- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
kasiu ja też się zastanawiam czy jechać w sierpniu na mazury. Raczej daje sobie spokój w następnym roku pojedziemy już we trójkę. U mnie trochę inna sytuacje ale jeśli wszystko jest w porządku to może jedz.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- Otrzymane podziękowania: 0
A co ja mam powiedziec pojade do tych Niemiec i bede tam obca ,lekarz bedzie polski ale niewiadomo jak tam podchodza do ciezarnych
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiu, wiesz na co mozesz sobie pozwolic, mowie o spacerach i czysto fizycznej stronie, jesli gin nie widzi przeciwskazan to nie zastanawialabym sie dlugo, gdyby mi zalezalo. Jazda autkiem nie zaszkodzi, a zmiana klimatu i otoczenia jak najbardziej wg mnie. Decyzja nalezy do Ciebie
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Edytuj posta i usun zdieciedzieki dziewczyny, szczerze, to obawialam sie troche waszej reakcji, ale..ryzyk fizyk ale troche sie wkopalam, bo na tym forum chyba nie da rady usunac posta :/ zagladalam lookalam i znalezc nie moge..nic to... zostanie dla potomnosci.
Kasiu, wiesz na co mozesz sobie pozwolic, mowie o spacerach i czysto fizycznej stronie, jesli gin nie widzi przeciwskazan to nie zastanawialabym sie dlugo, gdyby mi zalezalo. Jazda autkiem nie zaszkodzi, a zmiana klimatu i otoczenia jak najbardziej wg mnie. Decyzja nalezy do Ciebie
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochana, a Ty jak się wczoraj stresowałaś swoją wizytąpincess tak się stresujesz wizytą?? Wszystko napewno jest ok.
justyna84 napisał:
Justynko, łatwo Ci powiedzieć. Ja straciłam w zeszłym roku ciążę na tym samym etapie, w którym znajduję się teraz. Też chciałabym się cieszyć, jak te kobietki, którym nic złego się nie przytrafiło.Kasia a ty plamisz jeszcze . Dziewczyny wy sie tak nei stresujcie przeciez ciaza to ma byc fajny czas a nie stresujacy ,luzu troche .
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Witam serdecznie nowe lutóweczki
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anoda89 napisał:
Kochana, a Ty jak się wczoraj stresowałaś swoją wizytąpincess tak się stresujesz wizytą?? Wszystko napewno jest ok.
justyna84 napisał:Justynko, łatwo Ci powiedzieć. Ja straciłam w zeszłym roku ciążę na tym samym etapie, w którym znajduję się teraz. Też chciałabym się cieszyć, jak te kobietki, którym nic złego się nie przytrafiło.Kasia a ty plamisz jeszcze . Dziewczyny wy sie tak nei stresujcie przeciez ciaza to ma byc fajny czas a nie stresujacy ,luzu troche .
princess bardzo dobrze cie rozumiem i dlatego teraz jak jestes w ciazy po raz drugi to tym bardziej powinnas myslec pozytywnie .Nie chce zeby to zle zabrzmialo (łagoniej muwiac ), nie przewidzisz tego co sie moze stac bo jak nei teraz to moze wydarzyc sie cos potem (wypluc ) dlatego moze najlepiej sie nei przejmowac i byc dobrej mysli. Wiem bo ja jestem 2 raz w ciazy i podchodze lajtowo chociaaz przyznam ze czasami mi chodza rozne mysli po glowie ale wtedy glaskam sie po brzuszku i mowie ''moj kochany dzidziusiu wszystko bedzie dobrze mama cie kocha''. Princess. A jakie macie cisniene u lakrza ja osatnio mialam 155 /80
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mi niemierzyl cisnienia...moze teraz zmierzy
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sokolica
- Wylogowany
- gaworzenie
Vini nie zdążyłam na czas żeby obejrzeć
Kasiu jak nie mierzy Ci sam to poproś o zmierzenie... w końcu od tego jest.
Ja się już nie mogę doczekać kolejnej wizyty:) Jak dzidzia się dobrze ułoży to może będę wiedziała co się kryje u mnie w brzuszku:) Czy mały książę czy księżniczka:))
Buziaki dla Was i trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i z niecierpliwością czekam na wieści:)))
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam teściów nad morzem i się zastanawiam, czy jednak nie jechać na weekend powiedzieć im w końcu, bo ile można czekać, a pewnie teściowa bardzo się ucieszy.
Także jazda samochodem 200km, a nawet więcej to akurat jak dla nie, to nic strasznego, tym bardziej, że lubię jeździć i jedynie czasem guzik od spodni ostatnio odpinam.
No ale ja nie mam teraz żadnych problemów z ciążą i mam wielkie dawki luteiny.
Ciśnienie miałam dziś 100/60, trochę niskie.
Słuchajcie, te które z Was chodzą na NFZ, na jakie badania dostałyście skierowanie?
Ja się zastanawiam, czy gdzieś nie pójść jeszcze, choć wszędzie gigantyczne kolejki, bo nawet na taksoplazmoze nie dostałam, a sama pytałam.