BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #479916 przez Marlena1888
princess kurcze faktycznie :) nie zauważyłam że ma bujak :) o to duży plus :D
a pierożki robie po rusku :) idę robić :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #479920 przez Madlen
Princess oczywiście o te pierwsze stanowiska mi chodziło w SW.
U mnie w całej firmie to samo, wiadomo, najgorzej na ulicy, mała mozliwość awansu, zresztą nawet wyżej z awansami jest tak jak napisałaś. Czyli nerwy tam gdzie duzo roboty, naciski przełożonych, ciągłe zmiany w grafiku. Demotywuje również to, że łapiesz przestępce, narażasz się, tworzysz mnostwo kwitologii, a potem on dostaje wyrok w zawieszeniu albo dozór...

Jadzia ja co miesiąc robie TSH. Ostatnio miałam 0,5.

12 lata 1 miesiąc temu #479929 przez princess
aganobla mi gin przepisał Aspargin. Zadowolena jest Twoja chrześnica i jej rodzice z łóżeczka? Rozumiem, że używają go jak tradycyjne?

Marlena, to prześlij mi porcyjkę kurierem :silly:

Madlen rozumiem, frustracja. Ja mam podobne odczucia w swojej firmie, 3/4 tych "poważnych przestępców" to alimenciarze i pijani rowerzyści. Pracuję w służbie zdrowia, złoczyńcy mają o niebo lepszą opiekę medyczną niż ja i reszta uczciwych ludzi, ciężko pracujących na chleb. Ale to jest wada naszego chorego prawa, sądownictwa. Na ten kraj najlepiej byłoby zrzucić bombę i zbudować wszystko od nowa. Nie wierzę, że kiedyś ktoś mądry zasiądzie w rządzie i weźmie się za ten cały syf.
Ciekawa jestem, jakby udało mi się przyjąć do Twojej firmy, jaki stołek bym dostała :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479930 przez Alina2408
nie no oczywiscie ze zamienie tak tylko zartowalam bo odliczylam juz ponad 150 zl :) ciasto wyszlo pyszne juz wlasnie wciagam kawalek :)

...nie oddam Cię nikomu...
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #479934 przez sylwia1986
Alina ale smaka zrobiłaś z tym ciastem :) mmm ślinka cieknie :) ja niestetyu nie mogę się wyżyć cukierniczo, bo w naszym wynajmowanym mieszkaniu jest wspólna kuchnia i kuchenka z 2 sąsiadami w której nie działa piekarnik.. A nie chce kupować już tu nowej kuchni, wstrzymam się do naszego mieszkanka. Także po tej wyczerpującej wypowiedzi pozostaje mi obejść się smakiem :( :D

12 lata 1 miesiąc temu #479935 przez Alina2408
gdybym tylko mogla to bym poczestowala :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479936 przez Madlen
Ale pyszne ciasto...Mniam, zaraz idę robić karpatke.

Princess jak przejdziesz rekrutację, pół roku szkoły, 37 służb w OPP Warszawa, w swoim mieście trafisz raczej do ogniwa patrolowo-iterwencyjnego. Każdy glina powinien popracować jakiś czas na ulicy. A ile tam się będzie- zależy od chęci, zapotrzebowania,...układów.:)

12 lata 1 miesiąc temu #479937 przez princess
Madlen a jest szansa pójść od razu do drogówki? W sumie to też ulica :)

12 lata 1 miesiąc temu #479939 przez Alina2408
dziewczyny ciasto pyszne zdrowe i proste do zrobienia :) jezeli ktos ma marchewki

a teraz foto ktore zrobil nam m w czwartek przed swiadoma mama :) do tej pory nie wiemy ktory mis bylby lepszy :)

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #479956 przez gabilee
Kochane dziekuje za pamiec :)
princes jaka ladna msz sioste i bluzeczka dla Adasia sliczna

jadzia zyczonka dla synusia ode mnie i buziak :)

kasia ladny slodki dresik a ta posxiel tez mi sie podoba

madlen jesli chodzi o krem to mi dermatolog polecil cethafil dm dermaprotector . uzywam go jest swietny :)skora nawilzona do wieczora nic nie swedzi nic nie jest suche wypas ale wiadomo trzeba sprobowac bo kazdy inaczej reaguje :) a cena to ok 40zl i to jet balsam do ciala i twarzy mozna uzywac

w kolejnym poscie odpisze na reszte wpisow bo z tel pisze i nie pamietam wszystkiego wiec seriami musze :)

