wcale nie tanie...
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
a ja mam dwa kombinezoniki, jeden dostałam od kumpeli z jej synka taki śliczny beżowo złoty i z czapą i rękawiczkami do komletu:) a drugi mam taki misiowaty, beżowy, z takiego mięękiego materiału :)62 rozm.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kombinezonik też chciałabym misiowy, ale jeszcze żaden mnie nie urzekł. Szukam tygryska. Jednak ciepłego, typowo na zimę nie mogę znaleźć. Rodzinka szuka mi w Anglii. Co wg Was lepsze, kombinezon z nogawkami, czy śpiworek?
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas na szczęście wszystko w porządku, leżę sobię, wieczorem wydawało mi się, że brzuszek jakiś się zrobił twardy, więc wzięłam nospę i dodatkowy magnez, noc minęła spokojnie, od rana czuję kopniaczki, więc z każdą godziną jestem spokojniejsza
Buziaczek, koniecznie idź do lekarza. Trzymam kciuki.
Michasia, szkoda suni A czy ona czasem nie złapała kleszcza? Obejrzeliście ją wszędzi dokładnie? Nasza suczka podobnie się zachowywała jak miała babesziozę, to wstrętna choroba odkleszczowa? Ma blade dziąsła i oczy w środku?
Princess, fajne zakupy, nawet nie wiedziałam, że są takie kolorowe pieluszki.
Ja tak odkładałam zakupy i porządki bo cały czas wydawało mi się, że jeszcze tyle czasu, a teraz sobie pluję w brodę, bo tak się świetnie czułam, a teraz muszę na siebie uważać... Zakupy to jeszcze pół biedy, bo mogę wszystko kupić na allegro, a wózeczek i łóżeczko mamy, gorzej z porządkowaniem pokoiku dziecięcego, a mój Misiek taki ostatnio zapracowany, że mi głupio, że to na niego spadnie No ale może poleżę trochę i wszystko będzie ok... Mam nadzieję.
Kasiu, Kacper to rzeczywiście bardzo ładny chłopczyk I fajnie, że pani przedszkolanka zauważyła u niego zainteresowanie fizyką Super jak od małego się rozwija talenty, teraz dzieciaki tak szybko się uczą i mają takie chłonne główki, że dobrze jak najlepiej wykorzystać ten czas
Co do rozstępów, to na szczęście jeszcze żadnego nie zauważyłam Jestem cały czas wierna tym rossmanowym kosmetykom z serii babydream i olejkowi migdałowemu.
Madlen, powodzenia w remontowaniu! Ja też ostatnio mam jakis dziwny apetyt, ale to może dlatego, że leżę, po spacerku to od razu mi się chciało jeść, a wczoraj zamiast obiadu zjadłam jogurt zmiksowany ze śliwkami mrożonymi, a na kolację wypiłam tylko rooibosa z miodkiem. Pewnie i tak mi teraz przybędzie ciałka przez to leżenie, ale trudno, oby tylko wszystko było w porządku z maluchem...
Dominia, powodzenia!!!
Jadziu, sto lat dla syna! Pociechy z brata i oby w Stanach trafił na fajną paczkę i niech się spełniają jego marzenia! I życzę Wam miłej imprezki. Nas wczoraj w końcu ominęły te urodziny kolegi, mam nadzieję, ze odwiedzimy go niebawem z prezentem. Niech Olek sobie grzecznie bryka w brzuszku do lutego, niech nic się złego nie dzieje!
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jadzia wszystkiego naj... dla syna
Princess mam śpiworek pewnie do wózka a kombinezon do fotelika w samochodzie,chyba nie bardzo zapiąć pasy jak dziecko będzie miało śpiwór
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka, super, że u Was ok.