- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze wczoraj brat byl na obiedzie i nagle telefon.tata jest w wawie w pracy.a tu telefon ze samochod splonal,ze mieli wypadek,ze kogos zamkneli na 48 a co z tata i dwoma kolegami niewiadomo.panika totalna.taty tel nieodbiera.nikt nic nie wie.z godziny na godzine na szczescie informacji bylo wiecej.az w koncu wieczorem gadal ze mna jeden z tych kolegow.mieli wypadek.wypadli z drogi i spadli z metr w dol i uderzyli w slupek od jakiejs dzialki.i to w czwartek.i nikt nas niepoinformowal.tylko moj tata w szpitalu bo nie mial zamknietychh pasow.nos zlamany,obojczyk mial nastawiany czolo pocharowane.dzis sprobuje sie dodzwonic do szpitala.a tata jeszcze kazal nas nieiformowac. Zeby mnie niedenerwowac.tylko jak ja nic niewiedzialam to nerwy mialam wieksze niz jakbym wiedziala.
Anoda trzymaj sie.napewno jest dobrze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Brakiem mdłości sie nie przejmuj. Ja wczoraj nie mialam żadnych, a dziś znów dopadły i wzięłam Mamarin.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
kasiu to rzeczywiście miałaś trochę przeżyć. Nie martw się . Napewno wszystko jest w porządku. Głowa do góry.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki kochana za słowa otuchy A jak Ty się czujesz? Dawno Cię nie było na forum.Kochane mamy Aniołków: szczęście do Was wróci, zwielokrotnione. Wyczepałyście już limit smutku, teraz będzie już tylko dobrze...
anuska0987 napisał:
Ale na samym dole masz na myśli w okolicach wzgórka łonowego, czy jeszcze niżej? Bardziej z przodu czy z tyłu, czy z boku? Mnie boli na samym dole z tyłu lub lekko po bokach tak jakby za macicą lub po bokach szyjki macicy... I często boli mnie przed wypróżnieniem, ale czasem niby bez powodu. Ginekolog mówił mi, że takie bóle są spowodowane powiększaniem się macicy, mogą też iść od pęcherza moczowego, odbytnicy i jelit, bolącego kręgosłupa czy stawów biodrowych... Warto się wtedy położyć, rozluźnić, najlepszą pozycją w ciąży jest na lewym boku. Mi np. się poprawia, gdy się położę na boku z troszkę zgiętymi nogami, jeszcze do tego ucinam sobie drzemkę, wszystko się rozluźnia i uspokaja. Możesz też wziąć Nospę, jest bezpieczna w ciąży i powstrzyma niebezpieczne skurcze. Ale jeśli ból jest niepokojący i utrzymuje się przez jakiś czas to lepiej pojedź do szpitala lub do gina.Czesc dziewczyny ja wczoraj mialam pobolewanie brzucha na samym dole .Juz miałam jechac do lekarza ,ale na szczęście przeszło mam pytanie czy któras z was tez tak miała ?
Madlen napisał:
Ja już wcześniej pisałam, że używam takiego: wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32226 jest tani, ładnie pachnie, ma dobrą konsystencję i działa niby przeciw rozstępom.Kochane jaki balsam do ciała polecacie? Mój dotychczasowy śmierdzi czekoladą i musze zmienić na taki bezzapachowy.
Kasiu, nieciekawie z tym wypadkiem, dobrze, że nic gorszego się nie stało. Dużo zdrówka dla Twojego Taty ! A ustaniem mdłości się nie martw, ja też raz je mam, raz nie mam i to podobno normalne. Najważniejsze, że (,)(,) bolą
Satine, z tym brzuszkiem u kobiet z nadwagą chyba jest wręcz przeciwnie:)
Anoda, a na którą masz do gina?
A ja słuchajcie mam dzisiaj straszną ochotę na witaminy, poszłam na stragan i kupiłam sobie maliny i młode jabłka:) Zaraz będę zajadać
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak mi się nudzi. Już by mógł mąż z pracy wrócić.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mowisz wode z polowka cytryny.zaraz tak zrobie.bo czuje ze mnie piecze od cewki.kurcze ten bol jest taki jakby wiazadla.jak leze nie.minimalnie mnie muli jakby jajniki.nieco ponizej.malo pilam od rana.moze sie nieprzeplukalo jeszcze.
Zaraz wstane zupe ogorkowa robic to zobacze.ale czemu tylko jak chodze.takie obolale jakies.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Najbardziej to jednak dolega mi "schiza" dotycząca tego czy dzidzia dobrze się rozwija, czy nie będzie problemów przez te tarczyce.
NAJCHĘTNIEJ USG ROBIŁABYM CO KILKA DNI, NO DOBRA.. CO TYDZIEŃ
Jutro idę na USG ale tarczycy Więc raczej serduszka nie usłyszę.
Dolega mi też senność, lenistwo, łakomstwo..choć potrafię zamówic jakąś potrawę, po czym stwierdzam, że mi nie smakuje. Za chwilę idę do baru na barszcz ukraiński, bo za mną chodzi.
Myślę też jak to będzie w pracy, czy przedłuże po urlopie L4, jak będę taka dziwna to nie popracuję wydajnie. I jeszcze z racji ciąży zmieniam dział w pracy. Same zagadki.
Planuję gdzie tu jechac nad morze. Zabieramy ze sobą psa. Podobno są plaże dla psów.
Ale ochłodziło się, i czy będę sie mogła choć troszeczke poopalać i wykąpać w morzu....
Jak macię chwilke, by zrobić dobry uczynek, to nic nie kosztuje.
www.karmimypsiaki.pl