12 lata 1 miesiąc temu #479959 przez sylwia1986

12 lata 1 miesiąc temu #479961 przez ola85
Dziewczyny, ja napiszę króciutko bo mam problem z klawiaturą.
Jadziu - Wszystkiego najlepszego dla syna! Ja zawsze uważałam że więź między braćmi jest szczególna, mój M ma brata młodszego o 10l i dogadują się świetnie
Princess - obie z siostrą jesteście laski :)
Alina - ciasto wygląda pysznie, brzuszek śliczny
Gabilee - dobrze że się odezwałaś :) martwiłyśmy się o Ciebie

12 lata 1 miesiąc temu #479963 przez gabilee
Marlena slodki sen tez bym taki chciala .. raz mi sie snilo ze urodzilan syna i mama moja przyszla :)

aganobla mam nadzieje ze ci sie unormuje to cisnienie ale niestety nic nie poradze bo sie nie znam kochana :)

Alina super fotka jakie misiaki super

ja dzis czuje sie ok malutki kopie :) ide dzis do brata ,bo chca opijac auto bo sobie kupil ale pojde tylko na chwile zeby sie nie obrazil ze nie wpadlam bo tak naprawde to wcale mi sie nie chce jechac:( nie lubie tej bratowej :/ eh taka wredna suka z niej sorki za wyrazenie:)
i bylam na zakupach kupilam sobie tunike taka koszulowa i dluzsza :) podoba mi sie jutro sie wystroje i zrobi fotke :)
musze cos zjesc bo z glodu umieram

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #479969 przez Pliszka
gabilee, świetnie, że napisałaś :) Cieszę się, że dobrze się czujesz.

Alina, super zdjęcie! Piękny brzuszek i super miśki :lol:
Podziel się przepisem na ciasto. Akurat mam w lodówce sporo marchewki :)

Do nas wpadli na krótko moi rodzice, przywieźli serniczek, zupkę ogórkową, kapustkę i jeszcze inne smakołyki :) Widać, że sie zmartwili tymi czwartkowymi wydarzeniami.
Ja dziś czuję się całkiem dobrze, ale profilaktycznie leżę. Jestem dobrze zaopatrzona książkowo, kotek sie do mnie miło przytula, Misiek w domu, maluch kopie, dobrze mi :)

12 lata 1 miesiąc temu #479972 przez dominia
Ja na dzisiaj mam spokoj ze szkola :) jeszcze tylko jutro i dopiero za dwa tygodnie kolejny zjazd i ostatni w tym roku kalendarzowym :ohmy: ale czas szybko leci szok :)

Dziekuje Wam kochane za trzymanie kciukow :kiss: referat wygloszony i praca zaliczona :) jedno mniej przed porodem :) w grudniu mam jeszcze jeden i jakis przedmiot do zaliczenia ale to juz mysle, ze bedzie lepiej :)

Jadzia wszystkiego najlepszego dla Bartusia :) moj synek bedzie mial tak na drugie, moj kuzyn co tez ma tak na imie jest najwspanialszy pod sloncem ! :) i wiem o tym, ze napewno bedzie sie opiekowal Hubim :) moja siostra jest w tym samym wieku i nie moze sie doczekac Igora :)

Kasia piekny dresik i poscielka :) dzisiaj siedzialam na czterech literach wiec cukier byl w okolicach 120-130 ale jadlam co chwile, mialam nawet ogorka i kalarepe schowana w pojemniku i co chwilke chrupalam :) wiesz.. martwie sie tymi cialami ketonowymi.. W zasadzie to nie wiem za co one odpowiadaja tak dokladnie, dobrze ze mam to skierowanie do diabetologa, mama juz sie dowiadywala gdzie mozna uderzyc i bede polowac w tym tygodniu na wizyte :)

Mi sie juz konczy ten balsam z rossmana i teraz wlasnie myslalam zeby kupic palmersa :) jak on sie przedstawia cenowo ? :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka