- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Pliszka a powiedz mi czy Ty dodajesz tą fruktoze to tych muffinek albo placka z jabłkami ? bo fruktozy nam nie wolno i zastanawiam się czy będzie dobre też bez niej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś Barbórki - szwagierki imieninki i przejdziemy się wieczorkiem z winkiem;P
ale mój Bąbelek szaleje w brzuszku:) ale chyba ma już mniej miejsca bo to takie spokojniejsze ruchy;)Cały czas już od 27 tyg. siedzi sobie główką w dół, ale wcześniej cały czas pośladkowo;P
Domi ja bym chciała właśnie pospać choć chwilę na wznak, ale mam głupie od razu myślenie, że synek jest przez to niedotleniony heh:/ za dużo się nasłuchałam od położnej i gina. Skrzywienie zawodowe:)
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zjadlam 2 IG z pasztetem z pieca...pamietam ze chyba ostrzegali przed tym pasztetem..zjdlam do tego pol ogorka kiszonego..za 20min mierze...tak pieknie pachnial i wygladal ten pasztet...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj zjadłam dwie łyżki ryżu białego, z kupca jest.. na opakowaniu jest napisane, że produkt bezgluteinowy do tego pół nóżki z kurczaka i godzine po zjedzeniu 105 więc nieźle
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia trzymam kochana kciuki mocno za ciebie i Bartusia
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiec na kolacje tez tak zjem..tylko juz nie mam ogorka to zjem pol grapefriuta....zawsze to jakas odmiana od wedlin drobiowych...
a jadlas moze zolta fasolke szparagowa?kupialam wczoraj mrozona hortexu ,moze sprobuje jako salatke do obiadu ugotowac..oczywiscie bez bulki tartej..schab upieke i kasza..albo ziemniaki...
dzis robilam piers na patelni grillowej posypana gyrop plus mnustwo duszonych pieczarek...,kasza i kapusta kiszona..tak sie objadlam a cukier 87
Jadzia a nie mozesz wyjsc na jakis spacer..?do sklepow polazic..w ruchu bys zbila cukier troche a i zmniana otoczenia CI dobrze zrobi..
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia nie, jeszcze nie próbowałam fasolki szparagowej ale może się skuszę, jadłam brokuła ugotowanego z posypką warzywną i pycha
co do pieczarek uduszonych to też mi nie skacze cukier a bardzo lubię może jutro sobie zrobie jakiś gulasz z pieczarkami
Do obiadu zawsze jem tą kapuste albo kiszoną albo mama mi robi takie coś ala bigosik z szyneczka w kostke i też pycha i ostatnio mam piękne cukry po obiedzie a są dni co się napcham tym obiadem tak, że aż się boję mierzyć cukier
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Mam podejrzenie wielowodzia - AFI 19-20. Liczę na to, że zrobią mi usg i okaże się, że jest ok. Już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Czekam na M i muszę się uspokoić
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
Martyna trzymam kciuki aby wszystko jeszcze raz sprawdzili i wypuścili szybko do domku. Mnie jak z tym małowodziem wsadzili do szpitala w 30 tc tak zostałam do porodu. Ale to inna przypadłość.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna nie boj sie....z tego co slyszalam to do 22 jest jeszcze norma....nie masz wysokiego wyniku. Bedzie wszystko dobrze kurcze...szukalam u siebie tego AFI...ale nie mam . Jest tylko napisane ze ilosc wod plodowych w normie i tak na kazdym usg.
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee to razem będziemy miały wizyty w poniedziałek
Chomiczka cieszę się, że malec zdrowy Na zwolnieniu lekarskim lekarz powinien wpisać Ci symbol B, na jego podstawie w pracy będą wiedzieli, że to ciąża i płatne 100%. Z płaceniem to różnie bywa, mi np. wynagrodzenie przelewa pracodawca, ale znam przypadki, że płaci ZUS. Nie musisz informować ZUSu, robi to Twój pracodawca.
Moja znajoma niedawno rodziła i jej dzidzia ułożyła się pośladkowo, miała z tego powodu cesarkę. U nas w mieście jest jeden lekarz starej szkoły, który obraca dziecko w brzuchu matki przed porodem, żeby mogła urodzić SN ale nie praktykuje się już tego za bardzo bo to duży stres dla dziecka i matki a po obróceniu dziecko może i tak wrócić do poprzedniej pozycji.
Marlena mój Bąbelek chyba ma tak samo jak Twój, ostatnimi czasy też ruchy są spokojniejsze, mniej gwałtowne, chyba z braku miejsca w brzuszku
Martyna spokojnie, jak leżałam na patologii to aż dwie dziewczyny trafiły do szpitala z rozpoznaniem wielowodzia, w szpitalu po badaniach okazywało się, że wszystko jest ok i zaraz wychodziły. Trzymam za Ciebie kciuki