BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #481666 przez Marlena1888
Andzia ja też ostatnio nie mogę spać, tłukę się z boku na bok; oj to nie dobrze, że zasłabłaś, ale ludzie są obojętni, nikt nie skory do pomocy, nawet pielegniarka, szok! :dry: i 3mam kciuki, żeby wyniki wyszły super:)

Aganobla, na pewno wypróóbuje ten przepis:) apetycznie się zapowiada ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #481672 przez gabilee
aniajulia chlop nie zrozumie ciezarnej ;/ moj n jest co prawda cierpliwy mimo , ze ja sama mam siebie czasem dosyc ...

mrufka jak wyczuwasz ,ze z szyjka cos nie tak to lepiej to sprawdz kochana :) trzymaj sie :*
a na bol glowy76 i migrene ja bralam apap ice bardzo mi pomaga :)

12 lata 1 miesiąc temu #481679 przez mrufka
gabilee wykorzystałam dwie paczki tego apapu i nic woda z octem zimne oklady amol nawet wziełam jedna tabletkę apapu w nocy ktora też nic nie dała a z bólu raz zwymiotowałam.

12 lata 1 miesiąc temu #481685 przez Satine0
Na migrenę raczej apap ice i w tabletkach nie zadziała...przynajmniej ze mną tak jest. Dopóki nie zwymiotuje to mi nie ulży.

12 lata 1 miesiąc temu #481688 przez gabilee
mrufka biedna szkoda mi cie to moze jakis wizus cie zlapal co? a paracetamol 500 mg sprobuj moze to pomoze kochana :) jak nie to zadzwon do lekarza

12 lata 1 miesiąc temu #481694 przez gabilee
satine cos malo aktywna jestes .. wszystko wporzadku? jak sie czujesz?

12 lata 1 miesiąc temu #481698 przez Satine0
A mam jakieś ciche dni :P To dlatego...poza tym wszystko ze mną okej.

12 lata 1 miesiąc temu #481699 przez mrufka
narazie tak nie boli tylko ćmi mam nadzieję że już ten ból nie powróci, a do mojej gin nie zadzwonie bo jest na urlopie zagranicą zostaje mi tylko IP :angry:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481700 przez ola85
Marlena dobrze że jesteś zadowolona z wizyty, super że dzidzia się dobrze rozwija
Kasiu to dobrze że lekarz coś chce zaradzić na te niskie płytki, życzę wszystkiego dobrego
Sylwia jeśli chodzisz na NFZ to chyba w 30 tyg jest trzecie obowiązkowe USG, wtedy na pewno wymierzą Ci dzieciątko.

Mój M też czasem marudzi że ciągle jestem rozdrażniona i ciągle mnie coś boli, ale takie uroki ciąży. Ale wczoraj mnie wzruszył bo powiedział mi, że jak się dzidzia urodzi to on jej powie że ja ją strasznie kocham :)

Co do wymiarów dzieci to słyszałam że jak się skończy 28 tydzień to dzieci rosną jak na drożdżach, a po 30 to wręcz szaleją :)

Mrufka oby do rana było lepiej, mnie na razie takie silny ból głowy w ciąży dopadł tylko raz, ale masakra.

12 lata 1 miesiąc temu #481709 przez xpatiiix3
Gabilee a co do tej kosmetyczki to też myślałam o tym ale to kiedy tak w międzyczasie może jakieś kursy unijne się zrobi, ale to jeszcze czas jest, na razie za dużo na głowie ;P

Ja też ostatnio coś słabo śpię, tylko z boku na bok się przewracam, często mnie ciągnie na brzuchu, czasem to aż tak nieprzyjemne uczucie, że nie wiem jak się ułożyć ;/ I w dodatku maleństwo ostatnio takie ruchliwe ;P Mały akrobata rośnie i nie daje spać na boku mi, tak ciężko, bo się wyciąga tak jakby stawał i takie dziwne uczucie bo aż łaskocze od środka w boczek ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 1 miesiąc temu #481710 przez Satine0
Ciekawe ile moja Maryś waży :)

12 lata 1 miesiąc temu #481719 przez gabilee
satine ah to dlatego ^^ to odpoczywaj :) a dopplerek juz dobrze odbiera :) dzieki jeszcze raz teraz musze sciagnac jakas nagrywarke , bo chce mojemu n wyslac jak bije serduszko :)

12 lata 1 miesiąc temu #481731 przez ola85
Xpatii ja mam dokładnie tak samo, niby powinnam spać na lewym boku, ale jak próbuję to mała tak ciśnie jakby chciała drugim bokiem wyjść. Jak się tylko położę, to ona od razu dostaje animuszu
Satine Twoja Marysia też na pewno jest już dużą dziewczynką, a kiedy masz następną wizytę?

Chciałam jeszcze zaczekać na wieści od Jadzi, ale już chyba się położę bo brzuszek mi się stawia. Do jutra dziewczyny

12 lata 1 miesiąc temu #481735 przez Satine0
4go mam wizytę u swojego ginekologa a 7go jadę do Szczecina na 3d :D

12 lata 1 miesiąc temu #481743 przez kasia123m
mrufka jak glowa boli to sie polz z nogami wyzej i gleboko oddychaj...bedzie CI sie chcialo wymiotowac ale z czasem bol powinien minac..ja to lezalam nawet przy otwartym oknie albo przy otwartych drzwiach balkonowych..i powoloi gleboko oddychaj...dwa razy mi tak glowa przeszla...moze sie uda..

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka