BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498066 przez DOMI
Właśnie widzę, że się nie wyświetla może później dam foto. W każdym razie jest dzianinowa na polarze a rozmiar 56 ale to nie obwód głowy tylko wzrost tak jak w ubraniach.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498080 przez jadziatopol
hej dziewczyny :)
Satine sliczna czapeczka :)
Michasia ja wczoraj wieczor tez mialam kiepski humor i tez sie posprzeczalismy o pierdolke ;) dzisiaj juz jest ok....ale dalej mam parszywy nastro...bo tu mnie boli, tam mmnie boli, niewyspana jestem i wogole rozdrazniona :angry:
Dominia extra wozek! :lol: ja tez bede miala taki. Chcemy kupic Graco . A masz fotelik do niego?
Kasia ja pilam kawe rozpuszczalna z mlekiem...teraz wole inke z mlekiem. I w ciagu dnia zjadam miske mleka z platkami albo z musli i nie podnosi mi cukru...ale musze zjesc miedzy godzina 11-16. :)
W brzuchu mam 124 cm :ohmy:
Wczoraj weszlam sobie na mamuski listopadowe i poczytalam jak sie rozpadaly...wszystkie relacje z porodow. I troche sie wystraszylam, ze juz niedlugo mnie to czeka ;) Wczoraj mi sie caly dzien brzuch stawial...twardy jak kamien ...moze dlatego,ze nie bioore wogole magnezu?
Satine ty chyba bralas MagneB6..prawda? ile bierzesz dziennie?
Ja dzisiaj mam wizyte i juz sie nie moge doczekac chociaz nie az tak bardzo jak na wizyte w Polsce bo wiem,ze tutaj wiele sie nie dowiem ;) nie bedzie takiego usg jakbym chciala...chociaz podobno od tygodnia ma nowy sprzet to moze bedzie lepszy i poda mi wage Huberta? Licze na to :lol:
Trzymam kciuki za wasze wyniki badan i wszystkie wizyty :) i jestem z wami myslami nawet wtedy kiedy spie :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #498085 przez dominia
Jadzia tak mam do niego fotelik :) on jest właśnie z USA sprowadzony :lol:
Ja ostatnio jadłam te płatki, otręby czy cuś nie pamietam co my jemy :blush: z mlekiem 0% i też cukier miałam ok :)

12 lata 4 miesiąc temu #498087 przez Satine0
Jadzia ja biorę Aspargin 3x1 :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498090 przez jadziatopol
Dominia mi sie bardzo podobaja te wozki...chociaz kolka maja takie jakies liche. Ale na pewno kupie taki sam bo juz mam upatrzony. Cena tez jest extra. Usmialam sie bo tutaj ten wozek kosztuje 150$ to jakies 500 zl . Tutaj wozki sa tanie bardzo. A te sa bardzo popularne. Widzialam ostatnio w Ikei jak niemowlaczek sobie podrozowal w tym foteliku zamontowanym do wozka...jak w gondolce ( tu nie ma gondolek...a przynajmniej ja nie widzialam).Gondolke tez masz od niego czy tylko fotelik?
Satine o! Aspargin? to mi sie cos poplatalo.... ;)
Ktora z was bierze Magne B6?i w jakiej dawce?

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498095 przez DOMI
Jadzia ja biorę magne b6 3x2 ale i tak mi brzuch twardnieje. Na tym etapie to pewnie są skurcze Braxtona-Hicksa. Idziesz dziś do gina to powiedz, że się niepokoisz.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #498100 przez Martyna
Alina wysłalam :)

Dominia świetny ten wózek

Satine uroczy komplecik

Ja mam dziś lenia :) ale muszę się wygramolić z łóżka bo o 19.30 mam Wigilię firmową, mam nadzieję, że kolega zamówił dobre jedzenie :)

Jadzia ja biorę Magvit B6 2x1

Michasia Tobie też wysłalam :) dopiero zobaczyłam wiadomość

12 lata 4 miesiąc temu #498115 przez jadziatopol
DOMI dzieki :) ja tez od miesiaca bralam przed wylotem 3x2 tabl. na wypadek gdyby mi twardnial brzuch...i jak tu przylecialam to ona kazala mi odstawic wszsytko...ale czuje,ze mam skurcze lydek w nocy i twardnieje mi brzuch. Musze jej powiedziec o tym...ale boje sie ,ze ona to zbagatelizuje....dlatego sama chce sobie dawkowac. Moze wezme 3x 1 tabl . i zobacze. I taka dawke bierzesz dlugo?
Martyna dzieki za info :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #498119 przez kasia123m
Jadzia trzymam kciuki za wizyte.napisz po ile wazy maly Hubercik.
Kawe oczywiscie gorzka pijesz?mialam w planach probowac ale kurde jestem taka glodna ze pewnie bede dojadac po podiwczorku.warzywa przeze mnie przekecialy.

Satine sliczna czapeczka.ja kurde niby jakas mam ale nie wiem czy nie zaduza.

Domina super ta spacerowka.ja mialam dla syna chico i wygladala niemal identycznie.nie do zdarcia.znalazlam wczoraj uzywane adaptery do fotelika wiec zamowilam.a lozeczko musi poczekac az jakas kase wytrzasne.

Chcialam zamowic synowi interaktywna mape swiata dumel i nigdzie nie ma.kosztowala przed mikolajem 100zl...a teraz na allegro ktos wystawil za 250.bez przesady.juz mu wytlumaczylam ze jak cos to dostanie po swietach...a szkoda...

Jadzia ja bralam magne b6 r3 razy 1....teraz biore tylko rano i czasami wieczorem.narazie brzuch sie uspokoil.
..

12 lata 4 miesiąc temu #498121 przez michasia
Martyna dzięki.
Dominia bardzo ładny ten wózek.
Kasie śliczne, słodziutkie:)
Monia jak klucze? znalazły się?
Ja posiedziałam 1,5 godz u kuzynki, później pojechałam na Błonie. Nic sobie nie kupiłam, byłam u kilku jubilerów i nigdzie nie widziałam takich kolczyków, jakie chciałam, wiec kupiłam na allegro takie tanie, ale podobają mi się
allegro.pl/swarovski-kolczyki-lezki-z-sz...tne-i2808619371.html
Może kiedy indziej coś wypatrzę. Dałam też do polerowania kolczyki, które dostałam od dziadka na przyjęcie. Były złote z rubinem. Ale po 15 latach zrobiły się takie jak stare złoto. I u jubilera okazało się, że one były tylko pozłacane. Po polerowaniu są srebrne, bo całe złoto zeszło, nigdy nie patrzyłam na wybitą próbę, a była 725. To się zdziwiłam...Nie wyglądają już tak efektownie jak kiedyś, ale cóż:)przynajmniej ładnie błyszczą po polerowaniu.
Torebki mówiącej "bierz mnie" nie widziałam, do ubrania też nic.
Ale kupiłam dla Małej śpiworek:), niebieski za 6,40;) był też różowy, ale brzydszy i odpinał się tylko po bokach, a chciałam taki na dole odpinany. Stan super, Paweł się zdziwił, że to z lumpa:)
Humor mi się poprawił.

12 lata 4 miesiąc temu #498122 przez DOMI
Jadzia tak długo, że nawet nie pamiętam od kiedy.:-) Ostatnio miałam badany poziom magnezu to mimo takiej dawki miałam blisko dolnej granicy normy.

12 lata 4 miesiąc temu #498125 przez Satine0
Michasia też się kiedyś czaiłam na te kolczyki :) tylko ja chciałam razem z zawieszką :)

12 lata 4 miesiąc temu #498130 przez jadziatopol
DOMI ja tez wlasnie przed wyjazdem badalam magnez i tez bylam na dolnej granicy normy pomimo dawki 3x2. Zaczne brac znowu...bo boje sie jak mi twardnieje i ruszyc sie nie moge. Dzieki :)
Kasia chico jest bardzo podobne...masz racje. Tutaj wlasnie kroluje chico i Graco. :)
Kawke bez cukru pije oczywiscie i dopiero po 11-tej i miske mleka z platkami tez po 11-tej :) i dzieki za info na temat Magnezu :) wracam do niego :)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #498170 przez kasia123m
Wlasnie pije caffe latte z 1 lyzeczka cukru a za godzinke moja chwila prawdy...mniam jakie to pyszne...ostatni raz pilam w czerwcu noi bardziej slodzone.choc nie wiem po co bo 1lyzeczka plaska cukru zupelnie wystarcza.a moze ten ciemniejszy cukier jest lepszy dla diabetykow co?
Kolezanka ma mi napisac jaka masc w ciazy stosowala na niemilego kolege wiec pozniej wybede do apteki.moze zmaleje i sie jeszcze schowa...a po porodzie sie trzeba tego pozbyc raz na zawsze...kolezanka ma mi dac namiary na dobrego proktologa.

M nastraszyl tesciowa ze fige prawda ze urodze koncem lutego.ze musimy byc gotowi na styczen z ciuchami torba i lozeczkiem.ciekawe co jutro bedzie gadac.ide pospacerowac chwilke po domu...pyszna ta kawa...mniam

12 lata 4 miesiąc temu #498177 przez jadziatopol
Kasia narobilas mi smaka na kawke z cukrem :P juz zapomnialam jak to smakuje :( na razie to zjadlam duze sniadanie i tez musze pochodzic....

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka