BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480159 przez [email protected]
kasia na pewno coś musicie powiesić,osobiscie podoba mi sie ten obraz a fiolety z zielenią pasują,moi znajomi mają zielone ściany i takie śliwkowo fioletowe zasłony,wygląda to super

Alina ładnie wyglądacie :) ciasto też :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #480162 przez Satine0
Hej dziewczyny...

jakoś nie mam weny na pisanie mam chujowy, że tak powiem nastrój. Ale czytam was cały czas :P

Kasiu a może coś takiego??

allegro.pl/prezent-obraz-tryptyk-r100x60...eco-i2783302539.html

wydaje mi się, że obraz w tym stylu świetnie by tam pasował. I właśnie jakiś żywszy ;)

12 lata 1 miesiąc temu #480164 przez dominia
Satine choruje na taki styl obrazu, niektore wygladaja ekstra... A jak sie powiesi :lol: super !

12 lata 1 miesiąc temu #480168 przez Satine0
Domina mi też sie bardzo podobają ;-)

Gabilee
doszła paczka ?? :)

12 lata 1 miesiąc temu #480176 przez kasia123m
....

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #480177 przez Pliszka
Kasiu, najważniejsze żeby Wam się podobało, bo ile ludzi tyle gustów :) Moi znajomi mają na ścianie w salonie ogromny obraz w kolorystyce ciemny fiolet, czerń, szary z tonącym okrętem na wzburzonym morzu :ohmy: Ciarki mnie przechodzą jak się na niego patrzę, a im się szalenie podoba ;) Ściany mają bordowo szare. Ja bym się nie czuła dobrze w takim wnętrzu, ale skoro im się podoba, to najważniejsze. My mamy w salonie obraz na którym jest łąka stokrotek, na drugiej ścianie aniołka, a na trzeciej tapetę w rajskie ptaszki ;) Moja mama czasem mi mówi, że jestem dziecinna jak na swój wiek ;) ale mi nasze mieszkanko poprawia nastrój , więc cel został osiągnięty. Oczywiście Misiek musiał wyrazić zgodę na wszystkie ozdóbki, bo to też jego domek :)
Grunt, żeby obraz cieszył Wasze oczy :)

12 lata 1 miesiąc temu #480181 przez [email protected]
kasia lepiej niż poprzedni,poszukaj jeszcze czegoś ale to wam ma sie podobać :)

12 lata 1 miesiąc temu #480182 przez kasia123m
no to ja bym chciala albo gory...chyba bym stad niewyszla...albo taki most...kladka na srodku idaca w dal...ale kurde do wnetrza by nam taki niepasowal..hehe

12 lata 1 miesiąc temu #480185 przez michasia
Madlen, karpatka, mniam:)
Współczuję Wam dziewczyny takich niefajnych członków rodziny.
Alina super fotka. Kurcze, słyszałam o cieście marchewkowym, ale takim z tartymi marchewkami. Koniecznie daj przepis.
Ja dziś robiłam pierniczki:) Wyszło dużo i są pyszne:)
Na obiad była pizza, zrobiłam 2 blachy, a jesteśmy sami, więc jeszcze dużo zostało:)
Piesek dziś już ok. Rano byliśmy u weterynarza i jeszcze jutro mamy jechać późnym popołudniem.
Kasia mi z tych 2 to się bardziej podoba ten pierwszy obraz. Tak jak napisała Pliszka - to Wy musicie wiedzieć, że to jest to, choć ja akurat często pod wpływem innych się do czegoś przekonuję.
Byłam u kuzynki w szpitalu, biedna musi prawie nieruchomo leżeć przez 6 tyg, a dziś dopiero druga doba minęła...
Jadzia jak tam po imprezie?

12 lata 1 miesiąc temu #480188 przez gabilee
Kasiu mam meble z tej samej serii :) a obraz pierwszy mi sie widzi:)

satine no wlasnie nie doszla pewnie w pon bedzie wiesz jak ta poczta nasza dziala :/

Ja u brata siedze z ta bratowa nie gadam bo miala cesarke i sie madrzy na temat sn :/ kuzwa czemu ja musze z nia przy jednym stole siedziec :/
masakra jakas ...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480191 przez Pliszka
Ten obraz, który Satine wkleiła jest na białym tle, dlatego pokazują go na czarnej ścianie, u Ciebie Kasiu chyba za jasna jest ta ściana...
A dlaczego by nie pasowały te Twoje pomysły? Wcale tak nie myślę :) Kwestia ramy i każdy obraz będzie wyglądał fajnie.

gabilee, powiedz, że jesteś zmęczona i zbierajcie się do domku ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480192 przez [email protected]

12 lata 1 miesiąc temu #480194 przez Satine0
Mi nie chodziło konkretnie o ten biały obraz tylko ogólnie o taki "poskładany" :))

Gabilee pewnie tak :) Jutro znajdę nr nadania i zobaczę jak się sprawy mają bo może na poczcie leży...

12 lata 1 miesiąc temu #480196 przez Pliszka
Ja mam z kolei słabość do aniołków i do rzeczy " z przesłaniem" :)

allegro.pl/anioly-szczescia-i-dobrobytu-...nge-i2783520919.html

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480203 przez kasia123m
masz racje Pliszka sciana jest wprawdzie w kolorze magnolia ale on wyglada jak taki jasno kremowy bardzo..wrecz bialy..a jeszcze to jest jakis swietlisty odcien wiec w dzien jak bialy wyglada..Napatrze sie jutro na ten obraz bo stoi w pokoju,a jeszcze tesciowie przyjda wiec tesciowa rzuci komentarzem i zdecyduje...chyba do miesiaca az mozna oddac...albo do tyg...wiec mam troche czasu...
cukier po kolacji jedzonej pozniej 116 ale jadlam z serem zoltym...moze zaciezki...teraz druga kolacja z samymi warzywami napewno bedzie mniej...Jak caly dzien mialam ponizej 96 to to 116 sie troszke wyroznilo...az strach pomyslec ile jest po tej bulce na noc...

jak widzicie pokoj niezaduzy a ja tu lozeczko bede wpychac..hehhe...ale mam juz plan..naroznik wepcham pod okno tam gdzie stoi ta waska komoda malutka...ja dam na srodek sciany a lozeczko to gdzie jest wezsza czesc naroznika...bo wejdzie i nawet zostanie chyba 30cm...i tak musimy wytrzymac z rok...bedzie dobrze...byleby dzidzia byla zdrowa i urodzila sie w miare o czasie..:)reszta niewazne...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka