BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #398098 przez anoda89
kasiu mi zawsze pomaga. Przy zapaleniu pęcherza trzeba dużo pić żeby razcieńczyć mocz i wypłukać bakterie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #398124 przez princess
Madlen, a czemu przerywasz L4 na urlop? Nie lepiej je przeciągnąć a urlop zostawić sobie jak maluszek się urodzi?
Ja też chciałam jechać nad morze z psem, ale ostatecznie się rozmyśliłam, bo pogoda się zepsuła. A znasz jakieś "psie" plaże?

12 lata 5 miesiąc temu #398155 przez anoda89
Dziewczyny ja niedługo jadę do lekarza. Boje się! Trzymajcie kciuki. Jak wrócę to dam znać.

12 lata 5 miesiąc temu #398161 przez Madlen
Princess wzięłam L4 na początek ciąży ze względu na nudności itp. Szczrze mówiąc zastanawiam się nad tym L4 zamiast urlopu, ponoć można do 3 dni wstecz dać. Ciekawe czy to musi wystawić ginekolog czy lekarz rodzinny może..
Co do psich plaż to podobno są w większości miejscowości nadmorskich. Najpierw poczekam na pogodę, obiorę kierunek, znajdę kwaterę nadmorze.pl/wczasy-z-psem , potem sprawdzę czy tam są plaże dla zwierzaczków. A Ty masz teraz urlop?

12 lata 5 miesiąc temu #398172 przez kasia123m
Ciekawe jak Anoda.

A mnie dalej boli.tak muli.na laczeniu nog z tulowiem.jakbym zrobila szpagat i sobie wszystko naciagnela.moze sie cos tam naciaga?jacie ja chyba oszaleje do czwartku.mdlosci dalej nie mam.wypilam ta szklanke wody z cytryna.zobaczymy jakie jutro beda wyniki.moze zakwasi troszke bakterii w tym moczu

12 lata 5 miesiąc temu #398182 przez justyna84
Ja tam sie czuje dobrze prawie mnie nei mdli tylko jak mam pusty zaladek , cycki mnie nei bola. Kurde prawie caly tydzien przesiedze w domu moje dziecko ma angine jak mi go szkoda biedaczka wczoraj nie umialam mu zbic temp. myslalam ze na dyzor pojade ....

12 lata 5 miesiąc temu #398184 przez Satine0
Mnie też mdli jak mam pusty żołądek...piersi raz bolą raz nie, sutki są wrażliwe jak były. W nocy wstaje do wc więc chyba wszystko ok;p Chociaż i tak mam jakieś leki od czasu do czasu...ale chyba to normalne.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398186 przez gabilee
kasiu123m nie martw się mdłości raz są a raz ich nie ma też tak mam. zreszta jak większość z nas wszystkich.
justyna84 biedny ten twoj maluszek, ale taka ta pogoda teraz , że juz nie wiadomo jak tu sie ubierac i co robic zeby nie zachorować. może jakieś zimne okłady mu pomogą na zbicie gorączki.

mam do was pytanie odnośnie L4 a mianowicie czy lekarz nie robi problemu z wystawieniem zwolnienia? bo ja tez bym potrzebowala, bo ciągle mi sie w głowie kręci i ogólnie mdłości , a mam wizyte dopiero 27.07

12 lata 5 miesiąc temu #398189 przez gabilee
aaa to dobrze niech wraca szybciutko do zdrowia :)

12 lata 5 miesiąc temu #398215 przez kasia123m
Bidus maly.ale sie dziecko nameczy.oby mu szybko przeszlo.

Anoda odezwij sie do nas.

Ja dzis na kolacje robie hoddogi.takie domowe.bulki parowki i kroje w kostke cebule i pomidora.bulki do hotdogow oczywiscie.na sama mysl glodna jestem.a moj maz dzis od klienta do klienta jezdzil 3 razy tyle co zwykle bo peleton w krakowie.tour the pologne.nie wiem czy tak sie pisze ale cale miasto zablokowane.masakra.
Dzwonilam tez do taty do szpitala.odrazu mi lepeij.ten samochod dachowal dwa razy.koziolkowal.tata mowi ze ocknal sie w szpitalu.ma polanamy nos,ten obojczyk stluczony.pelno szkiel mial powbijane w reke.noi mrowieje mu ta reka wiec czekaja na konsultacje neurologa.cale szczescie ze nic straszniejszego sie nie stalo.

12 lata 5 miesiąc temu #398230 przez anoda89
Wszystko jest w porządku. W sobotę mam badanie genetyczne. Cieszę się bardzo :). Teraz mogę góry przenosić. Mam odpoczywać dalej ale wszystko jest na dobrej drodze.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398232 przez gabilee
straszny ten wypadek kasiu dobrze , ze zyje i jest cały mimo tego złamania nosa... kurcze tyle tych wypadkow teraz, az mnie dreszcze na sama mysl przechodzą , bo jak pomysle ze to moglby byc moj m , bo bardzo duzo po Polsce jezdzimy taka praca , że czasem musimy na 2 auta jezdzic , to az mi sie goraco robi.

anoda cieszymy sie razem z toba :) ile spokoju daje taka wizyta prawda? :)

mi moj gin dzis powiedzial, ze mnie nie przyjmie szybciej , bo nie ma gdzie mnie wcisnąć , a ja nie dam rade obrocic Polski w 1 dzien , bo wyjazd mi wyskoczył i teraz nie wiem co mam robic? czy isc do innego czy poziej pojsc , ale tak mnie zżera ciekawosc jak bije serduszko mojej kruszynce , bo jeszcze nie slyszalam, bo w 6 tyg nie bylo jeszcze slychac :(

12 lata 5 miesiąc temu #398234 przez anoda89
Mam trochę podwyższony cukier i na wszelki wypadek mam trzymać dietę cukrzycową. Dostałam rozpiskę co mogę jeść a co unikać. Gina powiedział że te krwawienie to z tej 2 macicy i się zbierał ta pierwsza rośnie i wycisneła to co się gromadziła. Sam powiedział że się wystraszył.

12 lata 5 miesiąc temu #398236 przez kasia123m
to super Anoda...bardzo sie ciesze.. :laugh: :laugh: :laugh:

kto jeszcze w tym tyg do gina?princes i natalka?dobrze zapamietalam? w srode? a potem ja w czwartek....oby wszystko bylo dobrze...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka