- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wróciłam z badań. Robiłam mocz i HBs Pierwszy raz mnie Pani chciała przepuścić w kolejce, ale uśmiechnęłam się i podziękowałam Nie śpieszyło mi się.
Martyna ta ginekolog co do niej jedziemy na 3d to też nam na płytkę poprzednią wizytę nagrywała dostaje też zdjęcia i ileś tam stron zapisów i ogólny opis małej.
Wymyśliłam sobie, że przemaluje łóżeczko na biało. Będzie mi bardziej do pokoju pasować Myślicie, że można je maznąć zwykłą farbą olejną czy jakaś specjalna musi być?
Kość ogonowa mnie jakoś nie boli...za to wszystkie kości dowcipne jak ja to mówię dają się we znaki. Do tego ostatnio cierpię na jakąś bezsenność. Nie mogę spać...wszystko mi przeszkadza. A to za jasno, za gorąco...Jeszcze od dwóch dni jak już przysnę to mam niemiłe pobudki. Budzi mnie zgaga...i to taka ostra. Wieczorem jej prawie nie ma bo piję dużo mleka...a później. Yhhh...
Wogóle tak jak zasypiałam zawsze na lewym boku tak teraz najszybciej zasypiam na plecach. Inaczej nie da rady Jak leżę na boku to mnie ciągnie wszystko. Jak to właściwie jest z tym spaniem? Lewy bok to konieczna konieczność ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
ja zasypiam na lewym boku bo tak mi najwygodniej ale budzę się na plecach
mnie też w nocy potrafi obudzić zgaga - masakra, muszę sobie jeszcze jedną poduszkę pod głowę wziąć aby leżeć wyżej, może to pomoże
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Najlepiej by było, gdyby mąż "nie brał do bani" tego co się dzieje- takie rady dostałam od moich starszych kolegów. Ja przeżywałam nastroje na odprawach, niesprawiedliwość- oni olewali, bo nie ma na to wpływu. Robić swoje, zamknąć notatnik, rozliczyć się, zdać broń i do domu.
Z przełożonymi i tak nie wygra, bo to jak kopanie się z koniem. Fajnie jakby po pracy mąż miał jakąś ciekawą pasję.
Przesłuchania, sądy- mam to samo, jeszcze teraz przychodzą wezwania- wysyłam L4.
A może jakaś optymistyczna książka na święta dla męża?
Co do wizyty u psychologa/psychiatry w tym zawodzie to normalne i wielu policjantów korzysta. A przełożeni- też chodzą. Tylko mąż musi chcieć.
Ja często czytam forum www.ifp.pl/PNphpBB2.phtml najlepiej znaleźć przez wyszukiwarkę odpowiedni temat.
Jak masz jakieś wątpliwości, pytania napisz na priv.
Mam nadzieję, że wszystko się u Was poukłada.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
A co do kości ogonowej to ja to mam masakre w szkole normalnie wstać czasem muszę, wyjść z sali i się przejść po korytarzu, żeby rozchodzić, bo aż tyłek drętwieje i nogi, ale nauczyciele na szczęście rozumieją
Mnie to męczy czasem taka zgaga, że wystarczy, że kichne to potrafie wszystko co zjem wcześniej od razu zwrócić, ale u mnie to od refluksu jest, tyle, że ostatnio zaczęłam brać len, tam łyżeczkę sobie rano na czczo wezmę i trochę lepiej się robi
Ja to się tak wiercę, nie potrafię sobie znaleźć dobrej pozycji do spania i różnie zasypiam, raz na boku, raz na plecach, ale za wysoko też nie mogę spać, bo plecy bolą później, ale niestety jedyny ratunek od zgagi w nocy...
A ja wstałam niedawno sobie zjadłam śniadanko i trzeba powolutku się wybierać do szkoły A mam dzisiaj takiego lenia, jeszcze plecy bolą... Mam nadzieję, że jakoś wysiedzę na praktykach do 17.30 i chociaż z 2 zaliczenia zrobić zdążę
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dzis spalam calkiem dobrze , ale przed spaniem od kilku dni boli mnie zolodek jakby maly naciskal mi na niego ;/ i wtedy jest mi nie dobrze ;/
w nocy wiercilam sie z boku na bok , bo biodra mnie bolaly chyba juz od tego lezenia
jade z kolezanka do gin , bo twardnieje jej brzuch i nie nic nie pomaga ;/
zobaczymy co powie chodzimy do tego samego
pliszka super , ze masz babcie , ktora z toba posiedzi
monia ciesze sie, ze filmik sie podobal faceci to wogole tak slodko reaguja czasem nas zaskakuja , ze niektore rzeczy tak potrafia ich zainteresowac
madlen mnie tez boli kosc ogonowa masakra ;/ i nic sie z tym nie da zrobic ;/ tak mi gin powiedzial , ze tylko moze byc gorzej hmmmmm ... pocieszyl mnie hehe
satine lewy bok to nie konieczna koniecznosc lekarz mowil mi , ze mam spac tak jak mi wygodnie to dziecku tez bedzie ok aby nie na brzuchu
a ze zgaga to wspolczuje ;/ mysle , ze to gorsze niz wymioty
milego dnia kochane :*
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Naprawde warto mozna sie dowiedziec tylu ciekawych rzeczy ktore nawet nam do glowy nie przyjda zeby np wyczytac o tym w necie tak ze kto ma szanse niech korzysta naprawde warto wczorajsze wyklady byly akurat o pologu i dobrze ze poszedl ze mna m babka tak ciekawie opowiadala ze nawet jego mimo wczesniejszego sceptycznego nastawienia zainteresowal temat i w koncu ktos obcy doslownie dal facetom tam obecnym do zrozumienia co to znaczy polog jak sie maja wtedy zachowywac ile pomagac itp.
Było tez o maleństwie do 6 tyg zycia tak ze bardzo fajnie, w przyszlym tyg w poniedzialek znow zabieram m bo bedzie temat rola partnera przy porodzie napewno mu sie przyda, w tym wejscie na oddzial zobaczenie porodowki itd. Powiem ze naprawde jestem podekscytowana tym w prezencie dostalismy kilka butelek z roznych firm do wyprobowania.
A dzis mam wizyte u mojego gina, najpierw jeszcze jade do mamy a pozniej tam, dobra zmykam wstawic jakis obiad bo dzis wczesniej wychodze.
Satine wracajac do paznokci nie mozna miec zalozonych ani zelowych ani hybrydowych ani nawet pomalowanych lakierem ani przy sn ani przy cc i wiem ze to wymog wiekszosci szpitali ale mysle ze jak na swieta zrobisz to do lutego przeciez mozna sciagnac a ponad miesiac sie dobrze i kobieco czuc co nie
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
A na te bóle kości ogonowej jakieś plastry rozgrzewające można?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa