BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #479976 przez Pliszka
Dominia, gratulacje, widzisz, niepotrzebnie się martwiłaś :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #479983 przez dominia
Pliszka dzieki :) ale i tak na poczatku sie tak zdenerwowalam, ze ciezko mi bylo oddech zlapac :) nawet prowadzaca powiedziala zeby chwilke przerwy sobie zrobic bo to moze szkodzic dziecku a ona nie chce miec nic na sumieniu :) pozniej jak sie rozkrecilam to dobrze szlo :) jestem w nowym otoczeniu bo w tamtym roku chodzilam na studia dzienne a teraz przepisalam sie na zaoczne i kontynuuje :) wiec jak uslyszeli tekst babki, ze jestem w ciazy to pozniej co chwile ktos sie do mnie usmiechal :P troche widac juz, ze ktos sie kryje za tym dziwnie wiekszym brzusiem :)
Ty juz sie dobrze czujesz z tego co czytalam ? Bardzo sie ciesze :) niech maluszek jeszcze pokopie mamusie :)

12 lata 1 miesiąc temu #479985 przez princess
Alina bardzo ładnie wyglądasz :)

Gabilee cieszę się, że u Was ok. Twój brat powinien chyba zrozumieć, że musisz leżeć i uważać na siebie. Uważajcie na siebie !

Pliszka to dobrze, że profilaktycznie leżysz. Leżenie działa cuda :)

Dominia gratuluję :) To jeden przedmiot z bani? :)

A ja się wzięłam za zaległe porządki, segreguję rzeczy do wywiezienia do teściów, do oddania, do wywalenia itd. W końcu trzeba przygotować miejsce dla nowego pokolenia :) M siedzi w szkole ale niedługo wraca i zjemy rosół. Wieczorkiem obejrzymy sobie coś w TV, dziś chyba finał Mam Talent?

12 lata 1 miesiąc temu #479987 przez dominia
Princess jak babka nie umysli sobie jeszcze kolosa to mysle, ze bedzie zaliczony :) a za dwa tyg. Zalicze kolejne przedmioty i to dwa :) wiec sie bardzo juz z tego ciesze :)
Wlasnie dzisiaj faktycznie final mam talent :)

12 lata 1 miesiąc temu #479988 przez [email protected]
Princess moja chrzesnica mieszka w Irlandii ale korzysta z łóżeczka turystycznego jak jest w Polsce nawet miesiąc i są zadowoleni

12 lata 1 miesiąc temu #479989 przez gabilee
Pliszka dziekuje i wiedzialam ze o kims zapomnialam mialam ci pisac ze ciesze sie ze u ciebie lepiej wazne ze malenstwo kopie :)
dobrze ze masz wsparcie rodzicow i ukochanego u mnie to samo ze strony mojego n ale innym nie mowilam ze plamilam rodzicom tez nie bo i tak juz sie martwia co z malym :)

wlasnie zjadlam obiadek ale mam ochormte na jakies ciasteczko domowej roboty ,o ktorych pisalyscie ale nie mam skladnikow nie a do sklepu nie mam ochoty biegac :/

dominia super gratuluje zaliczenia :)

12 lata 1 miesiąc temu #479990 przez Alina2408
dziekuje dziewczyny za komplementy :)

ja siedze caly dzien w dmku bo m w pracy az do 23 nic w sumie mi sie juz nie chce nawet ze zmywarki wyjac takiego mam lenia i ten bol w dole brzuszka ale malenstwo kopie i ise rusza wiec mysle ze to cos mi sie rozciaga :)

dominia gratki dla ciebie :)

gabilee uwierz mi ze takiej bratowej jaka ma m to przebuja te twoja o stokroc... bo nasze ostatnie kontakty obily sie o policje wiec chyba wolisz przecierpiec swoja :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #479994 przez gabilee
Princes no wlasnie ja nie mowilam nikomu ze zle sie czuje zreszta mam dosyc jego sztucznego wspolczucia to sa osoby typu ciaza ro nie choroba bo jego zona dobrze znosila ciaze i wgl ona maci w naszej rodzinie cieszy sie z.kazdego zlego zdarzenia u nas :( przykre

alina a czemu az tak zle z ta twoja bratowa ? ja mojej nienawidze ale udaje ze jest ok bo nie chce sie juz klocic teraz tez bylo wiele dziwnym sytuacji miedzy nami ale zlalam ja i to chuba bardziej boli
jej siostra nawet ni powiedziala ze jestem gruba ! a ona sama przytyla z 10 a w ciazy nie jest :( glupia pinda !!

Aha princess ja tez bede kupowac lozeczko turystyczne ale dodatkowo bo czesto podrozujemy :)

12 lata 1 miesiąc temu #480001 przez sylwia1986
Gabilee Alina współczuje takich osób w rodzinie.. Zamiast wsparcia, potrafią dużo krwi napsuć. Mój M nie ma rodzeństwa, ja mam młodszego brata, ale na bratową to pewnie jeszcze trochę poczekam :D mamy natomiast liczne kuzynostwo i dogadujemy się super :)
Z niektórymi niestety kontakt słabszy z winy odległości, ale może to i lepiej :)

12 lata 1 miesiąc temu #480002 przez princess
Gabilee to ja tym bardziej odpuściła sobie wizytę u nich. Niech sobie gadają co chcą, dziecko jest najważniejsze.

12 lata 1 miesiąc temu #480011 przez Alina2408
gabilee ona dogadala sie z byla m i robia wszystko zeby nas rozdzielic albo zebym miala problemy z ciaza nawet do tego stopnia ze straszono nas i czerpia radosc ze wszystkich idotyzmow ktore robia a brat m im w tym pomaga... opowiadaja nawet ze m jezdzi do tej bylej i to nie tylko w rodzinie ale nawet wsrodowisku mojej pracy a dokladnie mamie mojej uczennicy... juz tyle swinstw mi zrobila ze szok...

12 lata 1 miesiąc temu #480012 przez gabilee
Princess pojde na godzinke :)i cos zjem :) nie bede z nia gadac

12 lata 1 miesiąc temu #480014 przez Alina2408
ja sie nie kontaktuje z ta osoba bo nie widze powodow ani z bratem m bo to nie sa normalni ludzie i nie ma co tu ukrywac

12 lata 1 miesiąc temu #480017 przez gabilee
Alina napisalam wiazanke ale mi sie skasowalo potem napisze jeszcze raz ale z komputera opowiem ci moja historie zenada co za poprani ludzie sie wokol nas obracaja!?

12 lata 1 miesiąc temu #480018 przez gabilee
Alina napisalam wiazanke ale mi sie skasowalo potem napisze jeszcze raz ale z komputera opowiem ci moja historie zenada co za poprani ludzie sie wokol nas obracaja!?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka